Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Tencuiala decorativa

Tencuiala decorativa pentru exterior asigura aspectul estetic al cladirii, frumusetea exterioara a casei. Daca avem in vedere partea practica,  tencuiala decorativa este un amestec de rasini, ingrediente minerale, pigmenti, aditivi si apa, folositi in primul rand pentru a asigura protectia constructiei impotriva intemperiilor.

Toate tipurile de tencuiala decorativa sunt rezistente la actiuni mecanice si intemperii si permit finisarea superioara a suprafetelor exterioare. Folosirea unei tencuieli decorative acrilice asigura izolarea completa in zone cu conditii normale, in timp ce tencuiala decorativa siliconica este recomandata in zone cu umezeala mare datorita rezistentei sale sporite la apa.

Grund universal Baumit PremiumPrimerGrund de culoare albă, cu putere mare de acoperire, utilizat pentru amorsarea suprafeţelor înaintea aplicării tencuielilor decorative. Parte componentă a sistemelor termoizolante Baumit open şi Star.Proprietati: Dispersie pe bază de apă, fără solvenţi, gata preparată, utilizată ca punte de aderenţă şi egalizator de absorbţie a suportului. Reducerea absorbţiei duce la o întărire şi o durabilitate ridicată a tencuielii decorative oferind astfel suprafeţei u..
280,00 Lei
Fără TVA:235,29 Lei
DURAZIV Clima Protect® cu Kauciuc® - Grund de amorsare pentru tencuieli decorative siliconiceDuraziv Clima Protect Grund de amorsare cu Kauciuc pentru tencuieli si vopsele decorative structurate este un produs pe baza de dispersii organice si aditivi speciali, cu proprietati deosebite prinvind elasticitatea, impiedicand aparitia fisurilor si asigurand aderenta perfecta dintre stratul final si suport. Caracterul impermeabil si fomula anti-alge si fungi inhiba contaminarea si dezvoltarea micro-org..
185,00 Lei
Fără TVA:155,46 Lei
Grund universal Baumit UniPrimerGrund gata preparat, folosit pentru amorsare, egalizare, absorbţie şi aderenţă la aplicarea tencuielilor decorative Baumit.Proprietati: Punte de aderenţă şi egalizator de absorbţie pentru obţinerea unei coloraţii uniforme a straturilor de finisaj şi hidrofobizarea suplimentară a suportului.Utilizare: Grundare universală pentru exterior şi interior pentru următoarele finisaje Baumit: GranoporTop, DuoTop, SilikonTop, SilikatTop, MosaikTop, EdelPutz Sp..
225,00 Lei
Fără TVA:189,08 Lei
Tencuiala decorativă Baumit DuoTop 25 kg în strat subţire gata preparată pe bază de răşini sintetice, în structură striată (R) sau periată (K), colorată în masă pentru exterior.Proprietăţi: Tencuială rezistentă la intemperii, absorbţie redusă de apă, permeabilă la vapori, (lavabilă - se curăţă cu apă), rezistentă la solicitări mecanice, uşor de aplicat (manual sau mecanizat). Utilizare: Strat final pentru aplicarea pe tencuieli minerale vechi şi noi, mase de şpaclu, beton, ca..
156,00 Lei
Fără TVA:131,09 Lei
Tencuială decorativă cu efect de autocurățare Baumit NanoporTop 25 kgTencuială decorativă în strat subţire, cu proprietăţi speciale împotriva murdărirei şi efect de autocurăţare, stablitate în timp a culorilor datorită tehnologiei Cool Pigments. Grad ridicat de protecţie împotriva dezvoltării ciupercilor şi mucegaiurilor datorat capacităţii rapide de uscare după expunerea la intemperii. Prin utilizarea noii tehnologii de fotocataliză se obţine cu ajutorul luminii o protecţie ..
385,00 Lei
Fără TVA:323,53 Lei
Tencuială decorativă Baumit MosaikTop 25 kgTencuială decorativă din piatră colorată pentru faţade, în special pentru zona de soclu, zona de stopire si elementele decorative ale fatadeu. A se consulta fişa tehnică pentru utilizarea tipului de amorsă.Beneficii tencuială decorativă silicatică Baumit SilikatTop 25 kg:Rezistenta ridicata in timpPentru zona de soclu si elemente decorativeCulori personalizate cu MozaikmixProprietăţi: Hidrofug, rezistent la apa, sufiecient de permeabil la vaporii d..
415,00 Lei
Fără TVA:348,74 Lei
Tencuială decorativă silicatică Baumit SilikatTop 25 kgTencuială decorativă minerală în strat subţire pe bază de silicat de potasiu, pentru faţade. Foarte permeabilă la vapori cu absorbţie redusă de apă.Beneficii tencuială decorativă silicatică Baumit SilikatTop 25 kg:Permeabilitate ridicată la vaporiCapacitate redusă de murdărireUşor de aplicatProprietăţi: Rezistentă la factorii climatici, hidrofobată, permeabilitate la vapori ridicată, (lavabilă - se curăţă cu apă), capacit..
315,00 Lei
Fără TVA:264,71 Lei
Tencuiala decorativă siliconica DURAZIV STANDARD  25 kg este un produs pe bază de dispersii organice aditivate cu latex siliconic şi cu alţi aditivi speciali, care îi conferă acestuia proprietăţi bune privind impermeabilitatea la apă şi permeabilitatea la vapori, lucrabilitatea, aderenţa, rezistenţa la lovire, zgâriere şi uzură, precum şi un grad ridicat de protecţie pentru finisările realizate cu acest produs.Tencuiala decorativă structurată DURAZIV STANDARD cu Silicon se poate utiliza ca ..
139,50 Lei
Fără TVA:117,23 Lei
Tencuiala decorativă siliconică Baumit SilikonTop 25 kgTencuială decorativă în strat subţire, pe bază de răşini siliconice, pentru faţade. Foarte permeabilă la vapori şi extrem de impermeabilă la apă. Grad redus de murdărire în timp. Se utilizează ca strat de finisaj pentru sistemele termoizolante, tencuieli minerale, beton, etc. Aplicare manuala si mecanizata.Beneficii decorativă siliconică Baumit SilikonTop 25 kg:Puternic hidrofobatăPermeabilitate la vapori ridicatăRezistentă la..
348,00 Lei
Fără TVA:292,44 Lei
Tencuiala decorativa siliconica-silicatica Baumit StellaporTopTencuiala decorativă în strat subţire, gata preparată, în structură striată sau periată pentru exterior. Produs verificat conform cu standardul european SR EN 15824 şi în sistem în conformitate cu ETAG 004 - Ghidul european de agrementare a sistemelor termoizolante.Beneficii tencuiala decorativă Baumit StellaporTop 25 kg:Tencuială hidrofobatăPermeabilitate la vapori ridicatăRezistentă la murdărireProprietăţi: Rezis..
319,00 Lei
Fără TVA:268,07 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)