Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Placari ceramice

Alegerea adezivilor pentru gresie si faianta, indiferent ca e vorba de placare la interior sau la exterior, este extrem de importanta. Exista mai multe tipuri de adezivi pentru gresie si faianta, cei pentru exterior au retete diferite fata de cei pentru interior si de ei depinde rezistenta si durabilitatea proiectului de montaj. Pentru a preveni dezlipirea placilor la o scurta perioada dupa montaj, craparea acestora sau infiltratiile cu apa, va spunem in cele ce urmeaza in functie de ce anume ar trebui sa alegeti adezivii pentru placari. 

Unele dintre aspectele la care trebuie sa fiti atent sunt gradul de absorbtie al gresiei sau al faiantei, locul utilizarii (interior sau exterior), care este traficul (trafic intens, trafic domestic etc) in zona in care se folosesc, daca exista umiditate sau nu in zona respectiva, dar si cum se monteaza placile - pe plan orizontal sau vertical. De asemenea, mai sunt importante si dimensiunile placilor, dar si suprafata suport (ipsos, gips carton, ciment). 

Bine de stiut despre adezivii pentru gresie si faianta 

Totodata, pe langa aspectele de mai sus, mai exista o serie de lucruri pe care ar fi bine sa le stiti atunci cand cautati un adeziv pentru gresie sau unul pentru faianta si anume: 

- Caracteristicile fiecarui sac de adeziv, fie el pentru gresie sau pentru faianta, sunt explicate pe ambalajul produsului, prin simboluri specifice. C1 indica un adeziv fara aditivi, pe baza de ciment, iar C2 indica un adeziv imbunatatit cu aditivi care sporesc lucrabilitatea si aderenta produsului.  

- Adezivii pentru gresie si faianta de tip C1 sunt folositi de regula la interior, iar cei imbunatatiti de tip C2 sunt mai potriviti pentru exterior. 

De alegerea adezivului depinde intreg proiectul dumnevoastra de placare cu gresie si faianta, asadar este important sa alegeti produsul cu atentie. Va recomandam sa cititi cu atentie specificatiile producatorului pentru a va asigura ca adezivul corespunde cerintelor de montaj, iar daca aveti nelamuriri nu ezitati sa ne contactati. 

Baumit Baumacol BiancoMortar adeziv universal de culoare albă, clasa C1 T conform SR EN:12004, pentru lipirea în pat subțire a gresiei și faianței, mozaic, marmură la interior și exterior.Proprietăţi: Adeziv alb, lucrabilitate bună, uşor de aplicat.Utilizare: Pentru lipirea în pat subţire la interior şi exterior - logii şi balcoane acoperite a placajelor ceramice. La interior placaje cu absorbţia de apă din grupele Ib, II şi III (plăci din piatră naturală albă sau translucidă - ex.: ma..
45,00 Lei
Fără TVA:37,82 Lei
Baumit Baumacol FlexUniAdeziv flexibil clasa C2TS1, pentru lipirea gresiei porţelanate şi a altor plăci ceramice, piatră naturală şi artificială, plăcuţe mozaic cu absorbţie redusă, la interior şi exterior.Proprietăţi, beneficii: Plăci porţelanate la interior si exterior, aderenţă ridicată, Încălzire în pardoseală, rezistenţă la umiditate şi îngheţ.Utilizare: Pentru lipirea în pat subţire la interior şi exterior în logii şi balcoane protejate a tuturor tipurilor de placaje ceramice din grup..
52,00 Lei
Fără TVA:43,70 Lei
Baumit Baumacol FlexMarmorAdeziv flexibil superior alb, clasă C2TES1, pentru lipirea în pat subțire si mediu a plăcilor ceramice, gresie porțelanată, piatră naturală, marmură, în strat cu grosimea de 3-20 mm la interior și exterior.Proprietăţi, beneficii: Pentru marmură şi piatră naturală                                          Adeziv flexibil superior alb          &..
87,00 Lei
Fără TVA:73,11 Lei
Adezivul Duraziv AM 11 este ideal pentru suprafeţe neregulate şi încărcări mari la podele. Prezintă aderenţă sporită prin aditivare cu KauciucDomeniu de aplicare:Duraziv AM 11 poate fi utilizat pentru punerea în operă a plăcilor ceramice absorbante, la interior și exterior, și a plăcilor ceramice porțelanate la interior. Datorită compoziției sale, produsul este indicat și pentru placări pe gips-carton, dar şi pentru placări cu plăci sau pietre naturale colorate.Placări în strat de 4-10 mm, cu ur..
39,50 Lei
Fără TVA:33,19 Lei
Adezivul Duraziv AM 9 este ideal pentru suprafeţe neregulate şi încărcări mari la podele. Prezintă aderenţă sporită prin aditivare cu KauciucDomeniu de aplicare: Duraziv AM 9 este un adeziv special creat pentru montarea plăcilor ceramice de interior (plăci absorbante) şi a plăcilor naturale poroase. Fixează elementele decorative din gips sau ceramică, precum și cărămida aparentă. Acest adeziv lipește plăcile de gips carton în cazul în care nu se dorește utilizarea unei structuri de montanți meta..
29,00 Lei
Fără TVA:24,37 Lei
Mapei Adesilex P9, GRI, 25 kg.   Adezivul „istoric” care nu îmbătrânește niciodată!Primul adeziv pe bază de ciment dezvoltat de Mapei pentru placări ceramice. Calitate garantată din 1952.Adeziv pe baza de ciment de inalta performanta, fara alunecare pe verticala si cu timp deschis extins pentru placi ceramice si piatra naturala.Utilizare: Adeziv de uz exterior si interior, pentru montarea placilor ceramice absorbante sau neabsorbante si a mozaicului de orice ti..
71,90 Lei
Fără TVA:60,42 Lei
Mapei Keraflex Extra S1, ALB, 25 kgAdeziv pe baza de ciment, imbunatatit, tixotropic, utilizat pentru lipirea placilor ceramice si din piatra naturala.Proprietăţi: lucrabilitate buna, este tixotropic, capacitate buna de preluare a deformarilor si denivelarilor, aderenta excelenta,intarire fara contractii semnificative, timp deschis extins si timp de corectie semnificativi facilitand montajul.Utilizare: pentru lipirea placilor ceramice si din piatra naturala. De asemenea, acesta este po..
109,90 Lei
Fără TVA:92,35 Lei
Adeziv pentru placi ceramice si piatra naturala Mapei Keraflex Extra S1, Gri, 25 kg
-6 %
Mapei Keraflex Extra S1, GRI, 25 kgAdeziv pe baza de ciment, imbunatatit, tixotropic, utilizat pentru lipirea placilor ceramice si din piatra naturala.Proprietăţi: lucrabilitate buna, este tixotropic, capacitate buna de preluare a deformarilor si denivelarilor, aderenta excelenta,intarire fara contractii semnificative, timp deschis si timp de corectie semnificativi facilitand montajul.Utilizare: pentru lipirea placilor ceramice si din piatra naturala. De asemenea, acesta este potrivit ..
98,00 Lei 104,50 Lei
Fără TVA:82,35 Lei
Mapei Adesilex P7, GRI, 25 kgAdeziv pe baza de ciment de inalta performanta, fara alunecare pe verticala pentru placi ceramice si placi portelanate.Utilizare: Lipirea placilor ceramice si a mozaicului la interior si exterior pe pereti, pardoseli si plafoane. De asemenea, adezivul este potrivit si pentru lipirea in puncte de aderenta a materialelor izolante, cum ar  placile din polistiren expandat, vata de sticla si bazaltica, Eraclit® (placi din brociment), placi fo..
54,50 Lei
Fără TVA:45,80 Lei
Baumit Baumacol ProPlusAdeziv pentru placaje ceramice portelanate la interior si pentru gresie si faianta, de clasa C1 TE conform SR EN:12004, pentru lipirea tuturor plăcilor ceramice de dimensiuni mari 35x35 cm, la interior și exterior.Proprietăţi, beneficii: Plăci porţelanate la interior, special pentru pardoseli, lucrabilitate bună.Utilizare: Pentru lipirea în pat subţire a placajelor ceramice. La interior placaje cu absorbţia de apă dîn grupele Ia, Ib, II şi III (exemplu: gres..
37,50 Lei
Fără TVA:31,51 Lei
Baumit Baumacol Protect 20 kgHidroizolaţie pe bază de ciment cu adaos de polimeriHidroizolaţie monocomponentă, flexibilă, cu întărire hidraulică, fără solvenţi, impermeabilă la apă, permeabilă la vapori, pentru etanşarea fără rosturi sub placaje ceramice, la interior şi exterior, pereţi şi pardoseli, balcoane, piscine, terase, rezervoare de apă potabilă, etc suprafeţe care urmează să fie acoperite cu placaje ceramice.Poate fi utilizată şi ca adeziv pentru placaje ceramice aplicate în condiţ..
290,00 Lei
Fără TVA:243,70 Lei
Baumit Baumacol BasicAdeziv gresie şi faianţă în pat subţire, sub formă de pulbere, netoxic, rezistent la apă şi îngheţ, stabilitate ridicată, clasa C1T - conform SR EN 12004.Proprietăţi: Lucrabilitate bună, uşor de aplicat, alunecare redusă.Utilizare: Pentru lipirea în pat subţire la interior a tuturor tipurilor de placaje ceramice din grupele II şi III (absorbţia de apă E≥3%) cu grosimi uzuale ale placajului de 6-10 mm conform SR EN 14411:2007. Suprafaţa maximă a placajelor..
27,50 Lei
Fără TVA:23,11 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)