Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Placi Gips-Carton

Placile din gips carton (rigips in termeni uzuali) va ajuta sa economisiti timp 

Proiectele de amenajare interioara sau exterioara necesita de foarte multe ori extrem de mult timp pentru ca in majoritatea cazurilor planul initial nu se potriveste cu ceea ce se gaseste la fata locului, iar daca va doriti sa finalizati intr-un timp mai scurt o lucrare care se tot prelungeste de ceva timp, placile de rigips sunt o solutie buna. 

Pe langa faptul ca pot scadea timpul de executie al unei lucrari, placile de rigips au si alte avantaje -  exista mai multe tipuri de placi de gips carton cu proprietati diferite (gips carton antifoc, gips carton anti umezeala, gips carton pentru izolare fonica, gips carton pentru fatade, gips carton rezistent la socuri), acestea sunt usor de manevrat, pot fi zugravite imediat si au si un pret avantajos. 

Destinatia placilor de gips carton in functie de culoare 

Unul dintre cele mai populare tipuri de rigips este cel verde, care este tratat si poate fi folosit in spatiile in care exista umiditate crescuta (in bai, bucatarii sau in jurul ferestrelor) pentru a preveni aparitia mucegaiului, insa exista si alte culori de rigips, culoarea indicand practic destinatia placilor de gips carton. 

Placile albastre de gips carton sunt folosite pentru antifonarea incaperilor, cele cu proprietati ignifuge sunt de culoare roz sau rosii, cele de culoare gri se folosesc de regula pentru tavane, iar cele cu rezistenta crescuta la impact sunt de culoare alba, galben, crem sau maro. 

Cidcontruct.ro va pune la dispozitie o gama larga de placi de rigips, de diverse dimensiuni si cu utilizari variate. Asadar, daca sunteti in cautare de placi sau foi de rigips, va invitam sa consultati catalogul nostru cu produse destinate placarilor cu gips carton, sa va alegeti acele placi de rigips potrivite pentru nevoile dumneavoastra, dar si alte accesorii pentru rigips necesare la montaj.

Rigips RBI 12,5 Placă cu aditivi în miezul de ipsos, pentru reducerea gradului absorției de apă, și înveliș din carton rezistent, culoare verde, tip H2, conform standardului SR EN 520+A1:2010.Domeniul de utilizare: Aplicații de interior, pentru realizarea componentelor nestructurale – sisteme de tencuieli uscate (căptuşire uscată a pereţilor), plafoane fixe sau suspendate, pereţi despărţitori, în zone cu umiditate relativă a aerului ridicată pe perioade scurte de timp (băi, bucătării, etc.), din..
68,00 Lei
Fără TVA:57,14 Lei
NIDA Acustic 12.5 este o placa gips-carton pentru izolare acustica, formata dintr-un miez de gips cu densitate mare si ranforsat cu fibre de sticla, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special. Fata superioara este de culoare albastra.APLICATII:- sisteme de compartimentare, plafoane si placari cu inalte performante acustice;- spitale, hoteluri, birouri, sali de cinema, etc;BENEFICII:- sisteme de compartimentare, plafoane si placari cu inalte performante acust..
55,55 Lei
Fără TVA:46,68 Lei
NIDA Flam 12.5 este o placa gips-carton pentru sisteme rezistente la foc, cu miez de gips aditivat si puternic ranforsat cu fibre de sticla, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special multistrat. Placa are coeziunea miezului imbunatatita la temperaturi ridicate. Fata superioara este de culoare rozAPLICATII:- sisteme de compartimentare rezistente la foc (EI30-EI180)- placari si/sau plafoane rezistente la foc (EI30-EI120)BENEFICII:- sisteme de compartimentare ..
62,00 Lei
Fără TVA:52,10 Lei
NIDA Hydro 12.5 este o placa gips-carton formata dintr-un miez de gips ranforsat cu fibra de sticla si aditivata cu rezistenta la umiditate temporara intermitenta, cu absorbtie redusa a apei in miez. Suprafata si marginile longitudinale sunt acoperite de un carton special. Fata superioara este de culoare verde.APLICATII:- placari de pereti existenti- plafoane amplasate in spatii cu maxim 80% umiditate relativa intermitenta;BENEFICII:- placari de pereti existenti si plafoane amplasate in spatii c..
57,50 Lei
Fără TVA:48,32 Lei
Placa gips-carton NIDA Smart 12,5 Placa gips-carton NIDA Smart 12,5
-4 %
NIDA Smart 12.5 este o placa gips-carton formata dintr-un miez de gips, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special. Fata superioara este de culoare alba.APLICATII:- sisteme de compartimentare- placari de pereti existenti- plafoane- sisteme fara cerinte speciale amplasate in spatii cu maxim 60% umiditate;BENEFICII:- plăci din gips-carton pentru o manevrare ușoară și o aplicare rapidă;- sisteme de compartimentare, placari de pereti existenti, plafoane, si..
36,90 Lei 38,50 Lei
Fără TVA:31,01 Lei
NIDA Smaart 9,5 este o placa gips-carton formata dintr-un miez de gips ranforsat cu fibra de sticla, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special. Fata superioara este de culoare alba.APLICATII:- coloane, pereti curbi sau arcade cu raza minima de 1m;- placarea suplimentara a unor pereti sau plafoane deja existente;- corectii ale unor sisteme deja existente;BENEFICII:- coloane, pereti curbi sau arcade cu raza minima de 1m;- placarea suplimentara a unor pereti s..
36,00 Lei
Fără TVA:30,25 Lei
Placa Rigips RB 12,5 - are un miez de gips și înveliș din carton rezistent, culoare ivory, tip A, conform standardului SR EN 520+A1:2010.Domeniul de utilizare: Aplicații de interior, pentru realizarea componentelor nestructurale – sisteme de tencuieli uscate (căptuşire uscată a pereţilor), plafoane fixe sau suspendate, pereţi despărţitori,fără cerințe speciale, din clădiri civile și industriale, conform indicaţiilor producătorului. Aceste plăci pot fi folosite în condiţii de temperatură cup..
44,80 Lei
Fără TVA:37,65 Lei
Rigips RB 9,5 este o placă cu miez de gips și înveliș din carton rezistent, culoare ivory, tip A, conform standardului SR EN 520+A1:2010.Domeniul de utilizare: Amenajări interioare, fără cerințe speciale de izolare acustică, protecție la incendiu, etc., din clădiri civile și industriale, în cadrul unor lucrări de tencuieli uscate (placare uscată a pereților) – ex.: placarea spaleților ferestrelor, de realizare a scafelor de lumină la nivelul plafoanelor, de dublare a placării pereților despărțit..
40,50 Lei
Fără TVA:34,03 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)