Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Sisteme Gips Carton

Gips cartonul, indispensabil pentru constructiile moderne 

Gips cartonul sau rigipsul cum este numit in termeni uzuali se foloseste in general in constructiile de pereti despartitori, placari si tavane, dar poate avea si alte utilizari. Este extrem de usor de montat, are rol in izolarea termica si acustica, dar si de protectie impotriva umezelii si este folosit cu precadere la interior. Exista si placi de rigips care datorita faptului ca sunt tratate suplimentat impiedica aparitia sporilor de mucegai si impiedica absorbtia apei, acestea fiind folosite la placari in exterior (poduri, mansarde, balcoane). 

In magazinul nostru online va punem la dispozitie sisteme complete de gips carton dar si uneltele necesare pentru un montaj rapid si corect. Gasiti in oferta noastra atat imbinari pentru rigips (pasta, glet, chit), dibluri si suruburi pentru rigips (melci, fluturi rigips), dar si mai multe tipuri de profile pentru rigips, cat si alte accesorii pentru rigips care sunt necesare la montaj. 

De ce sa folositi gips carton in proiectele dumneavoastra 

Avantajele folosirii placilor de gips carton nu sunt deloc putine - folosind gips carton se creeaza suprafete netede care pot fi zugravite imediat,  timpul de executie este unul redus, se monteaza extrem de usor si nu contin substante daunatoare sanatatii, avand in acelasi timp un raport calitate-pret excelent. 

Totodata, asa cum mentionam mai sus, exista placi din gips carton special tratate, rezultand astfel placi de rigips pentru nevoi diferite - de la gips carton pentru spatii umede, anti incendiu, pentru izolare fonica, rezistent la impact sau anti efractie, pana la gips carton perforat pentru corectie acustica, flexibil pentru suprafete curbate, special pentru exterior sau cu calitati de purificare a aerului.  

Asadar, gips cartonul este o varianta ideala pentru proiectele dumneavoastra datorita faptului ca placile sunt usor de manevrat, nu impun operatiuni sau echipamente speciale si se pliaza pe o gama larga de utilizari.

Produsul se vinde doar la multiplu de 24 bucati.Profil UW 30 Duraziv 3 lungime cu grosimea talei de 0.4 mm, 0.5 Eco, 0.5 mm si 0.6 mm pentru prinderea sistemului de gips carton pe perete..
5,58 Lei
Fără TVA:4,69 Lei
Produsul se vinde doar la multiplu de 24 bucati.Profil UW 30 Duraziv 4 m lungime cu grosimea talei de 0.4 mm, 0.5 Eco, 0.5 mm si 0.6 mm pentru prinderea sistemului de gips carton pe perete..
7,44 Lei
Fără TVA:6,25 Lei
Banda autoadeziva pentru imbinari gips carton 48 mm x 90 ml..
23,00 Lei
Fără TVA:19,33 Lei
Brida reglabila 9 x 12 este recomandata pentru fixarea profilelor metalice CD de peretii masivi in cazul placarilor sau de plansee, in cazul realizarii plafoanelor fixe (prindere directa de planseu). Aceasta brida se foloseste pentru distante de 9-12 cm intre placa de gips carton si peretele sau planseul suport.Brida fixeaza CD-urile in plan vertical, transversal sau oblic, pentru realizarea placarilor uscate din gips-carton. In cazul lipirii unei benzi de etansare, datorita formei speciale, bri..
1,10 Lei
Fără TVA:0,92 Lei
Brida reglabila multipla 9-12 este confecţionată prin laminare la rece din tablă zincată de oţel. Utilizări:-fixarea montanţilor în cazul placării pereţilor;-reglarea distanţei faţă de structura de beton;-fixarea profilelor metalice sau a şipcilor de lemn la structura plafoanelor false din gips-carton;-fixarea montanţilor structurii de susţinere a plafoanelor false din gips-carton, profile metalice sau şipci de lemn.Ambalare: 100 buc/cutie..
1,00 Lei
Fără TVA:0,84 Lei
Coltar din aluminiu perforat, cu latimea de 23 mm.Avantaje:- imbunatateste aspectul estetic- protejeaza coltul peretelui din gips-carton..
3,20 Lei
Fără TVA:2,69 Lei
Coltar aluminiu perforat si suprafata zimtata, cu latimea de 30mm.Avantaje:- imbunatateste aspectul estetic- protejeaza coltul peretelui din gips-carton..
6,40 Lei
Fără TVA:5,38 Lei
Domeniu de utilizare : Se utilizeaza pentru fixare in beton, piatra, caramida plina. Se recomanda pentru lucrari unde este necesara fixarea rapida fara insurubare. Surubul din otel zincat galben cu cap cu locas cruce; tija cu filet cu profil asimetric care permite patrunderea sub efectul unei lovituri de ciocan. Montajul se face prin percutie (lovitura cu ciocanul), iar fixarea finala/demontarea prin insurubare/desurubare cu surubelnita cap cruce. Diblul executat din PP cu capat despicat pe..
22,00 Lei
Fără TVA:18,49 Lei
Poate fi folosită pentru îmbinările și șpăcluirea suprafețelor plăcilor din gips-cartonExtra flexibilă, previne apariţia fisurilor la rosturile de îmbinare datorită conţinutului mare de fibre de armareDomeniu de aplicare: Duraziv GM 53 este o pastă realizată din ipsos aditivat cu răşini şi fibre sintetice, destinată umplerii rosturilor de la îmbinarea plăcilor de gips-carton, fie că sunt sau nu montate pe profile metalice, și șpăcluirii suprafeței acestora. Materialul poate fi folosit, în strat ..
61,90 Lei
Fără TVA:52,02 Lei
NIDA Boardfix este un adeziv in stare pulverulenta, predozat cu adaosuri minerale pe baza de ipsos si aditivi de calitate profesionala, caracterizat printr-o aderenta si plasticitate crescuta. In combinatie cu apa, se formeaza o pasta omogena, de culoare roz, cu timp de lucru extins si posibilitate de corectie a planeitatii prelungita, reprezentand solutia cea mai sigura pentru aplicarea placilor din gips-carton in montajul direct prin lipire pe suport.APLICATII- lipirea placarilor de gips-carto..
45,00 Lei
Fără TVA:37,82 Lei
NIDA Profesional este o pulbere minerala pe baza de ipsos, de culoare alba, pre-amestecat cu adaosuri minerale si aditivi de calitate profesionala pentru a-i asigura o aderenta si plasticitate crescuta. In combinatie cu apa, se formeaza o pasta omogena cu timp de lucru extins si lucrabilitate superioara.APLICATII- se utilizeaza pentru nivelarea si finisarea imbinarilor dintre placile din gips-carton;..
89,00 Lei
Fără TVA:74,79 Lei
Smart Top este o pulbere minerala pe baza de ipsos, de culoare alba, pre-amestecata cu adaosuri minerale si aditivi de calitate profesionala pentru a-i asigura o aderenta si elasticitate crescuta. In combinatie cu apa, se formeaza o pasta omogena cu timp de lucru optim si lucrabilitate superioara.Beneficii si domeniu de utilizare:Smart Top se utilizeaza pentru nivelarea si finisarea imbinarilor dintre placile din gips-carton.Datorita timpului de lucru optim este solutia perfecta in cadrul aplica..
50,99 Lei
Fără TVA:42,85 Lei
Rigips RBI 12,5 Placă cu aditivi în miezul de ipsos, pentru reducerea gradului absorției de apă, și înveliș din carton rezistent, culoare verde, tip H2, conform standardului SR EN 520+A1:2010.Domeniul de utilizare: Aplicații de interior, pentru realizarea componentelor nestructurale – sisteme de tencuieli uscate (căptuşire uscată a pereţilor), plafoane fixe sau suspendate, pereţi despărţitori, în zone cu umiditate relativă a aerului ridicată pe perioade scurte de timp (băi, bucătării, etc.), din..
68,00 Lei
Fără TVA:57,14 Lei
NIDA Acustic 12.5 este o placa gips-carton pentru izolare acustica, formata dintr-un miez de gips cu densitate mare si ranforsat cu fibre de sticla, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special. Fata superioara este de culoare albastra.APLICATII:- sisteme de compartimentare, plafoane si placari cu inalte performante acustice;- spitale, hoteluri, birouri, sali de cinema, etc;BENEFICII:- sisteme de compartimentare, plafoane si placari cu inalte performante acust..
55,55 Lei
Fără TVA:46,68 Lei
NIDA Flam 12.5 este o placa gips-carton pentru sisteme rezistente la foc, cu miez de gips aditivat si puternic ranforsat cu fibre de sticla, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special multistrat. Placa are coeziunea miezului imbunatatita la temperaturi ridicate. Fata superioara este de culoare rozAPLICATII:- sisteme de compartimentare rezistente la foc (EI30-EI180)- placari si/sau plafoane rezistente la foc (EI30-EI120)BENEFICII:- sisteme de compartimentare ..
62,00 Lei
Fără TVA:52,10 Lei
NIDA Hydro 12.5 este o placa gips-carton formata dintr-un miez de gips ranforsat cu fibra de sticla si aditivata cu rezistenta la umiditate temporara intermitenta, cu absorbtie redusa a apei in miez. Suprafata si marginile longitudinale sunt acoperite de un carton special. Fata superioara este de culoare verde.APLICATII:- placari de pereti existenti- plafoane amplasate in spatii cu maxim 80% umiditate relativa intermitenta;BENEFICII:- placari de pereti existenti si plafoane amplasate in spatii c..
57,50 Lei
Fără TVA:48,32 Lei
Placa gips-carton NIDA Smart 12,5 Placa gips-carton NIDA Smart 12,5
-4 %
NIDA Smart 12.5 este o placa gips-carton formata dintr-un miez de gips, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special. Fata superioara este de culoare alba.APLICATII:- sisteme de compartimentare- placari de pereti existenti- plafoane- sisteme fara cerinte speciale amplasate in spatii cu maxim 60% umiditate;BENEFICII:- plăci din gips-carton pentru o manevrare ușoară și o aplicare rapidă;- sisteme de compartimentare, placari de pereti existenti, plafoane, si..
36,90 Lei 38,50 Lei
Fără TVA:31,01 Lei
NIDA Smaart 9,5 este o placa gips-carton formata dintr-un miez de gips ranforsat cu fibra de sticla, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special. Fata superioara este de culoare alba.APLICATII:- coloane, pereti curbi sau arcade cu raza minima de 1m;- placarea suplimentara a unor pereti sau plafoane deja existente;- corectii ale unor sisteme deja existente;BENEFICII:- coloane, pereti curbi sau arcade cu raza minima de 1m;- placarea suplimentara a unor pereti s..
36,00 Lei
Fără TVA:30,25 Lei
Placa Rigips RB 12,5 - are un miez de gips și înveliș din carton rezistent, culoare ivory, tip A, conform standardului SR EN 520+A1:2010.Domeniul de utilizare: Aplicații de interior, pentru realizarea componentelor nestructurale – sisteme de tencuieli uscate (căptuşire uscată a pereţilor), plafoane fixe sau suspendate, pereţi despărţitori,fără cerințe speciale, din clădiri civile și industriale, conform indicaţiilor producătorului. Aceste plăci pot fi folosite în condiţii de temperatură cup..
44,80 Lei
Fără TVA:37,65 Lei
Rigips RB 9,5 este o placă cu miez de gips și înveliș din carton rezistent, culoare ivory, tip A, conform standardului SR EN 520+A1:2010.Domeniul de utilizare: Amenajări interioare, fără cerințe speciale de izolare acustică, protecție la incendiu, etc., din clădiri civile și industriale, în cadrul unor lucrări de tencuieli uscate (placare uscată a pereților) – ex.: placarea spaleților ferestrelor, de realizare a scafelor de lumină la nivelul plafoanelor, de dublare a placării pereților despărțit..
40,50 Lei
Fără TVA:34,03 Lei
Afişare 1 - 20 din 49 (3 pagini)