Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Polistiren expandat

Polistirenul expandat - soluția ideală pentru termoizolații

Dacă vreți să eficientizați energetic casa sau apartamentul în care locuiți, o izolație termică este obligatorie, iar polistirenul expandat este cel mai potrivit material de construcții care vă poate ajuta în acest sens. Fie că aveți nevoie să izolați pereții exteriori sau interiori, o fațadă a unei case, o terasă, un pod sau chiar o pardoseală, puteți folosi cu încredere polistiren expandat.

Denumit popular și 'scârțâietoare', polistirenul expandat poate fi folosit atât la construcțiile noi dar și în proiectele de renovare interioară sau exterioară, fiind disponibil sub formă de plăci cu grosimi de 2, 3, 4, 5, 10, 15 până la 20 cm. Cu cât grosimea plăcilor de polistiren este mai mare, cu atât izolează mai bine, ajutând astfel la păstrarea căldurii și, implicit, la scăderea consumului de energie.

Avantajele folosirii polistirenului expandat

Dacă alegeți să folosiți plăci de polistiren în proiectele voastre de termoizolatii, aflați că acestea au numeroase avantaje, dintre care enumerăm următoarele:

  • plăcile de polistiren expandat, indiferent că sunt de 5, de 10 cm sau au o grosime mai mare, sunt extrem de ușoare, fiind ușor de manevrat și de prelucrat.

  • datorită faptului că polistirenul expandat nu este un material greu, acesta nu îngreunează peretele sau suprafața pe care este aplicat.

  • prețul polistirenului expandat este unul redus, fiind preferat pentru proiectele complexe de izolare

  • este rezistent la compresiune - gradul de rezistență fiind semnalat pe ambalaj ( EPS 50, EPS 60, EPS 70, EPS 80 s.a.) și cu cât valoarea este mai mare, cu atât polistirenul este mai rezistent la șocuri mecanice

  • are o capacitate de izolare termică mare, fapt ce poate duce în timp la un cost redus de energie.

Așadar, polistirenul expandat are o serie de beneficii demne de luat în calcul, însă țineți cont atunci când alegeți polistiren expandat și de structura pe care acesta trebuie să o izoleze, astfel încât să vă asigurați că este cea mai bună alegere pentru nevoile voastre actuale.


Cid Construct - firmă de construcții București și Ilfov

Pentru că știm cât este de greu să găsești o echipă serioasă, vă punem la dispoziție echipe de meseriași dar și servicii de proiectare care să ducă la bun sfârșit proiectele voastre. Astfel, dacă aveți nevoie de o echipă de meseriași în zona București - Ilfov vă așteptăm cu proiectele voastre. Având un portofoliu de peste 950 de proiecte duse la bun sfârșit, ne putem lăuda cu o vastă experiență, experiență care ne ajută să înțelegem mai bine care sunt nevoile și dorințele clienților noștri și astfel să oferim consiliere acolo unde este cazul. Domenii de utilizare:Plăci termoizolante pentru cladiri, fabricate din EPS 120, se folosesc sub forma de panouri termoizolante pentru spatii cu incarcare statica medie, izolarea acoperisurilor, sub cimentul de egalizare, termosisteme.Semn de recunoastere pe muchia panoului: 2 dungi GalbeneSuprafata acoperita dintr-un bax, in functie de grosime, se modifica astfel:Polistiren expandat grosime de 20 cm - acopera o suprafata de 1 m²/baxPolistiren expandat grosime de 18 cm - acopera o suprafata de 1 ..
87,00 Lei
Fără TVA:73,11 Lei
Domenii de utilizare:Plăci termoizolante pentru cladiri, fabricate din EPS 50, se folosesc sub forma de panouri termoizolante pentru:spatii fara incarcare statica deosebitaizolarea spatiilor libereizolare in interiorul cladirilorSemn de recunoastere pe muchia panoului: VERDESuprafata acoperita dintr-un bax, in functie de grosime, se modifica astfel:Polistiren expandat grosime de 20 cm - acopera o suprafata de 1 m²/baxPolistiren expandat grosime de 18 cm - acopera o suprafata de 1 m²/baxPolistire..
50,00 Lei
Fără TVA:42,02 Lei
Domenii de utilizare:Plăci termoizolante pentru cladiri, fabricate din EPS 70, se folosesc sub forma de panouri termoizolante pentru fațade, sisteme termoizolante montate pe exteriorul cladirilor.Semn de recunoastere pe muchia panoului: 2 dungi AlbastreSuprafata acoperita dintr-un bax, in functie de grosime, se modifica astfel:Polistiren expandat grosime de 20 cm - acopera o suprafata de 1 m²/baxPolistiren expandat grosime de 18 cm - acopera o suprafata de 1 m²/baxPolistiren expandat grosime de ..
62,00 Lei
Fără TVA:52,10 Lei
Domenii de utilizare:Plăci termoizolante pentru cladiri, fabricate din EPS80, se folosesc sub forma de panouri termoizolante pentru fațade, sisteme termoizolante montatepe exteriorul cladirilor.Suprafata acoperita dintr-un bax, in functie de grosime, se modifica astfel:Polistiren expandat EPS 80 grosime de 20 cm - acopera o suprafata de 1 m²/baxPolistiren expandat EPS 80 grosime de 18 cm - acopera o suprafata de 1 m²/baxPolistiren expandat EPS 80 grosime de 15 cm - acopera o suprafata de 1.5&nbs..
65,00 Lei
Fără TVA:54,62 Lei
Domenii de utilizare:Plăci termoizolante pentru cladiri, fabricate din EPS 80 Grafitat, se folosesc sub forma de panouri termoizolante pentru fațade, sisteme termoizolante montate pe exteriorul cladirilor.Semn de recunoastere pe muchia panoului: Polistiren expandat grafitatSuprafata acoperita dintr-un bax, in functie de grosime, se modifica astfel:Polistiren expandat grosime de 20 cm - acopera o suprafata de 1 m²/baxPolistiren expandat grosime de 18 cm - acopera o suprafata de 1 m²/baxPolistiren..
97,50 Lei
Fără TVA:81,93 Lei
Polistiren expandat Swisspor Izolatii exterioare EPS100 Placi de polistiren expandat obtinute prin procesarea polistirenului expandabil ignifugat.Placi de polistiren, rectangulare, cu suprafata neteda, fara denivelari si abateri dimensionale în afara celor prescrise.Placi detensionate care nu vor „lucra“ în timp, evitându-se astfel formarea fisurilor.Domenii de utilizare Polistiren expandat SwissporTermoizolarea suprafetelor cu încarcare mecanica redusa.Izolatia termica a teraselor nec..
85,50 Lei
Fără TVA:71,85 Lei
Polistiren expandat Swisspor izolatii interioare EPS 50Placi de polistiren expandat obtinute prin procesarea polistirenului expandabil ignifugat.Placi de polistiren, rectangulare, cu suprafata neteda, fara denivelari si abateri dimensionale în afara celor prescrise.Placi detensionate care nu vor „lucra“ în timp, evitându-se astfel formarea fisurilor.Domenii de utilizare Polistiren expandat Swisspor EPS 50 Izolarea termica a elementelor de constructii, fara aplicatii portante, în sistem..
54,00 Lei
Fără TVA:45,38 Lei
Polistiren expandat Swisspor 80FPlaci de polistiren expandat obtinute prin procesarea polistirenului expandabil ignifugat.Placi de polistiren, rectangulare, cu suprafata neteda, fara denivelari si abateri dimensionale în afara celor prescrise.Placi detensionate care nu vor „lucra“ în timp, evitându-se astfel formarea fisurilor.Domenii de utilizare Polistiren expandat Swisspor 80FProdus special, destinat utilizarii în cadrul sistemelor compozite de izolare termica la exterior pe baza de poli..
64,00 Lei
Fără TVA:53,78 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)