Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Sisteme Gips Carton

Gips cartonul, indispensabil pentru constructiile moderne 

Gips cartonul sau rigipsul cum este numit in termeni uzuali se foloseste in general in constructiile de pereti despartitori, placari si tavane, dar poate avea si alte utilizari. Este extrem de usor de montat, are rol in izolarea termica si acustica, dar si de protectie impotriva umezelii si este folosit cu precadere la interior. Exista si placi de rigips care datorita faptului ca sunt tratate suplimentat impiedica aparitia sporilor de mucegai si impiedica absorbtia apei, acestea fiind folosite la placari in exterior (poduri, mansarde, balcoane). 

In magazinul nostru online va punem la dispozitie sisteme complete de gips carton dar si uneltele necesare pentru un montaj rapid si corect. Gasiti in oferta noastra atat imbinari pentru rigips (pasta, glet, chit), dibluri si suruburi pentru rigips (melci, fluturi rigips), dar si mai multe tipuri de profile pentru rigips, cat si alte accesorii pentru rigips care sunt necesare la montaj. 

De ce sa folositi gips carton in proiectele dumneavoastra 

Avantajele folosirii placilor de gips carton nu sunt deloc putine - folosind gips carton se creeaza suprafete netede care pot fi zugravite imediat,  timpul de executie este unul redus, se monteaza extrem de usor si nu contin substante daunatoare sanatatii, avand in acelasi timp un raport calitate-pret excelent. 

Totodata, asa cum mentionam mai sus, exista placi din gips carton special tratate, rezultand astfel placi de rigips pentru nevoi diferite - de la gips carton pentru spatii umede, anti incendiu, pentru izolare fonica, rezistent la impact sau anti efractie, pana la gips carton perforat pentru corectie acustica, flexibil pentru suprafete curbate, special pentru exterior sau cu calitati de purificare a aerului.  

Asadar, gips cartonul este o varianta ideala pentru proiectele dumneavoastra datorita faptului ca placile sunt usor de manevrat, nu impun operatiuni sau echipamente speciale si se pliaza pe o gama larga de utilizari.

Producator: Duraziv
Produsul se vinde doar la multiplu de 24 bucati.Profil UW 30 Duraziv 3 m lungime cu grosimea talei de 0.4 mm, 0.5 Eco, 0.5 mm si 0.6 mm.Profilele metalice de sustinere sunt fabricate din tabla de otel zincata. Sunt destinate realizarii rapide a unor sisteme modulare de sustinere pentru sistemele de pereti interiori de compartimentare sau plafoane suspendate din diferite tipuri de gips carton.Alte tipuri de profile prezente în oferta Cid Construct puteți găsi aici ...
5,75 Lei
Fără TVA:4,83 Lei
Producator: Duraziv
Produsul se vinde doar la multiplu de 24 bucati.Profil UW 30 Duraziv 4 m lungime cu grosimea talei de 0.4 mm, 0.5 Eco, 0.5 mm si 0.6 mm.Profilele metalice de sustinere sunt fabricate din tabla de otel zincata. Sunt destinate realizarii rapide a unor sisteme modulare de sustinere pentru sistemele de pereti interiori de compartimentare sau plafoane suspendate din diferite tipuri de gips carton...
7,66 Lei
Fără TVA:6,44 Lei
Banda autoadeziva pentru imbinari gips carton 48 mm x 90 ml..
23,00 Lei
Fără TVA:19,33 Lei
Producator: Siniat
Bandă de colţ ultramodernă Comfort 25 mBanda Siniat Comfort este un produs ultramodern, compozit, pentru aplicaţii generale de finisare, în special pentru colţuri din gips-carton. Miezul benzii este alb, foarte flexibil şi durabil, dintr-un material rezistent la rupere care serveşte drept bază. În plus, banda, este acoperită cu împâslitură din fibre textile ataşate pe centrul benzii pe ambele laturi, ceea ce asigură o aderenţă perfectă pentru elementele de îmbinare şi vopsele. Aceasta are o perf..
105,00 Lei
Fără TVA:88,24 Lei
Producator: Siniat
Bandă de etanșare monoadezivă 30 mmLungime rolă: 30 mBanda de etanşare monoadezivă este o bandă din material sintetic elastic care are aplicată o substanţă foarte adezivă pe una din feţe.Domenii de utilizare:- Banda de etanşare monoadezivă se utilizează pentru realizarea etanșării elastice și amortizarea vibraţiilor dintre profilele structurii metalice a sistemelor Siniat și suportul portant.- Banda de etanşare monoadezivă se montează pe talpa profilelor, în acest mod banda monoadezivă ajută la ..
27,00 Lei
Fără TVA:22,69 Lei
Producator: Siniat
Bandă de etanșare monoadezivă 45 mmLungime rolă: 30 mBanda de etanşare monoadezivă este o bandă din material sintetic elastic care are aplicată o substanţă foarte adezivă pe una din feţe.Domenii de utilizare:- Banda de etanşare monoadezivă se utilizează pentru realizarea etanșării elastice și amortizarea vibraţiilor dintre profilele structurii metalice a sistemelor Siniat și suportul portant.- Banda de etanşare monoadezivă se montează pe talpa profilelor, în acest mod banda monoadezivă ajută la ..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Producator: Siniat
Bandă de etanșare monoadezivă 70 mmLungime rolă: 30 mBanda de etanşare monoadezivă este o bandă din material sintetic elastic care are aplicată o substanţă foarte adezivă pe una din feţe.Domenii de utilizare:- Banda de etanşare monoadezivă se utilizează pentru realizarea etanșării elastice și amortizarea vibraţiilor dintre profilele structurii metalice a sistemelor Siniat și suportul portant.- Banda de etanşare monoadezivă se montează pe talpa profilelor, în acest mod banda monoadezivă ajută la ..
60,00 Lei
Fără TVA:50,42 Lei
Producator: Siniat
Bandă de etanșare monoadezivă 95 mmLungime rolă: 30 mBanda de etanşare monoadezivă este o bandă din material sintetic elastic care are aplicată o substanţă foarte adezivă pe una din feţe.Domenii de utilizare:- Banda de etanşare monoadezivă se utilizează pentru realizarea etanșării elastice și amortizarea vibraţiilor dintre profilele structurii metalice a sistemelor Siniat și suportul portant.- Banda de etanşare monoadezivă se montează pe talpa profilelor, în acest mod banda monoadezivă ajută la ..
82,00 Lei
Fără TVA:68,91 Lei
Producator: Siniat
Bandă de îmbinare autoadezivă 90 m Siniat48 mm x 90 mBanda autoadezivă este bandă din fibră de sticlă sub formă de plasă cu ochiuri (3x3mm) care pe una din feţe are aplicată o substanţă adezivă la cartonul de pe plăcile din gips-carton.Avantaje:flexibilitate și rezistenţă împotriva apariţiei fisurilorinstalare rapidă și ușoară prin lipirea bandei autoadezive de suport după care revenirea cu straturi multiple de pastă pentru îmbinăriDomenii de utilizare: Banda autoadezivă este folosită în realiza..
27,00 Lei
Fără TVA:22,69 Lei
Producator: Siniat
Bandă de îmbinare din fibră de sticlă 25 mBanda din fibră de sticlă este formată dintr-o împâslitură de fibră de sticlă, utilizată pentru realizarea îmbinărilor dintre plăcile din gips-carton.Domenii de utilizare:Banda asigură o egalizare a suprafeţelor prezentând rezistenţa la mucegai şi umezeală în cazul aplicării în incinte umede.Este singura bandă recomandată în cazul sistemelor de gips-carton cu cerinţe de rezistenţă la foc.Avantaje:- calităţi superioare în cazul utilizării în medii cu umez..
6,90 Lei
Fără TVA:5,80 Lei
Producator: Siniat
Bandă de îmbinare din hârtie microforatăLungime rolă: 23 m sau 75 mBanda de hârtie microforată este fabricată exclusiv cu fibre de pin de Louisiana, special selecţionat pentru rezistenţa lor ridicată.Domenii de utilizare:Bandă de hârtie microforată se utilizează pentru întărirea și ranforsarea îmbinărilor dintre plăcile din gips-carton cu muchii conice sau cu lucrările de zidărie adiacente. Suportul trebuie să fie uscat, desprăfuit și să nu prezinte pete de ulei, eflorescenţe sau zone friabile.A..
11,00 Lei
Fără TVA:9,24 Lei
Producator: Siniat
Bandă de îmbinare armată cu oţel 30mBanda armată cu oţel este realizată dintr-o fâșie de oţel alipită pe o bandă de hârtie, special destinată protejării colţurilor expunse la șocuri și impact.Domenii de utilizare: Banda armată de oţel se utilizează în cazul consolidării la șocuri a colţurilor pereţilor de gips-carton, pentru colţuri interioare sau exterioare cu unghiuri drepte, ascuţite sau obtuze.Avantaje:siguranţa în exploatare;păstrarea regularităţii colţurilor.Caracteristici:Lungime: 30..
91,00 Lei
Fără TVA:76,47 Lei
Producator: Siniat
Bandă de îmbinare ultramodernă Connect 25 mBanda Siniat Connect este un produs ultramodern, compozit, pentru aplicaţii generale de finisare, în special pentru umplerea îmbinărilor dintre plăcile de gips-carton. Miezul benzii este alb, foarte flexibil şi durabil, dintr-un material rezistent la rupere care serveşte drept bază. În plus, este acoperită cu împâslitură din fibre textile ataşate pe centrul benzii pe ambele laturi, ceea ce asigură o aderenţă perfectă pentru elementele de îmbinare şi vop..
89,00 Lei
Fără TVA:74,79 Lei
Brida reglabila 9 x 12 este recomandata pentru fixarea profilelor metalice CD de peretii masivi in cazul placarilor sau de plansee, in cazul realizarii plafoanelor fixe (prindere directa de planseu). Aceasta brida se foloseste pentru distante de 9-12 cm intre placa de gips carton si peretele sau planseul suport.Brida fixeaza CD-urile in plan vertical, transversal sau oblic, pentru realizarea placarilor uscate din gips-carton. In cazul lipirii unei benzi de etansare, datorita formei speciale, bri..
1,10 Lei
Fără TVA:0,92 Lei
Producator: Siniat
Bridă reglabilă 9-12 NIDA Metal50 buc / cutieBrida reglabilă este o piesă metalică din tablă zincată fabricată prin ștanţare și profilare la rece.Domenii de utilizare: Brida reglabilă se utilizează pentru fixarea profilelor CD de suportul portant la montarea structurii metalice simple sau duble, a plafoanelor sau placărilor NIDA System amplasate la mai puţin de 120 mm de suport.Caracteristici:Standard de referinţă: EN 13964:2004Lungime: 207 mm ± 0,5; 260 mm ± 0,5Lăţime: 24 mm ± 0,5; 35 mm ± 0,5Î..
1,70 Lei
Fără TVA:1,43 Lei
Brida reglabila multipla 9-12 este confecţionată prin laminare la rece din tablă zincată de oţel. Utilizări:-fixarea montanţilor în cazul placării pereţilor;-reglarea distanţei faţă de structura de beton;-fixarea profilelor metalice sau a şipcilor de lemn la structura plafoanelor false din gips-carton;-fixarea montanţilor structurii de susţinere a plafoanelor false din gips-carton, profile metalice sau şipci de lemn.Ambalare: 100 buc/cutie..
1,00 Lei
Fără TVA:0,84 Lei
Producator: Siniat
Bridă reglabilă multiplă 9-12 NIDA Metal100 buc / cutieBrida reglabilă multiplă 9-12 este o piesă metalică din tablă zincată fabricată prin ștanţare și profilare la rece.Domenii de utilizare: Brida multiplă 9-12 se utilizează pentru fixarea profilelor de suportul portant la montarea structurii de lemn sau metalice simple, a plafoanelor fără cerinţe speciale, amplasate la mai puţin de 120 mm de suport.Caracteristici:Standard de referinţă: EN 13964:2004Lungime: 304mm ±0,5Lăţime: 30mm ±0,5Grosime n..
1,50 Lei
Fără TVA:1,26 Lei
Producator: Profigips
Coltar din aluminiu perforat, cu latimea de 23 mm.Avantaje:- imbunatateste aspectul estetic- protejeaza coltul peretelui din gips-carton..
3,20 Lei
Fără TVA:2,69 Lei
Producator: Profigips
Coltar aluminiu perforat si suprafata zimtata, cu latimea de 30mm.Avantaje:- imbunatateste aspectul estetic- protejeaza coltul peretelui din gips-carton..
6,40 Lei
Fără TVA:5,38 Lei
Producator: Siniat
Diblu cu șurub 6 x 40 mm Siniat200 buc / cutieDiblurile cu șurub 6 x 40 pentru fixare, sunt produse din plastic și cu cui metalic, elementele componente ale acestora sunt cămașa din poliamidă (nylon) sau polipropilenă (PP) și cuiul din oţel carbon acoperit cu strat de protecţie din zinc cu grosime minimă de 5 μm, deosebirile între tipurile de dibluri constând în forma gulerului cămășii sau forma ancorajului cămășii.Domenii de utilizare:Diblurile cu șurub 6x40 sunt destinate pentru diverse lucrăr..
33,00 Lei
Fără TVA:27,73 Lei
Producator: Siniat
Diblu cu șurub 6 x 60 mm Siniat100 buc. / cutieDiblurile cu șurub 6 x 60 pentru fixare, sunt produse din plastic și cu cui metalic, elementele componente ale acestora sunt cămașa din poliamidă (nylon) sau polipropilenă (PP) și cuiul din oţel carbon acoperit cu strat de protecţie din zinc cu grosime minimă de 5 μm, deosebirile între tipurile de dibluri constând în forma gulerului cămășii sau forma ancorajului cămășii.Domenii de utilizare:Diblurile cu șurub 6x60 sunt destinate pentru diverse lucră..
36,00 Lei
Fără TVA:30,25 Lei
Producator: Wkret-Met
Domeniu de utilizare : Se utilizeaza pentru fixare in beton, piatra, caramida plina. Se recomanda pentru lucrari unde este necesara fixarea rapida fara insurubare. Surubul din otel zincat galben cu cap cu locas cruce; tija cu filet cu profil asimetric care permite patrunderea sub efectul unei lovituri de ciocan. Montajul se face prin percutie (lovitura cu ciocanul), iar fixarea finala/demontarea prin insurubare/desurubare cu surubelnita cap cruce. Diblul executat din PP cu capat despi..
22,00 Lei
Fără TVA:18,49 Lei
Producator: Siniat
Diblu metalic 6x40 DN6 Nida Metal100 buc. / cutieDiblurile metalice DN 6 x 40 sunt produse cu cămașa din aliaj de zinc, aluminiu sau alamă și tijă de expandare din oţel carbon acoperite cu un strat de zinc cu grosimea minimă de 8 μm, deosebirile între tipurile de dibluri metalice constând în forma gulerului cămășii sau ancorajului cămășii.Domenii de utilizare:Diblurile metalice DN 6x40, sunt destinate pentru diverse lucrări de fixare în construcţiile civile și industriale, (pereţi, plafoane și p..
71,00 Lei
Fără TVA:59,66 Lei
Producator: Duraziv
Poate fi folosită pentru îmbinările și șpăcluirea suprafețelor plăcilor din gips-cartonExtra flexibilă, previne apariţia fisurilor la rosturile de îmbinare datorită conţinutului mare de fibre de armareDomeniu de aplicare: Duraziv GM 53 este o pastă realizată din ipsos aditivat cu răşini şi fibre sintetice, destinată umplerii rosturilor de la îmbinarea plăcilor de gips-carton, fie că sunt sau nu montate pe profile metalice, și șpăcluirii suprafeței acestora. Materialul poate fi folosit, în strat ..
71,00 Lei
Fără TVA:59,66 Lei
Producator: Siniat
NIDA Boardfix este un adeziv în stare pulverulentă, predozat cu adaosuri minerale pe baza de ipsos și aditivi de calitate profesională, caracterizat printr-o aderență și plasticitate crescută. În combinație cu apa, se formează o pastă omogenă, de culoare roz, cu timp de lucru extins și posibilitate de corecție a planeității prelungită. Este soluția cea mai sigură pentru aplicarea plăcilor din gips-carton în montajul direct prin lipire pe suport.Aplicații ipsos adeziv Nida Boardfix- placări cu ri..
45,00 Lei
Fără TVA:37,82 Lei
Producator: Siniat
NIDA Profesional este un glet de îmbinare pe baza de ipsos, de culoare albă, pre-amestecat cu adaosuri minerale și aditivi de calitate profesională pentru a-i asigura o aderență și elasticitate crescută. In combinatie cu apa, se formează o pastă de îmbinare omogenă cu timp de lucru extins și lucrabilitate superioară.Pasta de îmbinare NIDA Profesional se utilizează pentru nivelarea și finisarea îmbinărilor dintre plăcile de rigips.Acest glet de îmbinare pe bază de ipsos se aplică utilizând banda ..
89,00 Lei
Fără TVA:74,79 Lei
Producator: Siniat
Lamelă flexibilă dublă NIDA Metal (Prelungitor tijă)100 buc / cutieLamela flexibilă dublă este o piesă metalică din oţel special pentru elasticitate și strângere, care are ștanţate 2x2 găuri Ø4mm pentru fixare de tiranţi.Domenii de utilizare: Lamela flexibilă dublă se utilizează pentru prelungirea și reglarea lungimii tiranţilor la montarea structurii metalice simple sau duble, a plafoanelor NIDA System amplasate la mai mult de 120 mm de suportul portant.Caracteristici:Standard de referinţă: EN ..
1,20 Lei
Fără TVA:1,01 Lei
Producator: Siniat
Smart Top este o pulbere minerala pe baza de ipsos, de culoare alba, pre-amestecata cu adaosuri minerale si aditivi de calitate profesionala pentru a-i asigura o aderenta si elasticitate crescuta. In combinatie cu apa, se formeaza o pasta omogena cu timp de lucru optim si lucrabilitate superioara.Beneficii si domeniu de utilizare:Smart Top se utilizeaza pentru nivelarea si finisarea imbinarilor dintre placile din gips-carton.Datorita timpului de lucru optim este solutia perfecta in cadrul aplica..
50,99 Lei
Fără TVA:42,85 Lei
Producator: Siniat
Cementex 12 mmPlacă fibrocimentCementex este o placă plană de fibrociment, potrivită pentru aplicaţii exterioare și interioare.Plăcile sunt fabricate folosind tehnologia Hatscheck urmată de autoclavizare, proces care asigură rezistenţă mecanică și stabilitate dimensională optimă. Principalele elemente din care sunt fabricate plăcile sunt: ciment, fibre organice din celuloză, silica, aditivi și apă.Beneficii:Produs incombustibilRezistenţe mecanice superioareMontaj uşor al sistemelor de acoperire:..
249,90 Lei
Fără TVA:210,00 Lei
Producator: Siniat
NIDA Acustic 12.5 este o placa gips-carton pentru izolare acustica, formata dintr-un miez de gips cu densitate mare si ranforsat cu fibre de sticla, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special. Fata superioara este de culoare albastra.APLICATII:- sisteme de compartimentare, plafoane si placari cu inalte performante acustice;- spitale, hoteluri, birouri, sali de cinema, etc;BENEFICII:- sisteme de compartimentare, plafoane si placari cu inalte performante acust..
56,00 Lei
Fără TVA:47,06 Lei
Producator: Siniat
Nida SMART F 12,5 mmNIDA Smart F 12.5 mm este o placă din gips-carton cu miez de gips ranforsat cu fibre de sticlă ale cărei suprafeţe și margini longitudinale sunt acoperite de un carton special multistrat. Datorită greutăţii optimizate placa este ușor de manevrat și se instalează rapid, fiind astfel ideală pentru lucrări unde se impun cerinţe cu rezistenţă la foc până la EI90, ce necesită un timp de execuţie scurt. Placa are coeziunea miezului îmbunătăţită la temperaturi înalte. Faţa superioar..
57,00 Lei
Fără TVA:47,90 Lei
Producator: Siniat
NIDA Standard Hydro 12.5 este o placa gips-carton formata dintr-un miez de gips ranforsat cu fibra de sticla si aditivata cu rezistenta la umiditate temporara intermitenta, cu absorbtie redusa a apei in miez. Suprafata si marginile longitudinale sunt acoperite de un carton special. Fata superioara este de culoare verde.APLICATII:- placari de pereti existenti- plafoane amplasate in spatii cu maxim 80% umiditate relativa intermitenta;BENEFICII:- placari de pereti existenti si plafoane amplasate in..
61,50 Lei
Fără TVA:51,68 Lei
Placa gips-carton NIDA Smart 12,5 Placa gips-carton NIDA Smart 12,5
-6 %
Producator: Siniat
NIDA Smart 12.5 este o placa gips-carton formata dintr-un miez de gips, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special. Fata superioara este de culoare alba.APLICATII:- sisteme de compartimentare- placari de pereti existenti- plafoane- sisteme fara cerinte speciale amplasate in spatii cu maxim 60% umiditate;BENEFICII:- plăci din gips-carton pentru o manevrare ușoară și o aplicare rapidă;- sisteme de compartimentare, placari de pereti existenti, plafoane, si..
36,50 Lei 39,00 Lei
Fără TVA:30,67 Lei
Producator: Siniat
NIDA Smaart 9,5 este o placa gips-carton formata dintr-un miez de gips ranforsat cu fibra de sticla, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special. Fata superioara este de culoare alba.APLICATII:- coloane, pereti curbi sau arcade cu raza minima de 1m;- placarea suplimentara a unor pereti sau plafoane deja existente;- corectii ale unor sisteme deja existente;BENEFICII:- coloane, pereti curbi sau arcade cu raza minima de 1m;- placarea suplimentara a unor pereti s..
33,00 Lei
Fără TVA:27,73 Lei
Producator: Siniat
NIDA Smart Hydro 12.5NIDA Smart H 12,5 mm este o placă din gips-carton aditivată suplimentar cu silicon, ceea ce îi asigură o absorbţie redusă a apei în miez. Datorită greutăţii optimizate placa este usor de manevrat și se instalează rapid, fiind astfel ideală pentru lucrări in spaţii cu umiditate intermitentă ce necesită un timp de execuţie scurt. Suprafeţele și marginile longitudinale sunt acoperite de un carton special. Faţa superioară este de culoare verde.Caracteristici:..
60,50 Lei
Fără TVA:50,84 Lei
Producator: Siniat
Profil Nida METAL CD60 0,6mm SiniatLungime: 3 m sau 4 mNIDA Metal CD60 este un profil metalic din tablă zincată cu grosime de 0.6mm, având în secţiune forma literei "C", fabricate prin prelucrare la rece pe maşini de profilat cu tren de role.Domenii de utilizare: Profilele NIDA Metal CD60 se utilizează pentru montarea structurii metalice orizontale pentru plafoane NIDA, sau verticale pentru placări NIDA, prin asamblare în profilele de ghidaj, în vederea fixării plăcilor ..
23,70 Lei
Fără TVA:19,92 Lei
Afişare 1 - 36 din 87 (3 pagini)