Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Sfaturi utile pentru amenajarea casei tale RSS Feed

24 nov. Rigips verde - unde se folosește și care sunt avantajele utilizării plăcilor de rigips verde
0 189
Plăcile de gips carton verzi, cunoscute și ca rigips antiumezeală ori rigips verde, sunt plăci de gips carton la fabricarea cărora se folosesc substanțe și aditivi cu proprietăți de respingere a umezelii și au fost create cu scopul precis de a fi ins..
24 oct. 3 Idei de amenajare a casei cu rigips
0 344
Placile de gips carton, cunoscute mai bine sub denumirea de rigips, sunt de ceva vreme o parte nelipsită din proiectele de amenajări interioare. Deși este folosit cel mai des pentru latura sa practică, rigipsul are și potențial estetic și este din ce..
15 sept. Vată bazaltică, polistiren și alte materiale de construcții necesare pentru termoizolație- GHID COMPLET
Shop 0 179
Confortul termic este una dintre trebuințele de bază ale oamenilor (conform piramidei lui Maslow). Pentru a ne bucura de o temperatură cât mai potrivită în interiorul locuințelor, este nevoie de o construire eficientă, dar și de o izolare termică a e..
07 aug. Totul despre placa de rigips si profilele metalice
Shop 0 591
Ce este placa de  rigips, cum este făcută, unde poate fi folosită? Rigipsul, cunoscut de asemenea și sub denumirea de gips carton, este unul dintre cele mai des utilizate materiale de construcții și amenajări interioare. Rigipsul este folosit pentru ..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)