Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Interior

Vată minerală de sticlă Isover RIO PLUS 10/5 (16.8MP)Saltele comprimate și rulate din vată minerală de sticlă. Saltelele se obtin prin topirea in cuptor a materiilor prime minerale, fibrilizarea topiturii prin procedeul TEL, aplicarea prin pulverizare a unui liant și adaugarea de uleiuri minerale pentru protecție impotriva pătrunderii prafului și pentru hidrofobizare. Fibrele de sticlă rezultate sunt procesate pe linia de productie sub formă de saltele care sunt comprimate si rulate inaintea amb..
111,11 Lei
Fără TVA:93,37 Lei
Vată minerală de sticlă Isover RIO PLUS ALU 10 (9 MP)Saltele comprimate si rulate, din vata minerala de sticla. Saltelele se obtin prin topirea in cuptor a materiilor prime minerale, fibrilizarea topiturii prin procedeul TEL, aplicarea prin pulverizare a unui liant si adaugarea de uleiuri minerale pentru protectie impotriva patrunderii prafului si pentru hidrofobizare. Fibrele de sticla rezultate sunt procesate pe linia de productie sub forma de saltele care sunt caserate cu folie de a..
230,00 Lei
Fără TVA:193,28 Lei
Vată minerală de sticlă Isover RIO PLUS ALU 5 (14.4 MP)Saltele comprimate si rulate, din vata minerala de sticla. Saltelele se obtin prin topirea in cuptor a materiilor prime minerale, fibrilizarea topiturii prin procedeul TEL, aplicarea prin pulverizare a unui liant si adaugarea de uleiuri minerale pentru protectie impotriva patrunderii prafului si pentru hidrofobizare. Fibrele de sticla rezultate sunt procesate pe linia de productie sub forma de saltele care sunt caserate cu folie de..
260,00 Lei
Fără TVA:218,49 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)