Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Pasta de imbinare

Poate fi folosită pentru îmbinările și șpăcluirea suprafețelor plăcilor din gips-cartonExtra flexibilă, previne apariţia fisurilor la rosturile de îmbinare datorită conţinutului mare de fibre de armareDomeniu de aplicare: Duraziv GM 53 este o pastă realizată din ipsos aditivat cu răşini şi fibre sintetice, destinată umplerii rosturilor de la îmbinarea plăcilor de gips-carton, fie că sunt sau nu montate pe profile metalice, și șpăcluirii suprafeței acestora. Materialul poate fi folosit, în strat ..
61,90 Lei
Fără TVA:52,02 Lei
NIDA Boardfix este un adeziv in stare pulverulenta, predozat cu adaosuri minerale pe baza de ipsos si aditivi de calitate profesionala, caracterizat printr-o aderenta si plasticitate crescuta. In combinatie cu apa, se formeaza o pasta omogena, de culoare roz, cu timp de lucru extins si posibilitate de corectie a planeitatii prelungita, reprezentand solutia cea mai sigura pentru aplicarea placilor din gips-carton in montajul direct prin lipire pe suport.APLICATII- lipirea placarilor de gips-carto..
45,00 Lei
Fără TVA:37,82 Lei
NIDA Profesional este o pulbere minerala pe baza de ipsos, de culoare alba, pre-amestecat cu adaosuri minerale si aditivi de calitate profesionala pentru a-i asigura o aderenta si plasticitate crescuta. In combinatie cu apa, se formeaza o pasta omogena cu timp de lucru extins si lucrabilitate superioara.APLICATII- se utilizeaza pentru nivelarea si finisarea imbinarilor dintre placile din gips-carton;..
89,00 Lei
Fără TVA:74,79 Lei
Smart Top este o pulbere minerala pe baza de ipsos, de culoare alba, pre-amestecata cu adaosuri minerale si aditivi de calitate profesionala pentru a-i asigura o aderenta si elasticitate crescuta. In combinatie cu apa, se formeaza o pasta omogena cu timp de lucru optim si lucrabilitate superioara.Beneficii si domeniu de utilizare:Smart Top se utilizeaza pentru nivelarea si finisarea imbinarilor dintre placile din gips-carton.Datorita timpului de lucru optim este solutia perfecta in cadrul aplica..
50,99 Lei
Fără TVA:42,85 Lei
Rigips® SUPER - Chit alb pentru umplere si finisare rosturi plăci de gips-cartonProdus pe baza de ipsos natural. Se utilizează la umplerea rosturilor plăcilor si la finisarea suprafetelor realizate din plăci - pereti, plafoane, placări. Este destinat chituirii complete ingloband banda de rost, pentru extra-rezistenta la aparitia fisurilor pe zonele de imbinari dar si pentru spacluirea elementelor de fixare (capetele suruburilor) pana cand rostul ajunge la acelasi nivel cu suprafata placilor..
96,99 Lei
Fără TVA:81,50 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)