Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Dibluri si Suruburi

Dibluri, holsuruburi si suruburi pentru gips carton (rigips) - comandati-le online de pe CidConstruct 

Dibluri pentru rigips, fluturi pentru rigips, suruburi pentru profile CW sau pentru profile UA,  suruburi autoforante sau melci pentru rigips, acestea sunt doar cateva dintre accesoriile necesare pentru montajul rigipsului. Toate aceste accesorii pentru rigips se folosesc fie pentru fixarea placilor de gips carton, fie pentru a prinde sarcini suspendate pe peretii de rigips. 

In magazinul nostru online gasiti numeroase tipuri de dibluri si de suruburi pentru rigips din care puteti alege. De la dibluri metalice sau dibluri din plastic pentru gips carton, pana la melci, fluturi sau holsuruburi pentru rigips. In functie de necesitati puteti opta pentru fiecare dintre aceste dibluri, suruburi sau holsuruburi pentru gips carton. 

Daca nu stiti exact ce tipuri de suruburi sau dibluri va sunt necesare, specialistii nostri va stau la dispozitie indiferent ca alegeti dibluri autoperforante, de tip T, rabatabile cu arc, de tip Y etc., astfel incat indiferent ca le folositi pentru prinderea placilor de gips carton pe o constructie din lemn, pe structura metalica sau vreti sa prindeti o plafoniera pe un tavan din rigips sa nu aveti incidente nedorite. 

Dibluri si suruburi pentru profile de rigips - cum sa le alegeti 

Exista foarte multe modele de dibluri, suruburi si holsuruburi pentru profilele de rigips care trebuie alese fie in functie de greutatea pe care urmeaza sa o suporte acestea, fie in functie de lungimea acestora, dar si in functie de alte factori. Daca nu sunteti lamuriti, intrebati intotdeauna un mester ce tipuri de dibluri sau suruburi sunt necesare. 


Totodata, tineti cont de faptul ca diblurile pentru rigips trebuie montate la o anumita distanta astfel incat acestea sa nu se rupa sau sa se deterioreze si sa duca la accidente nefericite. Distantele dintre dibluri se numesc distante de axa, iar distanta fata de marginea rigipsului se numeste distanta de margine.

Domeniu de utilizare : Se utilizeaza pentru fixare in beton, piatra, caramida plina. Se recomanda pentru lucrari unde este necesara fixarea rapida fara insurubare. Surubul din otel zincat galben cu cap cu locas cruce; tija cu filet cu profil asimetric care permite patrunderea sub efectul unei lovituri de ciocan. Montajul se face prin percutie (lovitura cu ciocanul), iar fixarea finala/demontarea prin insurubare/desurubare cu surubelnita cap cruce. Diblul executat din PP cu capat despicat pe..
22,00 Lei
Fără TVA:18,49 Lei
Suruburile autofiletante se utilizeaza la fixarea placilor in sistemele de gips-carton pe profile metalice cu grosimi ale tablei de pana la 0.7 mm sau pe structura din lemn.Acesta este confectionat din otel, de culoare neagra (suprafata fosfatata), rezistent la coroziune, cu cap inecat si locas in cruce, cu filet si varf ascutit tip cui. Surubul are diametrul de 3.5 mm si lungimea de 25 mm.Amprenta surub: PH2Caracteristici:Lungime de 25 mmCutia contine 1000 bucSe vand numai la cutie..
49,50 Lei
Fără TVA:41,60 Lei
Suruburile autofiletante se utilizeaza la fixarea placilor in sistemele de gips-carton pe profile metalice cu grosimi ale tablei de pana la 0.7 mm sau pe structura din lemn.Acesta este confectionat din otel, de culoare neagra (suprafata fosfatata), rezistent la coroziune, cu cap inecat si locas in cruce, cu filet si varf ascutit tip cui. Surubul are diametrul de 3.5 mm si lungimea de 35 mm.Amprenta surub: PH2Caracteristici:Lungime de 35 mmCutia contine 1000 bucSe vand numai la cutie..
60,00 Lei
Fără TVA:50,42 Lei
Suruburile autofiletante se utilizeaza la fixarea placilor in sistemele de gips-carton pe profile metalice cu grosimi ale tablei de pana la 0.7 mm sau pe structura din lemn.Acesta este confectionat din otel, de culoare neagra (suprafata fosfatata), rezistent la coroziune, cu cap inecat si locas in cruce, cu filet si varf ascutit tip cui. Surubul are diametrul de 3.5 mm si lungimea de 45 mm.Amprenta surub: PH2Caracteristici:Lungime de 45 mmCutia contine 500 bucSe vand numai la cutie..
41,50 Lei
Fără TVA:34,87 Lei
Suruburile autofiletante se utilizeaza la fixarea placilor in sistemele de gips-carton pe profile metalice cu grosimi ale tablei de pana la 0.7 mm sau pe structura din lemn.Acesta este confectionat din otel, de culoare neagra (suprafata fosfatata), rezistent la coroziune, cu cap inecat si locas in cruce, cu filet si varf ascutit tip cui. Surubul are diametrul de 3.5 mm si lungimea de 55 mm.Amprenta surub: PH2Caracteristici:Lungime de 55 mmCutia contine 500 bucSe vand numai la cutie..
50,00 Lei
Fără TVA:42,02 Lei
Suruburi autoforante Kolner pentru prinderea profilelor de gips carton de profilele metalice ale cladirilor. Caracteristici:Lungime de 35 mmCutia contine 1000 bucSe vand numai la cutie..
81,00 Lei
Fără TVA:68,07 Lei
Suruburi autoforante Kolner pentru prinderea profilelor de gips carton de profilele metalice ale cladirilor. Caracteristici:Lungime de 25 mmCutia contine 1000 bucSe vand numai la cutie..
65,00 Lei
Fără TVA:54,62 Lei
Suruburi autoforante Kolner pentru prinderea profilelor de gips carton de profilele metalice ale cladirilor. Caracteristici:Lungime de 45 mmCutia contine 500 bucSe vand numai la cutie..
60,00 Lei
Fără TVA:50,42 Lei
Surubul autoforant este recomandat pentru fixarea elementelor metalice intre ele, profil cu profil sau profil cu brida, pentru grosimi de 0.6-2.25 mm.Caracteristici:Lungime de 9.5 mmCutia contine 1000 bucSe vand numai la cutie..
45,00 Lei
Fără TVA:37,82 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)