Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Adezivi pentru exterior

Adeziv pentru placari exterioare, ideal pentru gresie si faianta, ceramica, piatra decorativa sau pentru pavele 

Atunci cand alegeti adezivii pentru gresie si faianta, pentru ceramica, piatra decorativa sau pentru pavele este important sa tineti cont de eticheta, in functie de codurile de pe eticheta de adezivi va puteti da seama despre ce tip de adeziv este vorba. De exemplu, daca pe eticheta este inscriptionata litera C, atunci materia de baza a adezivului este cimentul. C1 vine de la ciment standard, indicand un adeziv pe baza de ciment, fara aditivi, C2 ne spune ca este vorba despre ciment imbunatatit, indicand un adeziv cu aditivi adaugati care sporesc lucrabilitatea si aderenta. Adezivii de tip C1 sunt potriviti de regula pentru placari interioare, pe cand cei de tip C2 sunt indicati pentru placarile exterioare, insa pot fi folositi si la interior. 

Adezivul pentru placare este esential indiferent ca vorbim de suprafete de zidarie sau de podele, pentru ca aderenta pe aceste suporturi trebuie sa fie la fel de buna in toate cazurile, astfel incat sa nu va treziti cu placile dezlipite dupa o perioada scurta de timp. 

Cum sa alegeti adezivii pentru exterior 

Atunci cand discutam despre placari exterioare, unde intemperiile si variatiile de temperatura nu pot fi controlate, adezivul trebuie sa fie unul flexibil sau unul epoxidic care nu se dilata sau se contracta la diferentele de temperatura. Un adeziv de tip C2 este mai potrivit in acest caz. 

Indiferent ca aveti nevoie de un adeziv pentru marmura, de un adeziv pentru piatra naturala sau de adeziv pentru placi portelanate, va invitam sa consultati catalogul nostru online. Va punem la dispozitie numerosi adezivi potriviti atat pentru exterior, dar si adezivi pentru interior din care puteti alege. Totodata, daca aveti nevoie si de alte sfaturi sau informatii despre adezivii de exterior, cat si pentru alte materiale de constructii de exterior, nu ezitati sa ne contactati, vom fi incantati sa va ajutam! 

Producator: Mapei
Adeziv flexibil pentru gresie si faianta Mapei Keraflex Maxi S1 ALB este un adeziv de ciment, de inalta performanta, deformabil, cu timp deschis extins, fara alunecare verticala, cu tehnologie Low Dust si emisii foarte scazute de compusi organici volatili, pentru placi ceramice si roci naturale. Recomandat in special pentru montarea placilor de mari dimensiuni din gresie portelanata si piatra naturala.Keraflex Maxi S1 este o pulbere alba compusa din ciment si nisip cu granulometrie sel..
117,60 Lei
Fără TVA:98,82 Lei
Producator: Mapei
Adeziv flexibil pentru gresie si faianta Mapei Keraflex Maxi S1 GRIAdeziv îmbunătățit pe bază de ciment, deformabil, cu timp deschis extins, fără alunecare pe verticală.Adeziv pe baza de ciment, cu tehnologie Low Dust si emisii foarte scazute de compusi organici volatili, pentru placi ceramice si roci naturale. Recomandat in special pentru montarea placilor de mari dimensiuni din gresie portelanata si piatra naturala. Grosime de aplicare între 3 - 15 mm.Kerafle..
98,00 Lei
Fără TVA:82,35 Lei
Producator: Mapei
Mapei Ultralite S1 ALB, 15 kgAdeziv flexibilAdeziv monocomponent pe baza de ciment, de inalta performanta, deformabil, cu greutate scazuta, aderenta imbunatatita, fara alunecare verticala si timp deschis extins, cu tehnologie Low Dust si randament de acoperire extrem de ridicat. Foarte usor de aplicat cu gletiera cu zimti, cu proprietati excelente de umezire, pentru placi ceramice, piatra naturala si placi portelanate subtiri.CLASIFICARE IN CONFORMITATE CU EN 12004:Ultralite S1 este un adez..
225,00 Lei
Fără TVA:189,08 Lei
Producator: Mapei
Adeziv flexibil pentru plăci ceramice și piatră naturală Mapei Ultralite S1 GRI, 15 kgAdeziv monocomponent pe baza de ciment, de inalta performanta, deformabil, cu greutate scazuta, aderenta imbunatatita, fara alunecare verticala si timp deschis extins, cu tehnologie Low Dust si randament de acoperire extrem de ridicat. Foarte usor de aplicat cu gletiera cu zimti, cu proprietati excelente de umezire, pentru placi ceramice, piatra naturala si placi portelanate subtiriCLASIFICARE DUPA EN 1200..
215,00 Lei
Fără TVA:180,67 Lei
Producator: Baumit
BAUMIT BAUMACOL FLEXUNIAdeziv flexibil clasa C2TS1, pentru lipirea gresiei porţelanate şi a altor plăci ceramice, piatră naturală şi artificială, plăcuţe mozaic cu absorbţie redusă, la interior şi exterior.Proprietăţi, beneficii: Plăci porţelanate la interior si exterior, aderenţă ridicată, Încălzire în pardoseală, rezistenţă la umiditate şi îngheţ.Utilizare:Pentru lipirea în pat subţire la interior şi exterior în logii şi balcoane protejate a tuturor tipurilor de placaje ceramice din ..
49,03 Lei
Fără TVA:41,21 Lei
Adeziv flexibil pentru placi portelanate Baumacol FlexUni Gel 25 kg
-11 %
Producator: Baumit
Adeziv flexibil rapid Baumit Baumacol FlexUni GelAdeziv de inalta performanta, pe bază de lianţi hidraulici, cu aplicare ușoară, aditivat cu rășină, rezistent la apă și îngheţ și open time extins de clasă C2TE, conform EN 12004Temperatura de aplicare: > 5 - 30 °CTimp deschis: 30 minTimp de așteptare: 5 minTimpul de amestecare: 3 minTimp de corecție: 5 minGrosimea maximă a stratului: 15 mmGrosimea minimă de strat: 2 mmSolicitare pas: dupa 12 oreSuportul trebuie să fie uniform, neted,..
62,56 Lei 69,90 Lei
Fără TVA:52,57 Lei
Producator: Baumit
Adeziv flexibil rapid Baumit Baumacol FlexTop SpeedAdeziv flexibil rapid, cu aplicare în pat subţire, sub formă de pulbere, netoxic, rezistent la apă şi îngheţ, clasa C2 FTE S1 - conform SR EN 12004.Proprietăţi, beneficii:Flexibil rapidAplicaţii rapide interior-exteriorPlacaje de dimensiuni mariPardoseli încălziteUtilizare: Pentru lipirea plăcilor ceramice si piatra naturala la interior si exterior astfel:Interior - placi de dimensiuni mari si foarte mari peste 14.4..
111,74 Lei
Fără TVA:93,90 Lei
Producator: Baumit
Baumit Baumacol FlexMarmorAdeziv flexibil superior alb, clasă C2TES1, pentru lipirea în pat subțire si mediu a plăcilor ceramice, gresie porțelanată, piatră naturală, marmură, în strat cu grosimea de 3-20 mm la interior și exterior.Proprietăţi, beneficii: Pentru marmură şi piatră naturală, adeziv flexibil superior alb, grosime variabilă de aplicare: 3-20 mm Utilizare: La interior şi exterior, pereţi şi pardoseli, pentru lipirea placajelor de marmură, plăcilor din piatră naturală şi art..
82,24 Lei
Fără TVA:69,11 Lei
Producator: Baumit
Adeziv flexibil Baumit Baumacol FlexTop FibreAdeziv flexibil armat cu fibre, în pat subţire, sub formă de pulbere, netoxic, rezistent la apă şi îngheţ, clasa C2 TE S1 - conform SR EN 12004.Proprietăţi, beneficii: Pentru lipirea placilor ceramice de toate tipurile si dimensiunile pe toate tipurile de suport.Utilizare: Pentru lipirea flexibilă a tuturor tipurilor de plăci ceramice, piatră naturală / artificială, plăcuţe mozaic, supuse la sarcini statice / t..
105,90 Lei
Fără TVA:88,99 Lei
Producator: Duraziv
Adezivul Duraziv AM 11 este ideal pentru suprafeţe neregulate şi încărcări mari la podele. Prezintă aderenţă sporită prin aditivare cu KauciucDomeniu de aplicare:Duraziv AM 11 poate fi utilizat pentru punerea în operă a plăcilor ceramice absorbante, la interior și exterior, și a plăcilor ceramice porțelanate la interior. Datorită compoziției sale, produsul este indicat și pentru placări pe gips-carton, dar şi pentru placări cu plăci sau pietre naturale colorate.Placări în strat de 4-10 mm, cu ur..
39,50 Lei
Fără TVA:33,19 Lei
Producator: Mapei
Mapei Adesilex P9, ALB 25 kg. Adezivul „istoric” care nu îmbătrânește niciodată!Primul adeziv pe bază de ciment dezvoltat de Mapei pentru placări ceramice. Calitate garantată din 1952.Adeziv pe baza de ciment de inalta performanta, fara alunecare pe verticala si cu timp deschis extins pentru placi ceramice si piatra naturala.Utilizare: Adeziv de uz exterior si interior, pentru montarea placilor ceramice absorbante sau neabsorbante si a mozaicului de orice tip, pe pereti,..
77,12 Lei
Fără TVA:64,81 Lei
Adeziv pentru placi ceramice si piatra naturala Mapei Adesilex P9, Gri, 25 kg
-4 %
Producator: Mapei
Mapei Adesilex P9, Gri 25 kg. Adezivul „istoric” care nu îmbătrânește niciodată!Primul adeziv pe bază de ciment dezvoltat de Mapei pentru placări ceramice. Calitate garantată din 1952.Adeziv pe baza de ciment de inalta performanta, fara alunecare pe verticala si cu timp deschis extins pentru placi ceramice si piatra naturala.Utilizare: Adeziv de uz exterior si interior, pentru montarea placilor ceramice absorbante sau neabsorbante si a mozaicului de orice tip, pe pereti,..
63,96 Lei 66,59 Lei
Fără TVA:53,75 Lei
Adeziv pentru placi ceramice si piatra naturala Mapei Keraflex Extra S1, ALB, 25 kg
-4 %
Producator: Mapei
Mapei Keraflex Extra S1, ALB, 25 kgAdeziv pe baza de ciment, imbunatatit, tixotropic, utilizat pentru lipirea placilor ceramice si din piatra naturala.Proprietăţi: lucrabilitate buna, este tixotropic, capacitate buna de preluare a deformarilor si denivelarilor, aderenta excelenta,intarire fara contractii semnificative, timp deschis extins si timp de corectie semnificativi facilitand montajul.Utilizare: pentru lipirea placilor ceramice si din piatra naturala. De asemenea, acesta este po..
100,72 Lei 105,26 Lei
Fără TVA:84,64 Lei
Adeziv pentru placi ceramice si piatra naturala Mapei Keraflex Extra S1, Gri, 25 kg
-4 %
Producator: Mapei
Mapei Keraflex Extra S1, Gri, 25 kgAdeziv pe baza de ciment, imbunatatit, tixotropic, utilizat pentru lipirea placilor ceramice si din piatra naturala.Proprietăţi: lucrabilitate buna, este tixotropic, capacitate buna de preluare a deformarilor si denivelarilor, aderenta excelenta,intarire fara contractii semnificative, timp deschis extins si timp de corectie semnificativi facilitand montajul.Utilizare: pentru lipirea placilor ceramice si din piatra naturala. De asemenea, acesta este po..
89,98 Lei 93,61 Lei
Fără TVA:75,61 Lei
Producator: Mapei
Mapei Ultralite S2 FlexAdeziv îmbunătățit pe bază de ciment, monocomponent, cu timp deschis extins, foarte deformabil, cu greutate redusă. Randament de acoperire extrem de ridicat, cu proprietăți optime specifice metodei dublei aplicări, ideal pentru montajul gresiei porțelanate subțiri de mari dimensiuni. Se pot monta plăci ceramice subțiri pe termosistem.Clasificare conform EN 12004:Ultralite S2 Flex este un adeziv pe baza de ciment (C), imbunatatit (2), cu timp deschis extins (E), foarte..
280,00 Lei
Fără TVA:235,29 Lei
Producator: Mapei
Mapei Ultralite S2 Flex GriAdeziv îmbunătățit pe bază de ciment, monocomponent, cu timp deschis extins, foarte deformabil, cu greutate redusă. Randament de acoperire extrem de ridicat, cu proprietăți optime specifice metodei dublei aplicări, ideal pentru montajul gresiei porțelanate subțiri de mari dimensiuni. Se pot monta plăci ceramice subțiri pe termosistem.Clasificare conform EN 12004:Ultralite S2 Flex este un adeziv pe baza de ciment (C), imbunatatit (2), cu timp deschis extins (E), fo..
265,00 Lei
Fără TVA:222,69 Lei
Adeziv pentru placi ceramice si portelanate Mapei Adesilex P7, Gri, 25 kg
-5 %
Producator: Mapei
Mapei Adesilex P7, GRI, 25 kgAdeziv pe baza de ciment de inalta performanta, fara alunecare pe verticala pentru placi ceramice si placi portelanate.Utilizare: Lipirea placilor ceramice si a mozaicului la interior si exterior pe pereti, pardoseli si plafoane. De asemenea, adezivul este potrivit si pentru lipirea in puncte de aderenta a materialelor izolante, cum ar placile din polistiren expandat, vata de sticla si bazaltica, Eraclit® (placi din brociment), placi fonoabso..
55,99 Lei 58,95 Lei
Fără TVA:47,05 Lei
Producator: Baumit
Baumit Baumacol ProPlusAdeziv pentru placaje ceramice portelanate la interior si pentru gresie si faianta, de clasa C1 TE conform SR EN:12004, pentru lipirea tuturor plăcilor ceramice la interior și exterior.Proprietăţi, beneficii:Plăci porţelanate la interior, special pentru pardoseli, lucrabilitate bună.Utilizare: Pentru lipirea în pat subţire a placajelor ceramice. La interior placaje cu absorbţia de apă dîn grupele Ia, Ib, II şi III (exemplu: gresie porţelanată), iar la exterior în..
37,02 Lei
Fără TVA:31,11 Lei
Producator: Mapei
Mapei Kerabond T-R  Alb, 25Adeziv pe bază de ciment, universal, fără alunecare verticală pentru montajul plăcilor ceramice la exterior și montajul plăcilor din gresie porțelanată la interior.CLASIFICARE DUPĂ EN 12004:Kerabond T-R este un adeziv pe bază de ciment (C) normal (1), fără alunecare verticală (T), din clasa C1T de culoare gri sau alb.Domenii de aplicare:Adeziv de interior și exterior, pentru montarea plăcilor ceramice absorbante tip faianță (bicottura), gresie&nbs..
59,33 Lei
Fără TVA:49,86 Lei
Adeziv standard pentru placi ceramice si portelanate Mapei Kerabond T-R  Gri, 25 kg
-5 %
Producator: Mapei
Mapei Kerabond T-R  Gri, 25Adeziv pe bază de ciment, universal, fără alunecare verticală pentru montajul plăcilor ceramice la exterior și montajul plăcilor din gresie porțelanată la interior.CLASIFICARE DUPĂ EN 12004:Kerabond T-R este un adeziv pe bază de ciment (C) normal (1), fără alunecare verticală (T), din clasa C1T de culoare gri sau alb.Domenii de aplicare:Adeziv de interior și exterior, pentru montarea plăcilor ceramice absorbante tip faianță (bicottura), gresie&nbs..
42,51 Lei 44,67 Lei
Fără TVA:35,72 Lei
Producator: Baumit
Baumit Baumacol FlexTreme 20 kgAdeziv super flexibil pentru plăci de format mare.Adeziv rezistent la apă și îngheţ, pe bază de lianţi hidraulici, open time extins, alunecare redusă, de clasa C2TE S2 conform EN 12004. Pentru lipirea plăcilor ceramice, mozaic, plăci mari ceramice și piatră naturală la pereţi și pardoseli pentru toate dimensiunile, la interior și exterior. Recomandat pentru placaje din grupele I - interior/exterior, II și III. Recomandat pentru plăci subţiri de format mare și ..
122,68 Lei
Fără TVA:103,09 Lei
Producator: Mapei
Mapei IsolasticLatex pentru cresterea elasticitatii adezivilor pe baza de cimentAditiv sub forma de latex pentru imbunatatirea caracteristicilor de aderenta a adezivilor KERABOND T-R sau ADESILEX P10, care in functie de raportul de amestec formeaza adezivi imbunatatiti si mai ales deformabili C2 S1/S2.Isolastic este un latex care se amesteca cu adezivii pe baza de ciment Kerabond, Kerabond T-R, Kerabond Plus, Adesilex P10, ca atare sau diluat in raport 1:1 cu apa, cu scopul de a indeplini cerint..
160,00 Lei
Fără TVA:134,45 Lei
Afişare 1 - 22 din 22 (1 pagini)