Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Adezivi pentru exterior

Adeziv pentru placari exterioare, ideal pentru gresie si faianta, ceramica, piatra decorativa sau pentru pavele 

Atunci cand alegeti adezivii pentru gresie si faianta, pentru ceramica, piatra decorativa sau pentru pavele este important sa tineti cont de eticheta, in functie de codurile de pe eticheta de adezivi va puteti da seama despre ce tip de adeziv este vorba. De exemplu, daca pe eticheta este inscriptionata litera C, atunci materia de baza a adezivului este cimentul. C1 vine de la ciment standard, indicand un adeziv pe baza de ciment, fara aditivi, C2 ne spune ca este vorba despre ciment imbunatatit, indicand un adeziv cu aditivi adaugati care sporesc lucrabilitatea si aderenta. Adezivii de tip C1 sunt potriviti de regula pentru placari interioare, pe cand cei de tip C2 sunt indicati pentru placarile exterioare, insa pot fi folositi si la interior. 

Adezivul pentru placare este esential indiferent ca vorbim de suprafete de zidarie sau de podele, pentru ca aderenta pe aceste suporturi trebuie sa fie la fel de buna in toate cazurile, astfel incat sa nu va treziti cu placile dezlipite dupa o perioada scurta de timp. 

Cum sa alegeti adezivii pentru exterior 

Atunci cand discutam despre placari exterioare, unde intemperiile si variatiile de temperatura nu pot fi controlate, adezivul trebuie sa fie unul flexibil sau unul epoxidic care nu se dilata sau se contracta la diferentele de temperatura. Un adeziv de tip C2 este mai potrivit in acest caz. 

Indiferent ca aveti nevoie de un adeziv pentru marmura, de un adeziv pentru piatra naturala sau de adeziv pentru placi portelanate, va invitam sa consultati catalogul nostru online. Va punem la dispozitie numerosi adezivi potriviti atat pentru exterior, dar si adezivi pentru interior din care puteti alege. Totodata, daca aveti nevoie si de alte sfaturi sau informatii despre adezivii de exterior, cat si pentru alte materiale de constructii de exterior, nu ezitati sa ne contactati, vom fi incantati sa va ajutam! 

Baumit Baumacol BiancoMortar adeziv universal de culoare albă, clasa C1 T conform SR EN:12004, pentru lipirea în pat subțire a gresiei și faianței, mozaic, marmură la interior și exterior.Proprietăţi: Adeziv alb, lucrabilitate bună, uşor de aplicat.Utilizare: Pentru lipirea în pat subţire la interior şi exterior - logii şi balcoane acoperite a placajelor ceramice. La interior placaje cu absorbţia de apă din grupele Ib, II şi III (plăci din piatră naturală albă sau translucidă - ex.: ma..
45,00 Lei
Fără TVA:37,82 Lei
Baumit Baumacol FlexUniAdeziv flexibil clasa C2TS1, pentru lipirea gresiei porţelanate şi a altor plăci ceramice, piatră naturală şi artificială, plăcuţe mozaic cu absorbţie redusă, la interior şi exterior.Proprietăţi, beneficii: Plăci porţelanate la interior si exterior, aderenţă ridicată, Încălzire în pardoseală, rezistenţă la umiditate şi îngheţ.Utilizare: Pentru lipirea în pat subţire la interior şi exterior în logii şi balcoane protejate a tuturor tipurilor de placaje ceramice din grup..
52,00 Lei
Fără TVA:43,70 Lei
Baumit Baumacol FlexMarmorAdeziv flexibil superior alb, clasă C2TES1, pentru lipirea în pat subțire si mediu a plăcilor ceramice, gresie porțelanată, piatră naturală, marmură, în strat cu grosimea de 3-20 mm la interior și exterior.Proprietăţi, beneficii: Pentru marmură şi piatră naturală                                          Adeziv flexibil superior alb          &..
87,00 Lei
Fără TVA:73,11 Lei
Adezivul Duraziv AM 11 este ideal pentru suprafeţe neregulate şi încărcări mari la podele. Prezintă aderenţă sporită prin aditivare cu KauciucDomeniu de aplicare:Duraziv AM 11 poate fi utilizat pentru punerea în operă a plăcilor ceramice absorbante, la interior și exterior, și a plăcilor ceramice porțelanate la interior. Datorită compoziției sale, produsul este indicat și pentru placări pe gips-carton, dar şi pentru placări cu plăci sau pietre naturale colorate.Placări în strat de 4-10 mm, cu ur..
39,50 Lei
Fără TVA:33,19 Lei
Mapei Adesilex P9, GRI, 25 kg.   Adezivul „istoric” care nu îmbătrânește niciodată!Primul adeziv pe bază de ciment dezvoltat de Mapei pentru placări ceramice. Calitate garantată din 1952.Adeziv pe baza de ciment de inalta performanta, fara alunecare pe verticala si cu timp deschis extins pentru placi ceramice si piatra naturala.Utilizare: Adeziv de uz exterior si interior, pentru montarea placilor ceramice absorbante sau neabsorbante si a mozaicului de orice ti..
71,90 Lei
Fără TVA:60,42 Lei
Mapei Keraflex Extra S1, ALB, 25 kgAdeziv pe baza de ciment, imbunatatit, tixotropic, utilizat pentru lipirea placilor ceramice si din piatra naturala.Proprietăţi: lucrabilitate buna, este tixotropic, capacitate buna de preluare a deformarilor si denivelarilor, aderenta excelenta,intarire fara contractii semnificative, timp deschis extins si timp de corectie semnificativi facilitand montajul.Utilizare: pentru lipirea placilor ceramice si din piatra naturala. De asemenea, acesta este po..
109,90 Lei
Fără TVA:92,35 Lei
Adeziv pentru placi ceramice si piatra naturala Mapei Keraflex Extra S1, Gri, 25 kg
-6 %
Mapei Keraflex Extra S1, GRI, 25 kgAdeziv pe baza de ciment, imbunatatit, tixotropic, utilizat pentru lipirea placilor ceramice si din piatra naturala.Proprietăţi: lucrabilitate buna, este tixotropic, capacitate buna de preluare a deformarilor si denivelarilor, aderenta excelenta,intarire fara contractii semnificative, timp deschis si timp de corectie semnificativi facilitand montajul.Utilizare: pentru lipirea placilor ceramice si din piatra naturala. De asemenea, acesta este potrivit ..
98,00 Lei 104,50 Lei
Fără TVA:82,35 Lei
Mapei Adesilex P7, GRI, 25 kgAdeziv pe baza de ciment de inalta performanta, fara alunecare pe verticala pentru placi ceramice si placi portelanate.Utilizare: Lipirea placilor ceramice si a mozaicului la interior si exterior pe pereti, pardoseli si plafoane. De asemenea, adezivul este potrivit si pentru lipirea in puncte de aderenta a materialelor izolante, cum ar  placile din polistiren expandat, vata de sticla si bazaltica, Eraclit® (placi din brociment), placi fo..
54,50 Lei
Fără TVA:45,80 Lei
Baumit Baumacol ProPlusAdeziv pentru placaje ceramice portelanate la interior si pentru gresie si faianta, de clasa C1 TE conform SR EN:12004, pentru lipirea tuturor plăcilor ceramice de dimensiuni mari 35x35 cm, la interior și exterior.Proprietăţi, beneficii: Plăci porţelanate la interior, special pentru pardoseli, lucrabilitate bună.Utilizare: Pentru lipirea în pat subţire a placajelor ceramice. La interior placaje cu absorbţia de apă dîn grupele Ia, Ib, II şi III (exemplu: gres..
37,50 Lei
Fără TVA:31,51 Lei
Baumit Baumacol Protect 20 kgHidroizolaţie pe bază de ciment cu adaos de polimeriHidroizolaţie monocomponentă, flexibilă, cu întărire hidraulică, fără solvenţi, impermeabilă la apă, permeabilă la vapori, pentru etanşarea fără rosturi sub placaje ceramice, la interior şi exterior, pereţi şi pardoseli, balcoane, piscine, terase, rezervoare de apă potabilă, etc suprafeţe care urmează să fie acoperite cu placaje ceramice.Poate fi utilizată şi ca adeziv pentru placaje ceramice aplicate în condiţ..
290,00 Lei
Fără TVA:243,70 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)