Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Accesorii constructiiProfil de colt din otel zincat cu laturi de 34mm si lungime de 3m pentru protectia colturilor de tencuiala.Avantaje:- obtine aspectul estetic- protejeaza coltul peretelui..
4,80 Lei
Fără TVA:4,03 Lei
Cuie pentru lemn diverse dimensiuni 4, 6, 8, 10,12 cm.Cuiele se vand la kilogram si pot fi adaugate mai multe dimensiuni in cosul de cumparaturi selectand de fiecare data lungimea dorita.Unitatea de vanzare este kilogramul, iar cantitatea minima comandata este de 5 kg...
8,00 Lei
Fără TVA:6,72 Lei
Folie de plastic pentru constructii. Produsul se vinde la kilogram.Cantitatea minima de comanda la rola cu greutatea de 50 kgBAUFOLIE™ este folia pentru construcții fabricată 100% din polietilenă reciclată, care se foloseşte, cu precădere, pentru acoperirea suprafeţelor peste care se toarnă betonul, sub pavaje pentru stoparea creşterii plantelor, dar şi pentru protejarea suprafeţelor şi a obiectelor în timpul amenajărilor interioare sau exterioare.Utilizare: acoperirea suprafeţelor, diverse acti..
6,90 Lei
Fără TVA:5,80 Lei
Profil dilatatie pentru suprafata planaAvantaje:previne fisurile care apar in urma tensiunilor termice la fatada...
95,00 Lei
Fără TVA:79,83 Lei
Sarma neagra pentru constructiiSarma se vinde la kilogram si se pot achizitiona din toate grosimile adaugand pe rand in cosul de cumparaturi cantitatea dorita...
7,50 Lei
Fără TVA:6,30 Lei
Profil din otel zincat de 10mm cu lungimea de 3m pentru tencuiala mecanizata.Avantaje:- simplifica tencuirea peretilor- reglează grosimea mortarului de tencuială- poate fi folosit și ca bandă de ghidare a expansiunii și a podelei..
5,10 Lei
Fără TVA:4,29 Lei
Profil din otel zincat de 6mm cu lungimea de 3m pentru tencuiala mecanizata.Avantaje:- simplifica tencuirea peretilor- reglează grosimea mortarului de tencuială- poate fi folosit și ca bandă de ghidare a expansiunii și a podelei..
4,10 Lei
Fără TVA:3,45 Lei
Profil din PVC pentru protectia colturilor. Pentru arcade, bolte sau romanate.Avantaje:flexibil pentru colturi in arcadeimbunatateste aspectul estetic la finisareprotejeaza coltul peretelui..
3,70 Lei
Fără TVA:3,11 Lei
Profil pentru etansarea usilor si ferestrelor cu garnitura alba.Avantaje:previne fisurarea la imbinarea tencuielii cu tamplariaprevine zgarierea si murdarirea ferestrei in timpul lucruluiimbunatateste aspectul estetic al fatadei..
9,00 Lei
Fără TVA:7,56 Lei
Profil pentru etansarea usilor si ferestrelor cu plasa pentru termoizolatie.Avantaje:previne fisurarea la imbinarea tencuielii cu tamplariaprevine zgarierea si murdarirea ferestrei in timpul lucruluiimbunatateste aspectul estetic al fatadei..
11,50 Lei
Fără TVA:9,66 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)