Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Despre Cid Corporate Construct

De la visul de a avea o locuință sigura, confortabila si ieftina pana la realitate este un drum mai scurt decât iți imaginezi alături de echipa noastră. Atunci când colaborezi cu o firma de construcții de încredere si achiziționezi materiale de calitate, bazele proiectului tău sunt deja ridicate. Primul pas începe într-un depozit online de materiale de construcții din București, asa ca te așteptăm sa ne faci întâi o vizita virtuala.

CID CORPORATE CONSTRUCT, cu o tradiție de 15 ani în Romania, este firma de construcții si distribuitor de materiale de construcții, deținând propriul depozit în București. 

Firma noastră de construcții este aliatul pe care îl așteptai fiindcă iți va fi alături de la începutul pana la sfârșitul proiectului. Iti asiguram proiectare, echipa de meseriași si materiale de construcție - tot ceea ce are nevoie o persoana fizica sau juridica (cu  acoperire pentru București si Ilfov). In depozitul online de materiale de constructii te întâmpinam cu o gama vasta de produse pentru amenajări exterioare si interioare. Mai exact, vei găsi produse de calitate la preturi care nu au concurenta pe piața.

Acum poți sa uiți de grija ca va trebui sa cauți si sa cumperi de la mai multe firme materiale de construcții. In acest depozit online de materiale de construcții pentru București vei găsi necesarul de materiale pentru construcție si finisaje. Nu trebuie decât se ne spui care sunt planurile tale, cum arata casa visurilor tale si noi ne vom implica 100% astfel încât proiectul final sa iți depășească așteptările.

Garantam clienților noștri profesionalism, experiență si rezultate de excepție. Dovada valorii noastre consta în peste 950 de proiecte pe care le avem în portofoliu. La acestea se adaugă tot atâția clienți mulțumiți de roadele muncii noastre. Pilonii succesului nostru sunt principiile care ne-au ajutat sa ne propulsam în topul încrederii clienților si colaboratorilor noștri. Vasta experiență pe care o avem în spate ne ajuta sa anticipam si sa evitam eventualele probleme, asa ca sunteți pe mâini sigure.