Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Sisteme Placari Ceramice

Alegerea adezivilor pentru gresie si faianta, indiferent ca e vorba de placare la interior sau la exterior, este extrem de importanta. Exista mai multe tipuri de adezivi pentru gresie si faianta, cei pentru exterior au retete diferite fata de cei pentru interior si de ei depinde rezistenta si durabilitatea proiectului de montaj. Pentru a preveni dezlipirea placilor la o scurta perioada dupa montaj, craparea acestora sau infiltratiile cu apa, va spunem in cele ce urmeaza in functie de ce anume ar trebui sa alegeti adezivii pentru placari. 

Unele dintre aspectele la care trebuie sa fiti atent sunt gradul de absorbtie al gresiei sau al faiantei, locul utilizarii (interior sau exterior), care este traficul (trafic intens, trafic domestic etc) in zona in care se folosesc, daca exista umiditate sau nu in zona respectiva, dar si cum se monteaza placile - pe plan orizontal sau vertical. De asemenea, mai sunt importante si dimensiunile placilor, dar si suprafata suport (ipsos, gips carton, ciment). 

Bine de stiut despre adezivii pentru gresie si faianta 

Totodata, pe langa aspectele de mai sus, mai exista o serie de lucruri pe care ar fi bine sa le stiti atunci cand cautati un adeziv pentru gresie sau unul pentru faianta si anume: 

- Caracteristicile fiecarui sac de adeziv, fie el pentru gresie sau pentru faianta, sunt explicate pe ambalajul produsului, prin simboluri specifice. C1 indica un adeziv fara aditivi, pe baza de ciment, iar C2 indica un adeziv imbunatatit cu aditivi care sporesc lucrabilitatea si aderenta produsului.  

- Adezivii pentru gresie si faianta de tip C1 sunt folositi de regula la interior, iar cei imbunatatiti de tip C2 sunt mai potriviti pentru exterior. 

De alegerea adezivului depinde intreg proiectul dumnevoastra de placare cu gresie si faianta, asadar este important sa alegeti produsul cu atentie. Va recomandam sa cititi cu atentie specificatiile producatorului pentru a va asigura ca adezivul corespunde cerintelor de montaj, iar daca aveti nelamuriri nu ezitati sa ne contactati. 

Producator: Baumit
Baumit Baumacol BiancoMortar adeziv universal de culoare albă, clasa C1 T conform SR EN:12004, pentru lipirea în pat subțire a gresiei și faianței, mozaic, marmură la interior.Proprietăţi:Adeziv alb,lucrabilitate bună, uşor de aplicat.Utilizare: Pentru lipirea în pat subţire la interior - logii şi balcoane acoperite a placajelor ceramice. La interior placaje cu absorbţia de apă din grupele Ib, II şi III (plăci din piatră naturală albă sau translucidă - ex.: marmură), iar la exterior în..
42,21 Lei
Fără TVA:35,47 Lei
Producator: Mapei
Adeziv flexibil pentru gresie si faianta Mapei Keraflex Maxi S1 ALB este un adeziv de ciment, de inalta performanta, deformabil, cu timp deschis extins, fara alunecare verticala, cu tehnologie Low Dust si emisii foarte scazute de compusi organici volatili, pentru placi ceramice si roci naturale. Recomandat in special pentru montarea placilor de mari dimensiuni din gresie portelanata si piatra naturala.Keraflex Maxi S1 este o pulbere alba compusa din ciment si nisip cu granulometrie sel..
117,60 Lei
Fără TVA:98,82 Lei
Producator: Mapei
Adeziv flexibil pentru gresie si faianta Mapei Keraflex Maxi S1 GRIAdeziv îmbunătățit pe bază de ciment, deformabil, cu timp deschis extins, fără alunecare pe verticală.Adeziv pe baza de ciment, cu tehnologie Low Dust si emisii foarte scazute de compusi organici volatili, pentru placi ceramice si roci naturale. Recomandat in special pentru montarea placilor de mari dimensiuni din gresie portelanata si piatra naturala. Grosime de aplicare între 3 - 15 mm.Kerafle..
98,00 Lei
Fără TVA:82,35 Lei
Producator: Mapei
Mapei Ultralite S1 ALB, 15 kgAdeziv flexibilAdeziv monocomponent pe baza de ciment, de inalta performanta, deformabil, cu greutate scazuta, aderenta imbunatatita, fara alunecare verticala si timp deschis extins, cu tehnologie Low Dust si randament de acoperire extrem de ridicat. Foarte usor de aplicat cu gletiera cu zimti, cu proprietati excelente de umezire, pentru placi ceramice, piatra naturala si placi portelanate subtiri.CLASIFICARE IN CONFORMITATE CU EN 12004:Ultralite S1 este un adez..
225,00 Lei
Fără TVA:189,08 Lei
Producator: Mapei
Adeziv flexibil pentru plăci ceramice și piatră naturală Mapei Ultralite S1 GRI, 15 kgAdeziv monocomponent pe baza de ciment, de inalta performanta, deformabil, cu greutate scazuta, aderenta imbunatatita, fara alunecare verticala si timp deschis extins, cu tehnologie Low Dust si randament de acoperire extrem de ridicat. Foarte usor de aplicat cu gletiera cu zimti, cu proprietati excelente de umezire, pentru placi ceramice, piatra naturala si placi portelanate subtiriCLASIFICARE DUPA EN 1200..
215,00 Lei
Fără TVA:180,67 Lei
Producator: Baumit
BAUMIT BAUMACOL FLEXUNIAdeziv flexibil clasa C2TS1, pentru lipirea gresiei porţelanate şi a altor plăci ceramice, piatră naturală şi artificială, plăcuţe mozaic cu absorbţie redusă, la interior şi exterior.Proprietăţi, beneficii: Plăci porţelanate la interior si exterior, aderenţă ridicată, Încălzire în pardoseală, rezistenţă la umiditate şi îngheţ.Utilizare:Pentru lipirea în pat subţire la interior şi exterior în logii şi balcoane protejate a tuturor tipurilor de placaje ceramice din ..
49,03 Lei
Fără TVA:41,21 Lei
Adeziv flexibil pentru placi portelanate Baumacol FlexUni Gel 25 kg
-11 %
Producator: Baumit
Adeziv flexibil rapid Baumit Baumacol FlexUni GelAdeziv de inalta performanta, pe bază de lianţi hidraulici, cu aplicare ușoară, aditivat cu rășină, rezistent la apă și îngheţ și open time extins de clasă C2TE, conform EN 12004Temperatura de aplicare: > 5 - 30 °CTimp deschis: 30 minTimp de așteptare: 5 minTimpul de amestecare: 3 minTimp de corecție: 5 minGrosimea maximă a stratului: 15 mmGrosimea minimă de strat: 2 mmSolicitare pas: dupa 12 oreSuportul trebuie să fie uniform, neted,..
62,56 Lei 69,90 Lei
Fără TVA:52,57 Lei
Producator: Baumit
Adeziv flexibil rapid Baumit Baumacol FlexTop SpeedAdeziv flexibil rapid, cu aplicare în pat subţire, sub formă de pulbere, netoxic, rezistent la apă şi îngheţ, clasa C2 FTE S1 - conform SR EN 12004.Proprietăţi, beneficii:Flexibil rapidAplicaţii rapide interior-exteriorPlacaje de dimensiuni mariPardoseli încălziteUtilizare: Pentru lipirea plăcilor ceramice si piatra naturala la interior si exterior astfel:Interior - placi de dimensiuni mari si foarte mari peste 14.4..
111,74 Lei
Fără TVA:93,90 Lei
Producator: Baumit
Baumit Baumacol FlexMarmorAdeziv flexibil superior alb, clasă C2TES1, pentru lipirea în pat subțire si mediu a plăcilor ceramice, gresie porțelanată, piatră naturală, marmură, în strat cu grosimea de 3-20 mm la interior și exterior.Proprietăţi, beneficii: Pentru marmură şi piatră naturală, adeziv flexibil superior alb, grosime variabilă de aplicare: 3-20 mm Utilizare: La interior şi exterior, pereţi şi pardoseli, pentru lipirea placajelor de marmură, plăcilor din piatră naturală şi art..
82,24 Lei
Fără TVA:69,11 Lei
Producator: Baumit
Adeziv flexibil Baumit Baumacol FlexTop FibreAdeziv flexibil armat cu fibre, în pat subţire, sub formă de pulbere, netoxic, rezistent la apă şi îngheţ, clasa C2 TE S1 - conform SR EN 12004.Proprietăţi, beneficii: Pentru lipirea placilor ceramice de toate tipurile si dimensiunile pe toate tipurile de suport.Utilizare: Pentru lipirea flexibilă a tuturor tipurilor de plăci ceramice, piatră naturală / artificială, plăcuţe mozaic, supuse la sarcini statice / t..
105,90 Lei
Fără TVA:88,99 Lei
Producator: Duraziv
Adezivul Duraziv AM 11 este ideal pentru suprafeţe neregulate şi încărcări mari la podele. Prezintă aderenţă sporită prin aditivare cu KauciucDomeniu de aplicare:Duraziv AM 11 poate fi utilizat pentru punerea în operă a plăcilor ceramice absorbante, la interior și exterior, și a plăcilor ceramice porțelanate la interior. Datorită compoziției sale, produsul este indicat și pentru placări pe gips-carton, dar şi pentru placări cu plăci sau pietre naturale colorate.Placări în strat de 4-10 mm, cu ur..
39,50 Lei
Fără TVA:33,19 Lei
Producator: Duraziv
Adezivul Duraziv AM 9 este ideal pentru suprafeţe neregulate şi încărcări mari la podele. Prezintă aderenţă sporită prin aditivare cu KauciucDomeniu de aplicare: Duraziv AM 9 este un adeziv special creat pentru montarea plăcilor ceramice de interior (plăci absorbante) şi a plăcilor naturale poroase. Fixează elementele decorative din gips sau ceramică, precum și cărămida aparentă. Acest adeziv lipește plăcile de gips carton în cazul în care nu se dorește utilizarea unei structuri de montanți meta..
29,00 Lei
Fără TVA:24,37 Lei
Producator: Mapei
Mapei Adesilex P9, ALB 25 kg. Adezivul „istoric” care nu îmbătrânește niciodată!Primul adeziv pe bază de ciment dezvoltat de Mapei pentru placări ceramice. Calitate garantată din 1952.Adeziv pe baza de ciment de inalta performanta, fara alunecare pe verticala si cu timp deschis extins pentru placi ceramice si piatra naturala.Utilizare: Adeziv de uz exterior si interior, pentru montarea placilor ceramice absorbante sau neabsorbante si a mozaicului de orice tip, pe pereti,..
77,12 Lei
Fără TVA:64,81 Lei
Adeziv pentru placi ceramice si piatra naturala Mapei Adesilex P9, Gri, 25 kg
-4 %
Producator: Mapei
Mapei Adesilex P9, Gri 25 kg. Adezivul „istoric” care nu îmbătrânește niciodată!Primul adeziv pe bază de ciment dezvoltat de Mapei pentru placări ceramice. Calitate garantată din 1952.Adeziv pe baza de ciment de inalta performanta, fara alunecare pe verticala si cu timp deschis extins pentru placi ceramice si piatra naturala.Utilizare: Adeziv de uz exterior si interior, pentru montarea placilor ceramice absorbante sau neabsorbante si a mozaicului de orice tip, pe pereti,..
63,96 Lei 66,59 Lei
Fără TVA:53,75 Lei
Adeziv pentru placi ceramice si piatra naturala Mapei Keraflex Extra S1, ALB, 25 kg
-4 %
Producator: Mapei
Mapei Keraflex Extra S1, ALB, 25 kgAdeziv pe baza de ciment, imbunatatit, tixotropic, utilizat pentru lipirea placilor ceramice si din piatra naturala.Proprietăţi: lucrabilitate buna, este tixotropic, capacitate buna de preluare a deformarilor si denivelarilor, aderenta excelenta,intarire fara contractii semnificative, timp deschis extins si timp de corectie semnificativi facilitand montajul.Utilizare: pentru lipirea placilor ceramice si din piatra naturala. De asemenea, acesta este po..
100,72 Lei 105,26 Lei
Fără TVA:84,64 Lei
Adeziv pentru placi ceramice si piatra naturala Mapei Keraflex Extra S1, Gri, 25 kg
-4 %
Producator: Mapei
Mapei Keraflex Extra S1, Gri, 25 kgAdeziv pe baza de ciment, imbunatatit, tixotropic, utilizat pentru lipirea placilor ceramice si din piatra naturala.Proprietăţi: lucrabilitate buna, este tixotropic, capacitate buna de preluare a deformarilor si denivelarilor, aderenta excelenta,intarire fara contractii semnificative, timp deschis extins si timp de corectie semnificativi facilitand montajul.Utilizare: pentru lipirea placilor ceramice si din piatra naturala. De asemenea, acesta este po..
89,98 Lei 93,61 Lei
Fără TVA:75,61 Lei
Producator: Mapei
Mapei Ultralite S2 FlexAdeziv îmbunătățit pe bază de ciment, monocomponent, cu timp deschis extins, foarte deformabil, cu greutate redusă. Randament de acoperire extrem de ridicat, cu proprietăți optime specifice metodei dublei aplicări, ideal pentru montajul gresiei porțelanate subțiri de mari dimensiuni. Se pot monta plăci ceramice subțiri pe termosistem.Clasificare conform EN 12004:Ultralite S2 Flex este un adeziv pe baza de ciment (C), imbunatatit (2), cu timp deschis extins (E), foarte..
280,00 Lei
Fără TVA:235,29 Lei
Producator: Mapei
Mapei Ultralite S2 Flex GriAdeziv îmbunătățit pe bază de ciment, monocomponent, cu timp deschis extins, foarte deformabil, cu greutate redusă. Randament de acoperire extrem de ridicat, cu proprietăți optime specifice metodei dublei aplicări, ideal pentru montajul gresiei porțelanate subțiri de mari dimensiuni. Se pot monta plăci ceramice subțiri pe termosistem.Clasificare conform EN 12004:Ultralite S2 Flex este un adeziv pe baza de ciment (C), imbunatatit (2), cu timp deschis extins (E), fo..
265,00 Lei
Fără TVA:222,69 Lei
Adeziv pentru placi ceramice si portelanate Mapei Adesilex P7, Gri, 25 kg
-5 %
Producator: Mapei
Mapei Adesilex P7, GRI, 25 kgAdeziv pe baza de ciment de inalta performanta, fara alunecare pe verticala pentru placi ceramice si placi portelanate.Utilizare: Lipirea placilor ceramice si a mozaicului la interior si exterior pe pereti, pardoseli si plafoane. De asemenea, adezivul este potrivit si pentru lipirea in puncte de aderenta a materialelor izolante, cum ar placile din polistiren expandat, vata de sticla si bazaltica, Eraclit® (placi din brociment), placi fonoabso..
55,99 Lei 58,95 Lei
Fără TVA:47,05 Lei
Producator: Baumit
Baumit Baumacol ProPlusAdeziv pentru placaje ceramice portelanate la interior si pentru gresie si faianta, de clasa C1 TE conform SR EN:12004, pentru lipirea tuturor plăcilor ceramice la interior și exterior.Proprietăţi, beneficii:Plăci porţelanate la interior, special pentru pardoseli, lucrabilitate bună.Utilizare: Pentru lipirea în pat subţire a placajelor ceramice. La interior placaje cu absorbţia de apă dîn grupele Ia, Ib, II şi III (exemplu: gresie porţelanată), iar la exterior în..
37,02 Lei
Fără TVA:31,11 Lei
Producator: Mapei
Mapei Kerabond T-R  Alb, 25Adeziv pe bază de ciment, universal, fără alunecare verticală pentru montajul plăcilor ceramice la exterior și montajul plăcilor din gresie porțelanată la interior.CLASIFICARE DUPĂ EN 12004:Kerabond T-R este un adeziv pe bază de ciment (C) normal (1), fără alunecare verticală (T), din clasa C1T de culoare gri sau alb.Domenii de aplicare:Adeziv de interior și exterior, pentru montarea plăcilor ceramice absorbante tip faianță (bicottura), gresie&nbs..
59,33 Lei
Fără TVA:49,86 Lei
Adeziv standard pentru placi ceramice si portelanate Mapei Kerabond T-R  Gri, 25 kg
-5 %
Producator: Mapei
Mapei Kerabond T-R  Gri, 25Adeziv pe bază de ciment, universal, fără alunecare verticală pentru montajul plăcilor ceramice la exterior și montajul plăcilor din gresie porțelanată la interior.CLASIFICARE DUPĂ EN 12004:Kerabond T-R este un adeziv pe bază de ciment (C) normal (1), fără alunecare verticală (T), din clasa C1T de culoare gri sau alb.Domenii de aplicare:Adeziv de interior și exterior, pentru montarea plăcilor ceramice absorbante tip faianță (bicottura), gresie&nbs..
42,51 Lei 44,67 Lei
Fără TVA:35,72 Lei
Producator: Baumit
Baumit Baumacol FlexTreme 20 kgAdeziv super flexibil pentru plăci de format mare.Adeziv rezistent la apă și îngheţ, pe bază de lianţi hidraulici, open time extins, alunecare redusă, de clasa C2TE S2 conform EN 12004. Pentru lipirea plăcilor ceramice, mozaic, plăci mari ceramice și piatră naturală la pereţi și pardoseli pentru toate dimensiunile, la interior și exterior. Recomandat pentru placaje din grupele I - interior/exterior, II și III. Recomandat pentru plăci subţiri de format mare și ..
122,68 Lei
Fără TVA:103,09 Lei
Producator: Baumit
Baumit Baumacol BasicAdeziv gresie şi faianţă în pat subţire, sub formă de pulbere, netoxic, rezistent la apă şi îngheţ, stabilitate ridicată, clasa C1T - conform SR EN 12004.Proprietăţi: Lucrabilitate bună, uşor de aplicat, alunecare redusă.Utilizare: Pentru lipirea în pat subţire la interior a tuturor tipurilor de placaje ceramice din grupele II şi III (absorbţia de apă E≥3%) cu grosimi uzuale ale placajului de 6-10 mm conform SR EN 14411:2007. Suprafaţa maximă a ..
25,55 Lei
Fără TVA:21,47 Lei
Afişare 1 - 24 din 24 (1 pagini)