Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Profile gips carton

Cand sunt necesare profilele de gips carton 

La montajul sistemelor din gips carton sau a rigipsului asa cum mai este denumit in mod uzual sunt necesare profile pentru gips-carton care reprezinta practic structura pe care urmeaza sa se ataseze placile din gips-carton. Se utilizeaza atat pentru constructia de pereti despartitori (profile pereti rigips) atunci cand se doreste o compartimentare eficienta, pentru a forma scheletul de sustinere al tavanelor false (profile rigips tavan), dar pot fi folosite si pentru mascarea a diverse zone pe care beneficiarii nu doresc sa le lase la vedere (burlane, tevi) sau pentru integrarea unei usi. 

Exista mai multe tipuri de profile pentru gips-carton - profile de tip UW, profile pentru gips-carton de tip CW, profile de tip CD sau profile de tip UA, acestea sunt fabricate din otel si aluminiu si fiecare dintre aceste profile pentru gips carton au o serie de specificatii de care este indicat sa tineti cont atunci cand le achizitionati pentru ca montajul este diferit. 

Totodata, aceste profile pentru gips carton au dimensiuni, grosimi si caracteristici diferite. Unele dintre ele suporta o greutate mai mare si pot fi folosite pentru tavane astfel incat sa sustina greutatea placilor din rigips, iar altele sunt indicate a fi folosite in alte tipuri de lucrari. 

Cum se monteaza profilele pentru gips-carton 

Profilele pentru gips-carton, indiferent ca este vorba despre un profil pentru tavan sau despre un profil pentru un perete despartitor din gips-carton, se monteaza extrem de usor. Este necesara marcarea locurilor unde vor fi amplasate profilele din aluminiu sau metalice atat pe verticala, cat si pe orizontala, iar dupa verificarea liniilor trasate acestea se fixeaza cu dibluri si suruburi pentru rigips la distantele recomandate de producator. 

In magazinul nostru online va punem la dispozitie o gama variata de profile pentru gips carton, disponibile in diverse dimensiuni si grosimi, dar si alte accesorii pentru rigips care va vor ajuta sa va duceti la bun sfarsit proiectele.

Producator: Duraziv
Produsul se vinde doar la multiplu de 24 bucati.Profil UW 30 Duraziv 3 m lungime cu grosimea talei de 0.4 mm, 0.5 Eco, 0.5 mm si 0.6 mm.Profilele metalice de sustinere sunt fabricate din tabla de otel zincata. Sunt destinate realizarii rapide a unor sisteme modulare de sustinere pentru sistemele de pereti interiori de compartimentare sau plafoane suspendate din diferite tipuri de gips carton.Alte tipuri de profile prezente în oferta Cid Construct puteți găsi aici ...
5,75 Lei
Fără TVA:4,83 Lei
Producator: Duraziv
Produsul se vinde doar la multiplu de 24 bucati.Profil UW 30 Duraziv 4 m lungime cu grosimea talei de 0.4 mm, 0.5 Eco, 0.5 mm si 0.6 mm.Profilele metalice de sustinere sunt fabricate din tabla de otel zincata. Sunt destinate realizarii rapide a unor sisteme modulare de sustinere pentru sistemele de pereti interiori de compartimentare sau plafoane suspendate din diferite tipuri de gips carton...
7,66 Lei
Fără TVA:6,44 Lei
Producator: Siniat
Profil Nida METAL CD60 0,6mm SiniatLungime: 3 m sau 4 mNIDA Metal CD60 este un profil metalic din tablă zincată cu grosime de 0.6mm, având în secţiune forma literei "C", fabricate prin prelucrare la rece pe maşini de profilat cu tren de role.Domenii de utilizare: Profilele NIDA Metal CD60 se utilizează pentru montarea structurii metalice orizontale pentru plafoane NIDA, sau verticale pentru placări NIDA, prin asamblare în profilele de ghidaj, în vederea fixării plăcilor ..
23,70 Lei
Fără TVA:19,92 Lei
Producator: Siniat
Profil Nida METAL CW100 0,6mm SiniatLungime: 3 m sau 4 mNIDA Metal CW100 este un profil metalic din tablă zincată cu grosime de 0.6mm, având în secţiune forma literei "C", fabricate prin prelucrare la rece pe maşini de profilat cu tren de role.Domenii de utilizare: Profilele NIDA Metal CW100 se utilizează la montarea structurii metalice verticale pentru pereţi ("W") sau placări NIDA System (profil montant), prin asamblare în profilele de ghidaj, pentru fixarea plăcilor N..
41,40 Lei
Fără TVA:34,79 Lei
Producator: Siniat
Profil Nida METAL CW50 0,6mm SiniatLungime: 3 m sau 4 mNIDA Metal CW50 este un profil metalic din tablă zincată cu grosime de 0.6mm, având în secţiune forma literei "C", fabricate prin prelucrare la rece pe maşini de profilat cu tren de role.Domenii de utilizare: Profilele NIDA Metal CW50 se utilizează pentru montarea structurii metalice orizontale pentru plafoane NIDA, sau verticale pentru placări NIDA, prin asamblare în profilele de ghidaj, în vederea fixării plăcilor ..
30,90 Lei
Fără TVA:25,97 Lei
Producator: Siniat
Profil Nida METAL CW75 0,6mm SiniatLungime: 3 m sau 4 mNIDA Metal CW75 este un profil metalic din tablă zincată cu grosime de 0.6mm, având în secţiune forma literei "C", fabricate prin prelucrare la rece pe maşini de profilat cu tren de role.Domenii de utilizare: Profilele NIDA Metal CW75 se utilizează la montarea structurii metalice verticale pentru pereţi ("W") sau placări NIDA System (profil montant), prin asamblare în profilele de ghidaj, pentru fixarea plăcilor NIDA..
36,00 Lei
Fără TVA:30,25 Lei
Producator: Siniat
Profil Nida METAL UD30 0,6mm SiniatLungime: 3 m sau 4 mNIDA Metal UD30 este un profil metalic din tablă zincată cu grosime de 0.6mm, având în secţiune forma literei "U", fabricate prin prelucrare la rece pe maşini de profilat cu tren de role.Domenii de utilizare: Profilele NIDA Metal UD30 se utilizează pentru ghidarea şi menţinerea pe poziţie a profilelor de susţinere (CD), la montajul structurii metalice pentru plafoane sau placări NIDA System (profil perimetral).Caracteristici:-..
15,90 Lei
Fără TVA:13,36 Lei
Producator: Siniat
Profil Nida METAL UW100 0,6mm SiniatLungime: 3 m sau 4 mNIDA Metal UW100 este un profil metalic din tablă zincată cu grosime de 0.6mm, având în secţiune forma literei "U", fabricate prin prelucrare la rece pe maşini de profilat cu tren de role.Domenii de utilizare: Profilele NIDA Metal UW 100 se utilizează pentru ghidarea şi menţinerea pe poziţie a profilelor montant (CW), la montajul structurii metalice pentru pereţi sau placări NIDA System (profil de ghidaj).Caracteristici:- Lun..
36,00 Lei
Fără TVA:30,25 Lei
Producator: Siniat
Profil Nida METAL UW50 0,6mm SiniatLungime: 3 m sau 4 mNIDA Metal UW50 este un profil metalic din tablă zincată cu grosime de 0.6mm, având în secţiune forma literei "U", fabricate prin prelucrare la rece pe maşini de profilat cu tren de role.Domenii de utilizare: Profilele NIDA Metal UW50 se utilizează pentru ghidarea şi menţinerea pe poziţie a profilelor montant (CW), la montajul structurii metalice pentru pereţi sau placări NIDA System (profil de ghidaj).Caracteristici:- Lungime: 3000 mm ..
26,10 Lei
Fără TVA:21,93 Lei
Producator: Siniat
Profil Nida METAL UW75 0,6mm SiniatLungime: 3 m sau 4 mNIDA Metal UW75 este un profil metalic din tablă zincată cu grosime de 0.6mm, având în secţiune forma literei "U", fabricate prin prelucrare la rece pe maşini de profilat cu tren de role.Domenii de utilizare: Profilele NIDA Metal UW 75 se utilizează pentru ghidarea şi menţinerea pe poziţie a profilelor montant (CW), la montajul structurii metalice pentru pereţi sau placări NIDA System (profil de ghidaj).Caracteristici:- Lungim..
30,90 Lei
Fără TVA:25,97 Lei
Producator: Duraziv
Produsul se vinde doar la multiplu de 24 bucati.Profil UW 50 Duraziv 3 m lungime cu grosimea talei de 0.4 mm, 0.5 Eco, 0.5 mm si 0.6 mm.Profilele metalice de sustinere sunt fabricate din tabla de otel zincata. Sunt destinate realizarii rapide a unor sisteme modulare de sustinere pentru sistemele de pereti interiori de compartimentare sau plafoane suspendate din diferite tipuri de gips carton...
11,35 Lei
Fără TVA:9,54 Lei
Producator: Duraziv
Produsul se vinde doar la multiplu de 24 bucati.Profil UW 50 Duraziv 4 m lungime cu grosimea talei de 0.4 mm, 0.5 Eco, 0.5 mm si 0.6 mm.Profilele metalice de sustinere sunt fabricate din tabla de otel zincata. Sunt destinate realizarii rapide a unor sisteme modulare de sustinere pentru sistemele de pereti interiori de compartimentare sau plafoane suspendate din diferite tipuri de gips carton...
15,12 Lei
Fără TVA:12,71 Lei
Producator: Duraziv
Produsul se vinde doar la multiplu de 24 bucati.Profil UW 75 Duraziv 3 m lungime cu grosimea talei de 0.4 mm, 0.5 Eco, 0.5 mm si 0.6 mm.Profilele metalice de sustinere sunt fabricate din tabla de otel zincata. Sunt destinate realizarii rapide a unor sisteme modulare de sustinere pentru sistemele de pereti interiori de compartimentare sau plafoane suspendate din diferite tipuri de gips carton...
14,10 Lei
Fără TVA:11,85 Lei
Producator: Duraziv
Produsul se vinde doar la multiplu de 24 bucati.Profil UW 75 Duraziv 4 m lungime cu grosimea talei de 0.4 mm, 0.5 Eco, 0.5 mm si 0.6 mm.Profilele metalice de sustinere sunt fabricate din tabla de otel zincata. Sunt destinate realizarii rapide a unor sisteme modulare de sustinere pentru sistemele de pereti interiori de compartimentare sau plafoane suspendate din diferite tipuri de gips carton...
18,80 Lei
Fără TVA:15,80 Lei
Producator: Duraziv
Produsul se vinde doar la multiplu de 12 bucati.Profil UW 100 Duraziv 3 lungime cu variante de grosime tabla de 0.5 mm Eco, 0.5 mm si 0.6 mm.Profilele metalice de sustinere sunt fabricate din tabla de otel zincata. Sunt destinate realizarii rapide a unor sisteme modulare de sustinere pentru sistemele de pereti interiori de compartimentare sau plafoane suspendate din diferite tipuri de gips carton...
16,47 Lei
Fără TVA:13,84 Lei
Producator: Duraziv
Produsul se vinde doar la multiplu de 12 bucati.Profil UW 100 Duraziv, 4 m lungime cu variante de grosime tabla de 0.5 Eco, 0.5 mm si 0.6 mm.Profilele metalice de sustinere sunt fabricate din tabla de otel zincata. Sunt destinate realizarii rapide a unor sisteme modulare de sustinere pentru sistemele de pereti interiori de compartimentare sau plafoane suspendate din diferite tipuri de gips carton...
21,96 Lei
Fără TVA:18,45 Lei
Producator: Duraziv
Produsul se vinde doar la multiplu de 12 bucati.Profil CD 60  de la Duraziv in variante de lungime 3 si 4 m, grosime 0.4, 0.5 Eco, 0.5, 0.6 mm.Profilele metalice de sustinere sunt fabricate din tabla de otel zincata. Sunt destinate realizarii rapide a unor sisteme modulare de sustinere pentru sistemele de pereti interiori de compartimentare sau plafoane suspendate din diferite tipuri de gips carton...
9,35 Lei
Fără TVA:7,86 Lei
Producator: Duraziv
Produsul se vinde doar la multiplu de 12 bucati.Profil CD 60  de la Duraziv in variante de lungime 4 m si variante de grosime 0.4, 0.5, 0.6 mm.Profilele metalice de sustinere sunt fabricate din tabla de otel zincata. Sunt destinate realizarii rapide a unor sisteme modulare de sustinere pentru sistemele de pereti interiori de compartimentare sau plafoane suspendate din diferite tipuri de gips carton...
12,47 Lei
Fără TVA:10,48 Lei
Producator: Siniat
Produsul se vinde doar la multiplu de 12 bucati.SMART METAL CD 60 este un profil metalic gofrat din tablă zincată subţire, având grosimea de 0.5 mm şi secţiune în forma literei ”C”, fabricat prin profilare la rece.Domenii de aplicare:Profilul SMART METAL CD60 se utilizează pentru montarea structurii metalice orizontale pentru plafoane sau verticale, pentru placări, prin asamblare în profilele UD, în vederea fixării plăcilor din gips-carton...
16,20 Lei
Fără TVA:13,61 Lei
Producator: Siniat
Produsul se vinde doar la multiplu de 30 bucati.SMART METAL UD30 este un profil metalic gofrat din tablă zincată subţire, având grosimea de 0.5 mm şi secţiune în forma literei ”U”, fabricat prin profilare la rece.Domenii de aplicare:Profilele SMART METAL UD30 se utilizează pentru ghidarea și menţinerea pe poziţie a profilelor de susţinere la montarea structurii metalice pentru pereţi (“W”) sau placări, cu încărcări mici (profil de ghidaj)...
9,30 Lei
Fără TVA:7,82 Lei
Producator: Duraziv
Profilul UA 100 este destinat utilizarii pe suprafetele ce necesita o finisare cu un grad ridicat de rigiditate, precum tocurile de usa, golurile de usi/ferestre sau marginile anumitor pereti.Produsul este confectionat prin laminarea la rece a tablei de otel zincat, rezultand un profil rezistent si rigid, cu grosimea de 1.5 mm.Profilul are 3m sau 4m lungime si 100 mm latime. Este un profil cu montaj vertical, care substituie CW100 in zonele unde se doreste rigiditate suplimentara si se util..
82,00 Lei
Fără TVA:68,91 Lei
Producator: Duraziv
Profilul UA 50 este destinat utilizarii pe suprafetele ce necesita o finisare cu un grad ridicat de rigiditate, precum tocurile de usa, golurile de usi/ferestre sau marginile anumitor pereti.Produsul este confectionat prin laminarea la rece a tablei de otel zincat, rezultand un profil rezistent si rigid, cu grosimea de 1.5 mm.Profilul are 3m sau 4m lungime si 50 mm latime. Este un profil cu montaj vertical, care substituie CW50 in zonele unde se doreste rigiditate suplimentara si se utilizeaza i..
57,60 Lei
Fără TVA:48,40 Lei
Producator: Duraziv
Profilul UA 75 este destinat utilizarii pe suprafetele ce necesita o finisare cu un grad ridicat de rigiditate, precum tocurile de usa, golurile de usi/ferestre sau marginile anumitor pereti.Produsul este confectionat prin laminarea la rece a tablei de otel zincat, rezultand un profil rezistent si rigid, cu grosimea de 1.5 mm.Profilul are 3m sau 4m lungime si 75 mm latime. Este un profil cu montaj vertical, care substituie CW75 in zonele unde se doreste rigiditate suplimentara si se utilize..
70,50 Lei
Fără TVA:59,24 Lei
Producator: Duraziv
Produsul se vinde doar la multiplu de 12 bucati.Profil CW 50 Duraziv 3 lungime si variante de grosime tabla de 0,5 mm Eco, 0.5 mm si 0.6 mm.Profilele metalice de sustinere sunt fabricate din tabla de otel zincata. Sunt destinate realizarii rapide a unor sisteme modulare de sustinere pentru sistemele de pereti interiori de compartimentare sau plafoane suspendate din diferite tipuri de gips carton...
12,11 Lei
Fără TVA:10,18 Lei
Producator: Duraziv
Produsul se vinde doar la multiplu de 12 bucati.Profil CW 50 Duraziv 4 lungime si variante de grosime tabla de 0,5 mm Eco, 0.5 mm si 0.6 mm.Profilele metalice de sustinere sunt fabricate din tabla de otel zincata. Sunt destinate realizarii rapide a unor sisteme modulare de sustinere pentru sistemele de pereti interiori de compartimentare sau plafoane suspendate din diferite tipuri de gips carton..
16,15 Lei
Fără TVA:13,57 Lei
Producator: Duraziv
Produsul se vinde doar la multiplu de 12 bucati.Profil CW 75 Duraziv 3 lungime cu variante de grosime tabla de 0,5 mm Eco, 0.5 mm si 0.6 mm.Profilele metalice de sustinere sunt fabricate din tabla de otel zincata. Sunt destinate realizarii rapide a unor sisteme modulare de sustinere pentru sistemele de pereti interiori de compartimentare sau plafoane suspendate din diferite tipuri de gips carton..
14,59 Lei
Fără TVA:12,26 Lei
Producator: Duraziv
Produsul se vinde doar la multiplu de 12 bucati.Profil CW 75 Duraziv, 4 m lungime cu variante de grosime tabla de 0.5 mm Eco, 0.5 mm si 0.6 mm.Profilele metalice de sustinere sunt fabricate din tabla de otel zincata. Sunt destinate realizarii rapide a unor sisteme modulare de sustinere pentru sistemele de pereti interiori de compartimentare sau plafoane suspendate din diferite tipuri de gips carton..
19,46 Lei
Fără TVA:16,35 Lei
Producator: Duraziv
Produsul se vinde doar la multiplu de 12 bucati.Profil CW 100 Duraziv 3 m lungime cu variante de grosime tabla de 0.5 mm Eco, 0.5 si 0.6 mm.Profilele metalice de sustinere sunt fabricate din tabla de otel zincata. Sunt destinate realizarii rapide a unor sisteme modulare de sustinere pentru sistemele de pereti interiori de compartimentare sau plafoane suspendate din diferite tipuri de gips carton...
17,04 Lei
Fără TVA:14,32 Lei
Producator: Duraziv
Produsul se vinde doar la multiplu de 12 bucati.Profil CW 100 Duraziv, 4 m lungime cu variante de grosime tabla de 0.5 Eco, 0.5 si 0.6 mm.Profilele metalice de sustinere sunt fabricate din tabla de otel zincata. Sunt destinate realizarii rapide a unor sisteme modulare de sustinere pentru sistemele de pereti interiori de compartimentare sau plafoane suspendate din diferite tipuri de gips carton...
22,73 Lei
Fără TVA:19,10 Lei
Afişare 1 - 29 din 29 (1 pagini)