Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Sape autonivelante

Producator: Baumit
Baumit SuperPrimerGrund de aderenţăGrund gata preparat, de culoare galbenă, fără solvenţi, cu umplutura de nisip de cuarț, special pentru suporturi neabsorbante, pentru interior şi exterior, pardoseli şi pereţi, special pentru lipirea placă peste placă, pentru hidroizolaţii acrilice, şape autonivelante, mase de şpaclu, tencuieli de var-ciment şi ipsos la aplicare pe beton.Recomandat pe beton cu absorbţie redusă.Domeniu de aplicare:La interior și exterior ca amorsă de aderența pentru suprafețe sl..
261,02 Lei
Fără TVA:219,34 Lei
Sapa autonivelantă 1-20 mm Baumit Nivello Quattro 25 kg
-7 %
Producator: Baumit
Baumit Nivello QuattroŞapă autonivelantă 1-20 mmŞapă autonivelantă sub formă de pulbere, pe bază de sulfat de calciu, pentru obţinerea suporturilor plane şi omogene înaintea aplicării finisajelor pentru pardoseli.Caracteristici: Autonivelare perfectăGrosime variabilă de aplicare 1-20 mmRecomandată la încălzirea prin pardosealăFluidă şi cu caracteristici de autonivelare optime;Suprafaţă omogenă, netedă fără pori;Fără contracţii;Fără fisuri chiar şi în straturi mai groase;Aditivat cu răşini s..
64,25 Lei 69,20 Lei
Fără TVA:53,99 Lei
Sapa autonivelantă 2-50 mm Baumit Nivello 50 25 kg
-4 %
Producator: Baumit
Șapă autonivelantă 2-50 mm Baumit Nivello 50Șapă autonivelantă pe bază de ciment (clasa CT-C30-F6 conform EN 13813) pentru nivelarea șapelor brute la interior și exterior. Poate fi utilizată și la sisteme de încălzire în pardoseală. Se aplică în grosimi de 2-50 mm, în vederea montării tuturor tipurilor de finisaje pentru pardoseli.• Baumit Nivello 50• Sapa autonvelanta 2-50 mm• Pentru toate tipurile de finisaje• Interior/Exterior• Grosime mare de aplicareProdus Şapă autonivelantă cu rezistenta r..
71,54 Lei 74,36 Lei
Fără TVA:60,12 Lei
Producator: Baumit
Şapă autonivelantă Baumit Nivello Duo 2-10 mm sub formă de pulbere, pe bază de sulfat de calciu, pentru obţinerea suporturilor plane şi omogene înaintea aplicării finisajelor pentru pardoseli. Se utilizează numai la interiorul clădirilor.Compoziție Lianţi speciali, nisipuri, aditivi.Proprietați Sapa autonivelanta fara fisuri, perfect plana, ideala pentru sistemele de sapa cu incalzire in pardoseala.Domeniu de aplicare Pentru nivelarea şi egalizarea şapelor de: ciment sau sulfat de calciu si şape..
62,69 Lei
Fără TVA:52,68 Lei
Producator: Mapei
Amorsa Mapei Primer GAmorsa pe baza de rasini sintetice in dispersie apoasa cu un continut foarte mic de substante organice volatile (COV).Domenii de utilizare:▪ Amorsa pentru tratarea suporturilor din ipsos, inainte de lipirea cu adezivi a placilor ceramice.▪ Amorsa de aderenta pentru executia de tencuieli si gleturi pe baza de ipsos aplicate prin pulverizare.▪ Imbunatateste aderenta materialelor de nivelare si corectie pe suprafete din ciment si ipsos si pe suprafete anhidride.▪ Unif..
440,00 Lei
Fără TVA:369,75 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)