Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Baumit Beton ALL IN 30 kg

Baumit Beton ALL IN 30 kg
Baumit Beton ALL IN 30 kg
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Brand: Baumit
  • Model: B-BETALLIN-30
25,00 Lei
Fără TVA: 21,01 Lei
Transport Gratuit
Pentru comenzile peste 1000 RON Bucuresti, Ilfov

Baumit Beton ALL IN - Beton cu fibre naturale si sac autodizolvabil

Beton uscat cu fibre naturale și sac autodizolvabil. Beton uscat armat cu fibre naturale, predozat, clasa de rezistență C16/20, pentru betonarea elementelor fără cerințe statice, cu tehnologie inovatoare de autodizolvarea sacului la prepararea produsului.

Compozitie: Ciment, agregate, aditivi, fibre naturale celulozice (când sacul este amestecat împreuna cu produsul).

Proprietati: Sacul autodizolvabil al produsului Baumit AL IN Beton este parte din mortarul proaspăt în timpul amestecării. Acest lucru permite ca prelucrarea să fie usoară, rapidă, cu mult mai puțin praf și fără deșeuri. Produsul este rezistent la îngheț si la socuri mecanice. Baumit ALL IN Beton poate fi, de asemenea, prelucrat ca beton uscat standard in acest caz sacul este inlaturat.


Utilizare: Baumit ALL IN Beton este un amestec de beton uscat pentru lucrări de betonare și reparații fără cerințe statice, cu aplicații versatile în casă și grădină.

Date tehnice: 

  • Clasificare: C16/20, CT-C20-F5
  • Timp de lucrabilitate: 30 min
  • Densitate in stare uscata: 2100 kg/m³
  • Rezistența la ingheț: XF3
  • Granula: 4 sau 8 mm
  • Consum: 20 kg/m²/cm
  • Necesar apa: 3.5 l/Sac - 4 l/Sa

Asigurarea calitatii: Verificări permanente în laboratoarele proprii.

Termen de valabilitate: 6 luni de la data înscrisă pe ambalaj pe palet de lemn. Sacii trebuie să fie protejați de umiditate (de exemplu, condens), umezeală și ploaie.

Livrare: Sac 30 kg, 1 palet = 49 saci = 1.470 kg


Prelucrare

Stratul suport: Înainte de începerea lucrărilor, trebuie verificate stabilitatea și planeitatea suportului.

Pregatire suport: Alinierea și compactarea terenului de fundare, după caz.

Aplicare: Cantitatea de apă adăugată depinde de consistența dorită a betonului proapat (de la solid la plastic, aprox. 3 - 4 l/ sac). Folosiți numai apă curată (de la robinet). Trebuie respectat un timp de amestecare de cel puțin 4 minute. 

Lucrările de betonare pot fi efectuate fără a adăuga sacul în amestec. Cantitatea de apă: aprox. 3,5 - 4 litri/sac.

Malaxor cu amestecare prin cădere liberă: În funcție de dimensiunea cuvei betonierei, pot fi adăugați 1-3 saci în același timp. Așezați sacii în cuvă și turnați peste ei apa de amestec. Se pornește malaxorul. Consistența necesară trebuie ajustată în timpul amestecării prin adăugarea de apă.

Mixer electric: Sacul se introduce într-un vas de amestecare corespunzator, se toarnă apa de amestec și se amestecă. Bucățile de hârtie din jurul tijei vor fi îndepărtate și reamestecat din nou.

Amestecarea manuală: Sacul trebuie umezit complet cu apă, apoi amestecarea trebuie să înceapă imediat.

Betonul turnat, în funcție de consistența sa, trebuie compactat cu grijă. Trebuie evitată turnarea amestecului proaspăt de la o înălțime mai mare de 1 metru. Suprafața se poate prelucra: driscuită, lisata cu mistria sau netezită cu dreptarul. Reziduurile de hârtie (din pungă) de pe suprafața sau din betonul proaspăt nu reprezintă un defect al produsului și pot fi presate sau îndepărtate.

Indicatii si Generalitati:

Temperatura aerului, a suportului și a materialului în momentul aplicării și în timpul lipirii trebuie să fie mai mare de +5°C, dar nu mai mult de +30°C în timpul punerii în operă şi al perioadei de priză.

Pe suporturi îngheţate sau atunci când există pericolul îngheţului nu se vor începe lucrările de betonare. Trebuie acordată atenţie la turnarea betonului (pregătirea etapei de turnare, transportul betonului, turnare şi compactare, timpi de prelucrare, rosturi de lucru, betonarea pe vreme rece sau caldă, tratament ulterior şi decofrare) conform normelor în vigoare.

Suprafața proaspătă de beton trebuie protejată împotriva uscării rapide (prin umezire frecventă, acoperire sau utilizarea de folii de protecție de acoperiri pentru a preveni evaporarea.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie