Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Accesorii sisteme gips carton

Accesorii pentru rigips de nelipsit pentru un montaj corect 

Bride pentru rigips, benzi de pt imbinare rigips, calareti pentru rigips, purici pentru rigips, autofiletante sau autoforante pentru rigips, cat si plasa pentru rigips - acestea sunt doar cateva dintre accesoriile necesare pentru montarea corecta a rigipsului pe care, de altfel, vi le punem si noi la dispozitie in magazinul nostru online 


Fie ca aveti nevoie de accesorii pentru placi de gips carton pentru pereti sau pentru tavane, in magazinul nostru online gasiti o gama larga de astfel de produse. Puteti opta pentru ancore de expansiune metalica sau pentru dibluri speciale pentru rigips, pentru coltare rigips sau pentru profile pentru pereti din rigips indiferent ca alegeti sa faceti montarea placilor din gips carton prin lipire pe perete sau pe structura metalica. 

Comandati accesoriile necesare pentru prindere rigips de pe CidConstruct 

Accesoriile pentru profilele de rigips sunt extrem de importante, de acestea poate depinde calitatea intreg proiectului dumneavoastra, asadar va recomandam sa le alegeti cu atentie. Pentru a va asigura ca accesoriile pentru rigips de pe lista dumneavoastra corespund cu cerintele de montaj va invitam sa cititi specificatiile produselor, iar daca aveti nemaluriri nu ezitati sa ne contactati. 

Pasii de montare pentru placile din rigips nu sunt foarte complicati, insa daca accesoriile pentru gips carton alese nu sunt cele potrivite, nu va veti putea bucura pe deplin de avantajele pe care placarile cu rigips le ofera pentru ca pot aparea incidente nefericite. Cum orice proiect ce implica folosirea rigipsului necesita si o serie de accesorii speciale pentru acest tip de lucrari,  este indicat sa cunoasteti ce accesorii pentru gips carton va sunt necesare. Le puteti comanda cu usurinta online din magazinul nostru, astfel veti economisi timp pentru alte activitati, iar noi vi le livram direct acasa sau pe santier in functie de necesitatile dumneavoastra.

Banda autoadeziva pentru imbinari gips carton 48 mm x 90 ml..
23,00 Lei
Fără TVA:19,33 Lei
Producator: Siniat
Bandă de colţ ultramodernă Comfort 25 mBanda Siniat Comfort este un produs ultramodern, compozit, pentru aplicaţii generale de finisare, în special pentru colţuri din gips-carton. Miezul benzii este alb, foarte flexibil şi durabil, dintr-un material rezistent la rupere care serveşte drept bază. În plus, banda, este acoperită cu împâslitură din fibre textile ataşate pe centrul benzii pe ambele laturi, ceea ce asigură o aderenţă perfectă pentru elementele de îmbinare şi vopsele. Aceasta are o perf..
105,00 Lei
Fără TVA:88,24 Lei
Producator: Siniat
Bandă de etanșare monoadezivă 30 mmLungime rolă: 30 mBanda de etanşare monoadezivă este o bandă din material sintetic elastic care are aplicată o substanţă foarte adezivă pe una din feţe.Domenii de utilizare:- Banda de etanşare monoadezivă se utilizează pentru realizarea etanșării elastice și amortizarea vibraţiilor dintre profilele structurii metalice a sistemelor Siniat și suportul portant.- Banda de etanşare monoadezivă se montează pe talpa profilelor, în acest mod banda monoadezivă ajută la ..
27,00 Lei
Fără TVA:22,69 Lei
Producator: Siniat
Bandă de etanșare monoadezivă 45 mmLungime rolă: 30 mBanda de etanşare monoadezivă este o bandă din material sintetic elastic care are aplicată o substanţă foarte adezivă pe una din feţe.Domenii de utilizare:- Banda de etanşare monoadezivă se utilizează pentru realizarea etanșării elastice și amortizarea vibraţiilor dintre profilele structurii metalice a sistemelor Siniat și suportul portant.- Banda de etanşare monoadezivă se montează pe talpa profilelor, în acest mod banda monoadezivă ajută la ..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Producator: Siniat
Bandă de etanșare monoadezivă 70 mmLungime rolă: 30 mBanda de etanşare monoadezivă este o bandă din material sintetic elastic care are aplicată o substanţă foarte adezivă pe una din feţe.Domenii de utilizare:- Banda de etanşare monoadezivă se utilizează pentru realizarea etanșării elastice și amortizarea vibraţiilor dintre profilele structurii metalice a sistemelor Siniat și suportul portant.- Banda de etanşare monoadezivă se montează pe talpa profilelor, în acest mod banda monoadezivă ajută la ..
60,00 Lei
Fără TVA:50,42 Lei
Producator: Siniat
Bandă de etanșare monoadezivă 95 mmLungime rolă: 30 mBanda de etanşare monoadezivă este o bandă din material sintetic elastic care are aplicată o substanţă foarte adezivă pe una din feţe.Domenii de utilizare:- Banda de etanşare monoadezivă se utilizează pentru realizarea etanșării elastice și amortizarea vibraţiilor dintre profilele structurii metalice a sistemelor Siniat și suportul portant.- Banda de etanşare monoadezivă se montează pe talpa profilelor, în acest mod banda monoadezivă ajută la ..
82,00 Lei
Fără TVA:68,91 Lei
Producator: Siniat
Bandă de îmbinare autoadezivă 90 m Siniat48 mm x 90 mBanda autoadezivă este bandă din fibră de sticlă sub formă de plasă cu ochiuri (3x3mm) care pe una din feţe are aplicată o substanţă adezivă la cartonul de pe plăcile din gips-carton.Avantaje:flexibilitate și rezistenţă împotriva apariţiei fisurilorinstalare rapidă și ușoară prin lipirea bandei autoadezive de suport după care revenirea cu straturi multiple de pastă pentru îmbinăriDomenii de utilizare: Banda autoadezivă este folosită în realiza..
27,00 Lei
Fără TVA:22,69 Lei
Producator: Siniat
Bandă de îmbinare din fibră de sticlă 25 mBanda din fibră de sticlă este formată dintr-o împâslitură de fibră de sticlă, utilizată pentru realizarea îmbinărilor dintre plăcile din gips-carton.Domenii de utilizare:Banda asigură o egalizare a suprafeţelor prezentând rezistenţa la mucegai şi umezeală în cazul aplicării în incinte umede.Este singura bandă recomandată în cazul sistemelor de gips-carton cu cerinţe de rezistenţă la foc.Avantaje:- calităţi superioare în cazul utilizării în medii cu umez..
6,90 Lei
Fără TVA:5,80 Lei
Producator: Siniat
Bandă de îmbinare din hârtie microforatăLungime rolă: 23 m sau 75 mBanda de hârtie microforată este fabricată exclusiv cu fibre de pin de Louisiana, special selecţionat pentru rezistenţa lor ridicată.Domenii de utilizare:Bandă de hârtie microforată se utilizează pentru întărirea și ranforsarea îmbinărilor dintre plăcile din gips-carton cu muchii conice sau cu lucrările de zidărie adiacente. Suportul trebuie să fie uscat, desprăfuit și să nu prezinte pete de ulei, eflorescenţe sau zone friabile.A..
11,00 Lei
Fără TVA:9,24 Lei
Producator: Siniat
Bandă de îmbinare armată cu oţel 30mBanda armată cu oţel este realizată dintr-o fâșie de oţel alipită pe o bandă de hârtie, special destinată protejării colţurilor expunse la șocuri și impact.Domenii de utilizare: Banda armată de oţel se utilizează în cazul consolidării la șocuri a colţurilor pereţilor de gips-carton, pentru colţuri interioare sau exterioare cu unghiuri drepte, ascuţite sau obtuze.Avantaje:siguranţa în exploatare;păstrarea regularităţii colţurilor.Caracteristici:Lungime: 30..
91,00 Lei
Fără TVA:76,47 Lei
Producator: Siniat
Bandă de îmbinare ultramodernă Connect 25 mBanda Siniat Connect este un produs ultramodern, compozit, pentru aplicaţii generale de finisare, în special pentru umplerea îmbinărilor dintre plăcile de gips-carton. Miezul benzii este alb, foarte flexibil şi durabil, dintr-un material rezistent la rupere care serveşte drept bază. În plus, este acoperită cu împâslitură din fibre textile ataşate pe centrul benzii pe ambele laturi, ceea ce asigură o aderenţă perfectă pentru elementele de îmbinare şi vop..
89,00 Lei
Fără TVA:74,79 Lei
Brida reglabila 9 x 12 este recomandata pentru fixarea profilelor metalice CD de peretii masivi in cazul placarilor sau de plansee, in cazul realizarii plafoanelor fixe (prindere directa de planseu). Aceasta brida se foloseste pentru distante de 9-12 cm intre placa de gips carton si peretele sau planseul suport.Brida fixeaza CD-urile in plan vertical, transversal sau oblic, pentru realizarea placarilor uscate din gips-carton. In cazul lipirii unei benzi de etansare, datorita formei speciale, bri..
1,10 Lei
Fără TVA:0,92 Lei
Producator: Siniat
Bridă reglabilă 9-12 NIDA Metal50 buc / cutieBrida reglabilă este o piesă metalică din tablă zincată fabricată prin ștanţare și profilare la rece.Domenii de utilizare: Brida reglabilă se utilizează pentru fixarea profilelor CD de suportul portant la montarea structurii metalice simple sau duble, a plafoanelor sau placărilor NIDA System amplasate la mai puţin de 120 mm de suport.Caracteristici:Standard de referinţă: EN 13964:2004Lungime: 207 mm ± 0,5; 260 mm ± 0,5Lăţime: 24 mm ± 0,5; 35 mm ± 0,5Î..
1,70 Lei
Fără TVA:1,43 Lei
Brida reglabila multipla 9-12 este confecţionată prin laminare la rece din tablă zincată de oţel. Utilizări:-fixarea montanţilor în cazul placării pereţilor;-reglarea distanţei faţă de structura de beton;-fixarea profilelor metalice sau a şipcilor de lemn la structura plafoanelor false din gips-carton;-fixarea montanţilor structurii de susţinere a plafoanelor false din gips-carton, profile metalice sau şipci de lemn.Ambalare: 100 buc/cutie..
1,00 Lei
Fără TVA:0,84 Lei
Producator: Siniat
Bridă reglabilă multiplă 9-12 NIDA Metal100 buc / cutieBrida reglabilă multiplă 9-12 este o piesă metalică din tablă zincată fabricată prin ștanţare și profilare la rece.Domenii de utilizare: Brida multiplă 9-12 se utilizează pentru fixarea profilelor de suportul portant la montarea structurii de lemn sau metalice simple, a plafoanelor fără cerinţe speciale, amplasate la mai puţin de 120 mm de suport.Caracteristici:Standard de referinţă: EN 13964:2004Lungime: 304mm ±0,5Lăţime: 30mm ±0,5Grosime n..
1,50 Lei
Fără TVA:1,26 Lei
Producator: Profigips
Coltar din aluminiu perforat, cu latimea de 23 mm.Avantaje:- imbunatateste aspectul estetic- protejeaza coltul peretelui din gips-carton..
3,20 Lei
Fără TVA:2,69 Lei
Producator: Profigips
Coltar aluminiu perforat si suprafata zimtata, cu latimea de 30mm.Avantaje:- imbunatateste aspectul estetic- protejeaza coltul peretelui din gips-carton..
6,40 Lei
Fără TVA:5,38 Lei
Producator: Siniat
Diblu cu șurub 6 x 40 mm Siniat200 buc / cutieDiblurile cu șurub 6 x 40 pentru fixare, sunt produse din plastic și cu cui metalic, elementele componente ale acestora sunt cămașa din poliamidă (nylon) sau polipropilenă (PP) și cuiul din oţel carbon acoperit cu strat de protecţie din zinc cu grosime minimă de 5 μm, deosebirile între tipurile de dibluri constând în forma gulerului cămășii sau forma ancorajului cămășii.Domenii de utilizare:Diblurile cu șurub 6x40 sunt destinate pentru diverse lucrăr..
33,00 Lei
Fără TVA:27,73 Lei
Producator: Siniat
Diblu cu șurub 6 x 60 mm Siniat100 buc. / cutieDiblurile cu șurub 6 x 60 pentru fixare, sunt produse din plastic și cu cui metalic, elementele componente ale acestora sunt cămașa din poliamidă (nylon) sau polipropilenă (PP) și cuiul din oţel carbon acoperit cu strat de protecţie din zinc cu grosime minimă de 5 μm, deosebirile între tipurile de dibluri constând în forma gulerului cămășii sau forma ancorajului cămășii.Domenii de utilizare:Diblurile cu șurub 6x60 sunt destinate pentru diverse lucră..
36,00 Lei
Fără TVA:30,25 Lei
Producator: Wkret-Met
Domeniu de utilizare : Se utilizeaza pentru fixare in beton, piatra, caramida plina. Se recomanda pentru lucrari unde este necesara fixarea rapida fara insurubare. Surubul din otel zincat galben cu cap cu locas cruce; tija cu filet cu profil asimetric care permite patrunderea sub efectul unei lovituri de ciocan. Montajul se face prin percutie (lovitura cu ciocanul), iar fixarea finala/demontarea prin insurubare/desurubare cu surubelnita cap cruce. Diblul executat din PP cu capat despi..
22,00 Lei
Fără TVA:18,49 Lei
Producator: Siniat
Diblu metalic 6x40 DN6 Nida Metal100 buc. / cutieDiblurile metalice DN 6 x 40 sunt produse cu cămașa din aliaj de zinc, aluminiu sau alamă și tijă de expandare din oţel carbon acoperite cu un strat de zinc cu grosimea minimă de 8 μm, deosebirile între tipurile de dibluri metalice constând în forma gulerului cămășii sau ancorajului cămășii.Domenii de utilizare:Diblurile metalice DN 6x40, sunt destinate pentru diverse lucrări de fixare în construcţiile civile și industriale, (pereţi, plafoane și p..
71,00 Lei
Fără TVA:59,66 Lei
Producator: Siniat
NIDA Boardfix este un adeziv în stare pulverulentă, predozat cu adaosuri minerale pe baza de ipsos și aditivi de calitate profesională, caracterizat printr-o aderență și plasticitate crescută. În combinație cu apa, se formează o pastă omogenă, de culoare roz, cu timp de lucru extins și posibilitate de corecție a planeității prelungită. Este soluția cea mai sigură pentru aplicarea plăcilor din gips-carton în montajul direct prin lipire pe suport.Aplicații ipsos adeziv Nida Boardfix- placări cu ri..
45,00 Lei
Fără TVA:37,82 Lei
Producator: Siniat
Lamelă flexibilă dublă NIDA Metal (Prelungitor tijă)100 buc / cutieLamela flexibilă dublă este o piesă metalică din oţel special pentru elasticitate și strângere, care are ștanţate 2x2 găuri Ø4mm pentru fixare de tiranţi.Domenii de utilizare: Lamela flexibilă dublă se utilizează pentru prelungirea și reglarea lungimii tiranţilor la montarea structurii metalice simple sau duble, a plafoanelor NIDA System amplasate la mai mult de 120 mm de suportul portant.Caracteristici:Standard de referinţă: EN ..
1,20 Lei
Fără TVA:1,01 Lei
Producator: Siniat
Racord de îmbinare dublu CD60 NIDA Metal100 buc / cutiePiesă metalică din tablă zincată cu formă specială (conform profil CD), fabricată prin ştanţare şi profilare la rece.Domenii de utilizare: Racordul îmbinare dublu CD60 se utilizează pentru fixarea profilelor CD principale de cele secundare la montajul structurii metalice duble a plafoanelor NIDA System.Caracteristici:Standard de referinţă: EN 13964:2004Lungime: 145mm ±0,5Lăţime: 57,7mm ±0,2Grosime nominală: 1 mm ±0,6Masa netă:..
1,80 Lei
Fără TVA:1,51 Lei
Producator: Siniat
Racord de îmbinare simplu CD60 NIDA Metal100 buc / cutieRacordul îmbinare simplu CD60 este o piesă metalică din tablă zincată cu formă specială (conform profil CD), fabricată prin ștanţare și profilare la rece.Domenii de utilizare: Racordul îmbinare simplu CD60 se utilizează pentru fixarea profilelor CD principale de cele secundare la montajul structurii metalice duble a plafoanelor NIDA System.Caracteristici:Standard de referinţă: EN 13964:2004Înălţime: 33 mm ±0,5Lăţime: 59 mm ±0,5Grosime nomin..
0,90 Lei
Fără TVA:0,76 Lei
Producator: Siniat
Racord de prelungire CD60 NIDA Metal50 buc / cutieRacordul de prelungire CD 60 este piesă metalică din tablă zincată cu formă specială (conform profil CD) fabricată prin ștanţare şi profilare la rece.Domenii de utilizare: Racordul de prelungire CD 60 este utilizat la fixarea, în vederea prelungirii, a profilelor CD la montarea structurii metalice simple sau duble, a plafoanelor sau placărilor NIDA System.Caracteristici:Standard de referinţă: EN 13964:2004Lungime: 78 mm ± 1Laţime: 58,2 mm ± 0,2La..
1,15 Lei
Fără TVA:0,97 Lei
Producator: Siniat
Racord de suspendare CD60 NIDA Metal50 buc / cutieRacordul suspensie CD60 este un ansamblu nedemontabil, format dintr-o piesă din tablă zincată cu formă specială (conform profil CD) și una din oţel special pentru elasticitate și strângere. Are ștanţate 2 găuri Ø4mm pentru fixare de tiranţi.Domenii de utilizare: Racordul suspensie CD60 se utilizează pentru fixarea și reglarea profilelor CD pe tiranţi la montarea structurii metalice simple sau duble, a plafoanelor NIDA System amplasate la mai..
2,20 Lei
Fără TVA:1,85 Lei
Producator: Siniat
Șurub autofiletant AF 212 Nida Metal 3,5 x 25 mmȘuruburile autofiletante AF 212 sunt fabricate din oţel cu conţinut redus de carbon, fosfatat galvanic. Sunt ambalate în cutii personalizate Siniat, cu bit PH 2 inclus.Domenii de utilizare:Șuruburile autofiletante AF 212 sunt destinate pentru fixarea plăcilor din gips-carton pe structura de lemn și metalică formată din profile CW 49, 74, 99 si UW 50, 75, 100 cu grosime de 0,6 mm.Tipul de şurub se va selecta în conformitate cu proiectul și recomandă..
55,00 Lei
Fără TVA:46,22 Lei
Producator: Siniat
Șurub autofiletant AF 212 Nida Metal 3,5 x 35 mmȘuruburile autofiletante AF 212 sunt fabricate din oţel cu conţinut redus de carbon, fosfatat galvanic. Sunt ambalate în cutii personalizate Siniat, cu bit PH 2 inclus.Domenii de utilizare:Șuruburile autofiletante AF 212 sunt destinate pentru fixarea plăcilor din gips-carton pe structura de lemn și metalică formată din profile CW 49, 74, 99 si UW 50, 75, 100 cu grosime de 0,6 mm.Tipul de şurub se va selecta în conformitate cu proiectul și recomandă..
70,00 Lei
Fără TVA:58,82 Lei
Producator: Siniat
Șurub autofiletant AF 212 Nida Metal 3,5 x 45 mm500 bucati / cutieȘuruburile autofiletante AF 212 sunt fabricate din oţel cu conţinut redus de carbon, fosfatat galvanic. Sunt ambalate în cutii personalizate Siniat, cu bit PH 2 inclus.Domenii de utilizare:Șuruburile autofiletante AF 212 sunt destinate pentru fixarea plăcilor din gips-carton pe structura de lemn și metalică formată din profile CW 49, 74, 99 si UW 50, 75, 100 cu grosime de 0,6 mm.Tipul de şurub se va selecta în conformitate cu proi..
50,00 Lei
Fără TVA:42,02 Lei
Producator: Siniat
Șurub autofiletant AF 212 Nida Metal 3,5 x 55 mm500 bucati / cutieȘuruburile autofiletante AF 212 sunt fabricate din oţel cu conţinut redus de carbon, fosfatat galvanic. Sunt ambalate în cutii personalizate Siniat, cu bit PH 2 inclus.Domenii de utilizare:Șuruburile autofiletante AF 212 sunt destinate pentru fixarea plăcilor din gips-carton pe structura de lemn și metalică formată din profile CW 49, 74, 99 si UW 50, 75, 100 cu grosime de 0,6 mm.Tipul de şurub se va selecta în conformitate cu proi..
58,00 Lei
Fără TVA:48,74 Lei
Producator: Siniat
Șurub autofiletant AF 212 Nida Metal 3,5 x 70 mm250 bucati / cutieȘuruburile autofiletante AF 212 sunt fabricate din oţel cu conţinut redus de carbon, fosfatat galvanic. Sunt ambalate în cutii personalizate Siniat, cu bit PH 2 inclus.Domenii de utilizare:Șuruburile autofiletante AF 212 sunt destinate pentru fixarea plăcilor din gips-carton pe structura de lemn și metalică formată din profile CW 49, 74, 99 si UW 50, 75, 100 cu grosime de 0,6 mm.Tipul de şurub se va selecta în conformitate cu proi..
59,00 Lei
Fără TVA:49,58 Lei
Producator: Siniat
Șurub autoforant 4,2x13 mm FLAT HEAD®Ambalare: 500 bucati / cutieȘurubul autoforant 4,2x13 mm FLAT HEAD® este primul conector de acest tip pe piaţă pentru pereţii subţiri și elementele de oţel portante în sistemele de gips- carton. Permite într-un mod simplu și fără restricţii crearea de forme complexe bazate pe panourile de gips carton. Datorită formei unice a capului șurubului, lucrările legate de montajul mantalei și finisarea suprafeţei sunt simple, ceea ce se reflectă în costuri scăzute de ..
60,00 Lei
Fără TVA:50,42 Lei
Producator: Siniat
Șurub autoforant AP 221 Nida Metal 3,5 x 25 mmȘuruburile autoperforante AP 221 sunt fabricate din oţel cu conţinut redus de carbon, fosfatat galvanic.Sunt ambalate în cutii personalizate Siniat, cu bit PH 2 inclus.Domenii de utilizare:Șuruburile autoperforante AP 221 sunt destinate pentru fixarea plăcilor din gips-carton pe structura metalică formată din profile UA 49, 74, 99 și UW 50, 75, 100 cu grosimi de 2 mm respectiv 0,6 mm. Tipul de şurub se va selecta în conformitate c..
77,00 Lei
Fără TVA:64,71 Lei
Producator: Siniat
Șurub autoforant AP 221 Nida Metal 3,5 x 35 mmȘuruburile autoperforante AP 221 sunt fabricate din oţel cu conţinut redus de carbon, fosfatat galvanic.Sunt ambalate în cutii personalizate Siniat, cu bit PH 2 inclus.Domenii de utilizare:Șuruburile autoperforante AP 221 sunt destinate pentru fixarea plăcilor din gips-carton pe structura metalică formată din profile UA 49, 74, 99 și UW 50, 75, 100 cu grosimi de 2 mm respectiv 0,6 mm. Tipul de şurub se va selecta în conformitate c..
95,00 Lei
Fără TVA:79,83 Lei
Producator: Siniat
Șurub autoforant AP 221 Nida Metal 3,5 x 45 mmȘuruburile autoperforante AP 221 sunt fabricate din oţel cu conţinut redus de carbon, fosfatat galvanic.Sunt ambalate în cutii personalizate Siniat, cu bit PH 2 inclus.Domenii de utilizare:Șuruburile autoperforante AP 221 sunt destinate pentru fixarea plăcilor din gips-carton pe structura metalică formată din profile UA 49, 74, 99 și UW 50, 75, 100 cu grosimi de 2 mm respectiv 0,6 mm. Tipul de şurub se va selecta în conformitate c..
70,00 Lei
Fără TVA:58,82 Lei
Afişare 1 - 36 din 47 (2 pagini)