Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Sfaturi utile pentru amenajarea casei tale RSS Feed

22 Mar Trenduri în amenajarea interioară. Ce se poartă în materie de design interior in 2024
0 1237
Anul 2024 a venit cu schimbări majore în materie de design interior și a lăsat în urmă piesele de mobilier ce dau bine în poză dar care nu sunt confortabile, culorile neutre și stilul minimalist. Astfel în 2024, designerii de interior ne recomandă să spunem la revedere pereților albi sau gri și să ne orientăm către culori închise și calde, să ne jucăm cu texturile și să folosim materiale cât mai a..
24 Nov Rigips verde - unde se folosește și care sunt avantajele utilizării plăcilor de rigips verde
0 3474
Plăcile de gips carton verzi, cunoscute și ca rigips antiumezeală ori rigips verde, sunt plăci de gips carton la fabricarea cărora se folosesc substanțe și aditivi cu proprietăți de respingere a umezelii și au fost create cu scopul precis de a fi instalate în spații unde factori externi ca aburii  sau apa acționează în mod constant, adică în spații cu un grad mare de umezeală cum sunt băile, bucăt..
24 Oct 3 Idei de amenajare a casei cu rigips
0 3456
Placile de gips carton, cunoscute mai bine sub denumirea de rigips, sunt de ceva vreme o parte nelipsită din proiectele de amenajări interioare. Deși este folosit cel mai des pentru latura sa practică, rigipsul are și potențial estetic și este din ce în ce mai vizibil în interioarele caselor noastre. Inainte însă de a vă da câteva idei de amenajare interioară cu plăci de gips carton, vom trece în ..
15 Sep Vată bazaltică, polistiren și alte materiale de construcții necesare pentru termoizolație- GHID COMPLET
Shop 0 9434
Confortul termic este una dintre trebuințele de bază ale oamenilor (conform piramidei lui Maslow). Pentru a ne bucura de o temperatură cât mai potrivită în interiorul locuințelor, este nevoie de o construire eficientă, dar și de o izolare termică a elementelor structurale. Această anvelopare sau izolare termică a ansamblului structural poartă denumirea de termosistem, iar pentru realizarea acestui..
07 Aug Totul despre placa de rigips si profilele metalice
Shop 0 5282
Ce este placa de  rigips, cum este făcută, unde poate fi folosită? Rigipsul, cunoscut de asemenea și sub denumirea de gips carton, este unul dintre cele mai des utilizate materiale de construcții și amenajări interioare. Rigipsul este folosit pentru scafe sau pentru realizarea pereților de compartimentare, iar uneori chiar pentru realizarea închiderilor pentru pereți în cazul izolațiilor termice ș..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)