Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Tencuiala decorativa

Tencuiala decorativa pentru exterior asigura aspectul estetic al cladirii, frumusetea exterioara a casei. Daca avem in vedere partea practica,  tencuiala decorativa este un amestec de rasini, ingrediente minerale, pigmenti, aditivi si apa, folositi in primul rand pentru a asigura protectia constructiei impotriva intemperiilor.

Toate tipurile de tencuiala decorativa sunt rezistente la actiuni mecanice si intemperii si permit finisarea superioara a suprafetelor exterioare. Folosirea unei tencuieli decorative acrilice asigura izolarea completa in zone cu conditii normale, in timp ce tencuiala decorativa siliconica este recomandata in zone cu umezeala mare datorita rezistentei sale sporite la apa.

Producator: Baumit
Baumit CrystalActivatorAmorsă-activatoare CrystalBaumit CrystalActivator amorsa activatoare pentru amorsare inaintea aplicarii tencuielii Baumit CrystalTop. Amorsă-activatoare specială, gata preparata, pentru activarea intaririi tencuielii CrystalTop. Proprietățile sale de prelucrare deosebit de bune îl fac ușor de aplicat.Se aplică nediluată!Ambalare: 20 kg sau 5 kg..
280,00 Lei
Fără TVA:235,29 Lei
Producator: Baumit
Baumit PuraTopTencuială decorativă PuraTencuială decorativă în strat subţire pe bază de răşină sintetică, pentru finisarea decorativă a faţadelor. Paletă de culori intense şi strălucitoare. Stabilitate în timp a culorilor inclusiv pentru culorile intense datorită tehnologiei Cool Pigments. Varietate mare de culori şi structuri. Aplicare manuală şi mecanizată. Se colorează conform paletarului Baumit Life (în codurile de culoare cu terminaţiile 1-9).Beneficii:Gamă variată de culoriCulori intenseTe..
345,00 Lei
Fără TVA:289,92 Lei
Producator: Baumit
Baumit KlimaDekorTencuială decorativă de var pentru interiorTencuială decorativă în strat subţire pe bază de var pentru interior, gata preparată în structura periata (K). Finisaj ecologic de culoare alb natur, permeabil la vaporii de apă, fara solvenţi.Se poate colora conform paletarului Baumit Life doar coduri de culoare cu terminaţiile 8 şi 9. Pentru selecţia culorii vă rugăm accesaţi site-ul baumit.ro.Beneficii:Finisaj EcologicAlb naturPermeabilitate ridicată la vaporiDomeniu de apl..
203,00 Lei
Fără TVA:170,59 Lei
Producator: Baumit
Baumit CrystalSet (CrystalTop & CrystalActivator)Tencuială decorativă mineralăTencuială decorativa minerală, gata de utilizare, sub forma de pasta, cu proprietăți anti-greying, pentru o fațadă extrem de durabilă. CrystalSet este format din 2 componente gata de utilizare: grundul activator-CrystalActivator și tencuială decorativă - CrystalTop. Pentru a asigura funcționalitatea sistemului CrystalSet, tencuiala decorativă CrystalTop trebuie să fie întotdeauna utilizată cu grundul activator Crys..
350,00 Lei
Fără TVA:294,12 Lei
Producator: Baumit
Baumit EdelPutzTencuiala decorativă minerală - praf de piatrăTencuială decorativă minerală de culoare alb natur, pe baza de ciment alb pentru finisarea fatadelor. Grosimea minima de aplicare 4 mm. Disponibilă in două structuri Clasic si Striat.Beneficii:Tencuială hidrofugăRezistentă la intemperiiPentru interior și exteriorCompoziție: Var hidratat, ciment alb, nisipuri de marmură, adaosuri.Domeniu de aplicare: Tencuială decorativă minerală de culoare alb natur, pe bază de ciment alb, pentru finis..
37,50 Lei
Fără TVA:31,51 Lei
Producator: Baumit
Baumit EdelPutz SpezialTencuială decorativă minerală pentru sisteme termoizolanteTencuială decorativă minerală în strat subţire pe bază de ciment pentru sisteme termoizolante, de culoare alb natur, disponibil in doua structuri K si R (a se vedea marcajul de pe sac).Beneficii:Rezistentă la factorii climaticiStrat de finisaj pentru sistemele termoizolantePentru interior și exteriorCompoziție: Var hidratat, ciment alb, agregate naturale, adaosuri, aditiv.Domeniu de aplicare: Tencuială decorativă mi..
42,50 Lei
Fără TVA:35,71 Lei
Producator: Baumit
Baumit GranoporTopTencuială decorativă organicăTencuială decorativă în strat subţire pe bază de răşini organice pentru faţade, gata preparată, în structură striată sau periată. Permeabilă la vapori şi rezistentă la factori climatici. Aplicare manuală şi mecanizată.Se colorează conform paletarului Baumit Life (în codurile de culoare cu terminaţiile 2-9).Beneficii:Rezistentă la apăPermeabilă la vaporiGrad redus de murdărire în timpCompoziție: Liant organic, granule de marmură, fibre, pigmenţi..
209,00 Lei
Fără TVA:175,63 Lei
Producator: Baumit
Baumit StarTopTencuială decorativă StarTencuială decorativă în strat subţire pe bază de răşini siliconice. Grad ridicat de protecţie împotriva dezvoltării ciupercilor şi mucegaiurilor datorat capacităţii de uscare rapidă după expunerea la intemperii. Parte componentă a sistemului Baumit STAR. Aplicare manuală şi mecanizată. Se colorează conform paletarului Baumit Life (în codurile de culoare cu terminaţiile 2-9 şi 12 nuanţe de Shades of White).Beneficii:Uscare rapidăProtectie împotriva algelor ș..
333,00 Lei
Fără TVA:279,83 Lei
Producator: Baumit
Grund tencuieli decorative Baumit PremiumPrimerGrund de culoare albă, cu putere mare de acoperire, utilizat pentru amorsarea suprafeţelor înaintea aplicării tencuielilor decorative. Parte componentă a sistemelor termoizolante Baumit open şi Star.Proprietati: Dispersie pe bază de apă, fără solvenţi, gata preparată, utilizată ca punte de aderenţă şi egalizator de absorbţie a suportului. Reducerea absorbţiei duce la o întărire şi o durabilitate ridicată a tencuielii decorative oferind astfel s..
270,00 Lei
Fără TVA:226,89 Lei
Producator: Duraziv
DURAZIV Clima Protect® cu Kauciuc® - Grund de amorsare pentru tencuieli decorative siliconiceDuraziv Clima Protect Grund de amorsare cu Kauciuc pentru tencuieli si vopsele decorative structurate este un produs pe baza de dispersii organice si aditivi speciali, cu proprietati deosebite prinvind elasticitatea, impiedicand aparitia fisurilor si asigurand aderenta perfecta dintre stratul final si suport. Caracterul impermeabil si fomula anti-alge si fungi inhiba contaminarea si dezvoltarea micro-org..
185,00 Lei
Fără TVA:155,46 Lei
Producator: Baumit
Grund universal Baumit UniPrimerGrund gata preparat, folosit pentru amorsare, egalizare, absorbţie şi aderenţă la aplicarea tencuielilor decorative Baumit.Proprietati: Punte de aderenţă şi egalizator de absorbţie pentru obţinerea unei coloraţii uniforme a straturilor de finisaj şi hidrofobizarea suplimentară a suportului.Utilizare: Grundare universală pentru exterior şi interior pentru următoarele finisaje Baumit: GranoporTop, DuoTop, SilikonTop, SilikatTop, MosaikTop, EdelPutz Sp..
220,00 Lei
Fără TVA:184,87 Lei
Producator: Baumit
Tencuiala decorativă Baumit DuoTop 25 kg Poate fi aplicata in strat subţire gata preparată pe bază de răşini sintetice, în structură striată (R) sau periată (K), colorată în masă pentru exterior.Se colorează conform paletarului Baumit Life (în codurile de culoare cu terminaţiile 6-9).Proprietăţi: Tencuială rezistentă la intemperii, absorbţie redusă de apă, permeabilă la vapori, (lavabilă - se curăţă cu apă), rezistentă la solicitări mecanice, uşor de aplicat (manual sau mecanizat).&nbs..
145,00 Lei
Fără TVA:121,85 Lei
Producator: Baumit
Baumit NanoporTopTencuială decorativă cu efect de autocurățareTencuială decorativă în strat subţire, cu proprietăţi speciale împotriva murdărirei şi efect de autocurăţare, stablitate în timp a culorilor datorită tehnologiei Cool Pigments. Grad ridicat de protecţie împotriva dezvoltării ciupercilor şi mucegaiurilor datorat capacităţii rapide de uscare după expunerea la intemperii. Prin utilizarea noii tehnologii de fotocataliză se obţine cu ajutorul luminii o protecţie naturală şi îndelungată împ..
350,00 Lei
Fără TVA:294,12 Lei
Producator: Baumit
Baumit MosaikTopTencuială decorativă MozaicTencuială decorativă din piatră colorată pentru faţade, pe bază de acrilat pur, în special pentru zona de soclu, zona de stopire si elementele decorative ale fatade. Aplicare manuala si mecanizata.Selecţii de culoare Natural Line şi Essential Line.Beneficii:Rezistență ridicată in timpPentru zona de soclu si elemente decorativeCulori personalizate cu MozaikmixCompoziție: Liant acrilic pur, nisipuri de cuarț colorate, aditivi, apă și mica naturală (pentru..
355,00 Lei
Fără TVA:298,32 Lei
Producator: Baumit
Baumit SilikatTopTencuiala decorativă silicaticăTencuială decorativă minerală în strat subţire, gata preparată, pe bază de silicat de potasiu (sticlă solubilă) în structură striată sau periată, pentru faţade. Foarte permeabilă la vapori cu absorbţie redusă de apă.Se colorează conform paletarului Baumit Life (în codurile de culoare cu terminaţiile 2-9).Beneficii:Permeabilitate ridicată la vaporii de apăGrad redus de murdărire în timpRecomandată pentru lucrări de renovareCompoziție: Lian..
240,00 Lei
Fără TVA:201,68 Lei
Producator: Duraziv
Tencuiala decorativă siliconica DURAZIV STANDARD  25 kg este un produs pe bază de dispersii organice aditivate cu latex siliconic şi cu alţi aditivi speciali, care îi conferă acestuia proprietăţi bune privind impermeabilitatea la apă şi permeabilitatea la vapori, lucrabilitatea, aderenţa, rezistenţa la lovire, zgâriere şi uzură, precum şi un grad ridicat de protecţie pentru finisările realizate cu acest produs.Tencuiala decorativă structurată DURAZIV STANDARD cu Silicon se poate utiliza ca ..
139,50 Lei
Fără TVA:117,23 Lei
Producator: Baumit
Tencuiala decorativă siliconică Baumit SilikonTop 25 kgTencuială decorativă în strat subţire, pe bază de răşini siliconice, pentru faţade. Foarte permeabilă la vapori şi extrem de impermeabilă la apă. Grad redus de murdărire în timp. Se utilizează ca strat de finisaj pentru sistemele termoizolante, tencuieli minerale, beton, etc. Aplicare manuala si mecanizata.Se colorează conform paletarului Baumit Life (în codurile de culoare cu terminaţiile 2-9 şi 11 nuanţe de Shades of White).Benef..
266,00 Lei
Fără TVA:223,53 Lei
Producator: Baumit
Baumit StellaporTopTencuială decorativă siliconică silicaticăTencuială decorativă pe bază de răşini siliconice-silicatice, pentru exterior. Rezistentă la factorii climatici, foarte puternic hidrofobată, permeabilitate la vapori ridicată, (lavabilă - se curăţă cu apă), capacitate redusă de murdărire, rezistentă la solicitări mecanice, uşor de aplicat (manual sau mecanizat).Se colorează conform paletarului Baumit Life (în codurile de culoare cu terminaţiile 2-9).Benficii:Oferă protecţie ..
247,00 Lei
Fără TVA:207,56 Lei
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)