Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Accesorii constructiiProducator: Baumit
Baumit SpeedFixAdeziv rapid pentru profileAdeziv mineral cu întărire rapidă pentru fixarea profilelor de colţ, profilelor de soclu, profilelor de pontaj, profilelor rost de dilataţie precum şi a instalaţiilor în cazul utilizării tencuielilor interioare şi exterioare de var/ciment şi var.Beneficii:Fixare rapidăAderentă excelentăSpecial pentru fixarea profilelor de tencuieliCompoziție: Ciment, nisipuri, aditivi.Date Tehnice:Standard: SR EN 998 - 1:2016Clasificare: GP - CS IVTimp de lucrabilit..
66,50 Lei
Fără TVA:55,88 Lei
Producator: Profigips
Coltar din aluminiu perforat, cu latimea de 23 mm.Avantaje:- imbunatateste aspectul estetic- protejeaza coltul peretelui din gips-carton..
3,20 Lei
Fără TVA:2,69 Lei
Producator: Profigips
Coltar aluminiu perforat si suprafata zimtata, cu latimea de 30mm.Avantaje:- imbunatateste aspectul estetic- protejeaza coltul peretelui din gips-carton..
6,40 Lei
Fără TVA:5,38 Lei
Producator: Profigips
Profil de colt din otel zincat cu laturi de 34mm si lungime de 3m pentru protectia colturilor de tencuiala.Avantaje:- obtine aspectul estetic- protejeaza coltul peretelui..
4,80 Lei
Fără TVA:4,03 Lei
Cuie pentru lemn diverse dimensiuni 4, 6, 8, 10,12 cm.Cuiele se vand la kilogram si pot fi adaugate mai multe dimensiuni in cosul de cumparaturi selectand de fiecare data lungimea dorita.Unitatea de vanzare este kilogramul, iar cantitatea minima comandata este de 5 kg...
8,00 Lei
Fără TVA:6,72 Lei
Folie de plastic pentru constructii. Produsul se vinde la kilogram.Cantitatea minima de comanda la rola cu greutatea aproximativa de 50 kg (± 3 kg)BAUFOLIE™ este folia pentru construcții fabricată 100% din polietilenă reciclată, care se foloseşte, cu precădere, pentru acoperirea suprafeţelor peste care se toarnă betonul, sub pavaje pentru stoparea creşterii plantelor, dar şi pentru protejarea suprafeţelor şi a obiectelor în timpul amenajărilor interioare sau exterioare.Utilizare: acoperirea supr..
6,90 Lei
Fără TVA:5,80 Lei
Producator: Baumit
Baumit DuoTexPlasă din fibră de sticlă - GG150Plasă rezistentă la mediu alcalin, pentru armare a straturilor de adeziv de șpaclu. Culoare de identificare: roșu.Beneficii:Rezistenta la mediul alcalinRezistenta la tractiuneCuloare roşieCompoziție: Fibre din sticlă (cu strat de SBR = stirol-butadiena-rubber).Domeniu de aplicare: Pentru armarea straturilor de adeziv de şpaclu Baumit, în cadrul sistemelor termoizolante.Date Tehnice DuoTex_50 mp:Greutate specifică (g/mp): 151,0 g/mpDimensiune och..
209,00 Lei
Fără TVA:175,63 Lei
Producator: Baumit
Baumit StarTex GrobPlasă din fibră de sticlă pentru armare specialăPlasă din fibră de sticlă rezistentă la mediul alcalin. Parte componentă a sistemului ETICS Ceramic.Beneficii:Previne fisurareaRezistenţă ridicată la alcalinitateRezistenţă mare la tracţiuneCompoziție: Fibre din sticlă (cu strat de SBR = stirol-butadiena-rubber).Domeniu de aplicare: Plasă de armare pentru armarea masei de şpaclu din cadrul sistemele de izolare termică Baumit Ceramic - pentru faţadă cu finisaje de tip: placaj cera..
345,00 Lei
Fără TVA:289,92 Lei
Producator: Baumit
Baumit StarTexPlasă din fibră de sticlă PremiumPlasă din fibră de sticlă rezistentă la mediu alcalin. Parte componentă a sistemelor termoizolante Baumit Star și Baumit Pro, verificată în sistem conform ETA 004.Beneficii:Rezistenţă la mediul alcalinVerificată conform ETA 004Rezistenţă ridicată la rupereCompoziție: Fibre din sticlă (cu strat de SBR = stirol-butadiena-rubber)Domeniu de aplicare: Pentru armarea straturilor de adeziv de şpaclu Baumit, în cadrul sistemelor termoizolante, prevenind ced..
259,00 Lei
Fără TVA:217,65 Lei
Producator: Profigips
Profil dilatatie pentru suprafata planaAvantaje:previne fisurile care apar in urma tensiunilor termice la fatada...
95,00 Lei
Fără TVA:79,83 Lei
Sarma neagra pentru constructiiSarma se vinde la kilogram si se pot achizitiona din toate grosimile adaugand pe rand in cosul de cumparaturi cantitatea dorita...
7,50 Lei
Fără TVA:6,30 Lei
Profil din otel zincat de 10mm cu lungimea de 3m pentru tencuiala mecanizata.Avantaje:- simplifica tencuirea peretilor- reglează grosimea mortarului de tencuială- poate fi folosit și ca bandă de ghidare a expansiunii și a podelei..
5,10 Lei
Fără TVA:4,29 Lei
Profil din otel zincat de 6mm cu lungimea de 3m pentru tencuiala mecanizata.Avantaje:- simplifica tencuirea peretilor- reglează grosimea mortarului de tencuială- poate fi folosit și ca bandă de ghidare a expansiunii și a podelei..
4,10 Lei
Fără TVA:3,45 Lei
Producator: Profigips
Profil din PVC pentru protectia colturilor. Pentru arcade, bolte sau romanate.Avantaje:flexibil pentru colturi in arcadeimbunatateste aspectul estetic la finisareprotejeaza coltul peretelui..
3,70 Lei
Fără TVA:3,11 Lei
Profil pentru etansarea usilor si ferestrelor cu garnitura alba.Avantaje:previne fisurarea la imbinarea tencuielii cu tamplariaprevine zgarierea si murdarirea ferestrei in timpul lucruluiimbunatateste aspectul estetic al fatadei..
9,00 Lei
Fără TVA:7,56 Lei
Profil pentru etansarea usilor si ferestrelor cu plasa pentru termoizolatie.Avantaje:previne fisurarea la imbinarea tencuielii cu tamplariaprevine zgarierea si murdarirea ferestrei in timpul lucruluiimbunatateste aspectul estetic al fatadei..
11,50 Lei
Fără TVA:9,66 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)