Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Mapei

Adeziv flexibil pentru gresie si faianta Mapei Keraflex Maxi S1 ALB este un adeziv de ciment, de inalta performanta, deformabil, cu timp deschis extins, fara alunecare verticala, cu tehnologie Low Dust si emisii foarte scazute de compusi organici volatili, pentru placi ceramice si roci naturale. Recomandat in special pentru montarea placilor de mari dimensiuni din gresie portelanata si piatra naturala.Keraflex Maxi S1 este o pulbere alba compusa din ciment si nisip cu granu..
125,00 Lei
Fără TVA:105,04 Lei
Adeziv flexibil pentru gresie si faianta Mapei Keraflex Maxi S1 GRIAdeziv îmbunătățit pe bază de ciment, deformabil, cu timp deschis extins, fără alunecare pe verticală.Adeziv pe baza de ciment, cu tehnologie Low Dust si emisii foarte scazute de compusi organici volatili, pentru placi ceramice si roci naturale. Recomandat in special pentru montarea placilor de mari dimensiuni din gresie portelanata si piatra naturala. Grosime de aplicare între 3 - 15 mm.Ke..
104,00 Lei
Fără TVA:87,40 Lei
Mapei Ultralite S1 ALB, 15 kgAdeziv flexibilAdeziv monocomponent pe baza de ciment, de inalta performanta, deformabil, cu greutate scazuta, aderenta imbunatatita, fara alunecare verticala si timp deschis extins, cu tehnologie Low Dust si randament de acoperire extrem de ridicat. Foarte usor de aplicat cu gletiera cu zimti, cu proprietati excelente de umezire, pentru placi ceramice, piatra naturala si placi portelanate subtiri.CLASIFICARE IN CONFORMITATE CU EN 12004:Ultralite S1 est..
225,00 Lei
Fără TVA:189,08 Lei
Adeziv flexibil pentru plăci ceramice și piatră naturală Mapei Ultralite S1 GRI, 15 kgAdeziv monocomponent pe baza de ciment, de inalta performanta, deformabil, cu greutate scazuta, aderenta imbunatatita, fara alunecare verticala si timp deschis extins, cu tehnologie Low Dust si randament de acoperire extrem de ridicat. Foarte usor de aplicat cu gletiera cu zimti, cu proprietati excelente de umezire, pentru placi ceramice, piatra naturala si placi portelanate subtiri CLASIFICARE DUPA EN ..
215,00 Lei
Fără TVA:180,67 Lei
Mapei Adesilex P9, ALB 25 kg.   Adezivul „istoric” care nu îmbătrânește niciodată!Primul adeziv pe bază de ciment dezvoltat de Mapei pentru placări ceramice. Calitate garantată din 1952.Adeziv pe baza de ciment de inalta performanta, fara alunecare pe verticala si cu timp deschis extins pentru placi ceramice si piatra naturala.Utilizare: Adeziv de uz exterior si interior, pentru montarea placilor ceramice absorbante sau neabsorbante si a mozaicului de orice tip..
87,00 Lei
Fără TVA:73,11 Lei
Mapei Adesilex P9, GRI, 25 kg.   Adezivul „istoric” care nu îmbătrânește niciodată!Primul adeziv pe bază de ciment dezvoltat de Mapei pentru placări ceramice. Calitate garantată din 1952.Adeziv pe baza de ciment de inalta performanta, fara alunecare pe verticala si cu timp deschis extins pentru placi ceramice si piatra naturala.Utilizare: Adeziv de uz exterior si interior, pentru montarea placilor ceramice absorbante sau neabsorbante si a mozaicului de orice ti..
68,20 Lei
Fără TVA:57,31 Lei
Mapei Keraflex Extra S1, ALB, 25 kgAdeziv pe baza de ciment, imbunatatit, tixotropic, utilizat pentru lipirea placilor ceramice si din piatra naturala.Proprietăţi: lucrabilitate buna, este tixotropic, capacitate buna de preluare a deformarilor si denivelarilor, aderenta excelenta,intarire fara contractii semnificative, timp deschis extins si timp de corectie semnificativi facilitand montajul.Utilizare: pentru lipirea placilor ceramice si din piatra naturala. De asemenea, acesta este po..
108,00 Lei
Fără TVA:90,76 Lei
Mapei Keraflex Extra S1, GRI, 25 kgAdeziv pe baza de ciment, imbunatatit, tixotropic, utilizat pentru lipirea placilor ceramice si din piatra naturala.Proprietăţi: lucrabilitate buna, este tixotropic, capacitate buna de preluare a deformarilor si denivelarilor, aderenta excelenta,intarire fara contractii semnificative, timp deschis si timp de corectie semnificativi facilitand montajul.Utilizare: pentru lipirea placilor ceramice si din piatra naturala. De asemenea, acesta este potrivit ..
111,00 Lei
Fără TVA:93,28 Lei
Mapei Ultralite S2 FlexAdeziv îmbunătățit pe bază de ciment, monocomponent, cu timp deschis extins, foarte deformabil, cu greutate redusă. Randament de acoperire extrem de ridicat, cu proprietăți optime specifice metodei dublei aplicări, ideal pentru montajul gresiei porțelanate subțiri de mari dimensiuni. Se pot monta plăci ceramice subțiri pe termosistem.Clasificare conform EN 12004:Ultralite S2 Flex este un adeziv pe baza de ciment (C), imbunatatit (2), cu timp deschis extins (E), foarte defo..
280,00 Lei
Fără TVA:235,29 Lei
Mapei Ultralite S2 FlexAdeziv îmbunătățit pe bază de ciment, monocomponent, cu timp deschis extins, foarte deformabil, cu greutate redusă. Randament de acoperire extrem de ridicat, cu proprietăți optime specifice metodei dublei aplicări, ideal pentru montajul gresiei porțelanate subțiri de mari dimensiuni. Se pot monta plăci ceramice subțiri pe termosistem.Clasificare conform EN 12004:Ultralite S2 Flex este un adeziv pe baza de ciment (C), imbunatatit (2), cu timp deschis extins (E), foarte defo..
265,00 Lei
Fără TVA:222,69 Lei
Mapei Adesilex P7, GRI, 25 kgAdeziv pe baza de ciment de inalta performanta, fara alunecare pe verticala pentru placi ceramice si placi portelanate.Utilizare: Lipirea placilor ceramice si a mozaicului la interior si exterior pe pereti, pardoseli si plafoane. De asemenea, adezivul este potrivit si pentru lipirea in puncte de aderenta a materialelor izolante, cum ar  placile din polistiren expandat, vata de sticla si bazaltica, Eraclit® (placi din brociment), placi fo..
53,00 Lei
Fără TVA:44,54 Lei
Mapei Kerabond T-R  Alb, 25Adeziv pe bază de ciment, universal, fără alunecare verticală pentru montajul plăcilor ceramice la exterior și montajul plăcilor din gresie porțelanată la interior.CLASIFICARE DUPĂ EN 12004:Kerabond T-R este un adeziv pe bază de ciment (C) normal (1), fără alunecare verticală (T), din clasa C1T de culoare gri sau alb.Domenii de aplicare:Adeziv de interior și exterior, pentru montarea plăcilor ceramice absorbante tip faianță (bicottura), gresie&nbs..
63,80 Lei
Fără TVA:53,61 Lei
Mapei Kerabond T-R  Gri, 25Adeziv pe bază de ciment, universal, fără alunecare verticală pentru montajul plăcilor ceramice la exterior și montajul plăcilor din gresie porțelanată la interior.CLASIFICARE DUPĂ EN 12004:Kerabond T-R este un adeziv pe bază de ciment (C) normal (1), fără alunecare verticală (T), din clasa C1T de culoare gri sau alb.Domenii de aplicare:Adeziv de interior și exterior, pentru montarea plăcilor ceramice absorbante tip faianță (bicottura), gresie&nbs..
46,50 Lei
Fără TVA:39,08 Lei
Banda Mapei Mapeband 50 m sau 10 mBanda cauciucata rezistenta la alcali, pentru sisteme de hidroizolare pe baza de ciment si membrane lichide.Proprietăţi, beneficii:Mapeband este o banda cauciucata, impermeabila la apa si vapori, cu marginile din tesatura poliesterica rezistenta la alcali.Elastica, suporta deformari la temperaturi scazute, avand o excelenta rezistenta la conditii climatice vitrege.Disponibil si sub forma de piese speciale, colturi interne sau externe, alaturi de garniturile..
463,00 Lei
Fără TVA:389,08 Lei
Banda Mapei Mapeband EASY 30 m sau 10 mBanda din cauciuc inglobata intre doua straturi din tesut-netesut utilizata la realizarea de rosturi elastice in sistemele de hidroizolare.Proprietăţi, beneficii:Foarte elastica avand o alungire la rupere mai mare de 300%.Usor de aplicat si datorita gaurilor aflate de-a lungul marginilor.Datorita straturior exterioare continue de tesut-netesut, rosturile dintre diferite bucati de banda pot fi realizate direct cu materialul hidroizolator dorit.Poate fi imbra..
310,00 Lei
Fără TVA:260,50 Lei
Mapei Mapelastic Foundation (A+B) 32kgMortar bicomponent pe baza de ciment, flexibil, pentru impermeabilizarea suprafetelor din beton supuse presiunii pozitive sau negative a apei.Domenii de utilizare: Impermeabilizarea structurilor din beton sau zidarie supuse presiunii hidrostatice pozitive sau negative. Este recomandata pentru peretii fundatiilor, parcari, medii submersate, bazine, canale si piscine.Exemple tipice de aplicare:▪ Impermeabilizarea peretilor din beton ce au rolul ..
535,50 Lei
Fără TVA:450,00 Lei
Mapei Planiseal 288Mortar bicomponent pe bază de ciment pentru hidroizolarea structurilor subterane și a structurilor din beton in general.Domenii de utilizare: Pentru hidroizolarea:· suprafetelor interioare si exterioare ale zidariilor si structurilor din beton armat subterane (pana la o presiune negativa maxima de 1,5 bar);· puturilor de lift;· iazurilor ornamentale si piscinelor;· rezervoarelor de stocare si bazinelor in general;· balcoanelor si unor mici zone expuse traficului piet..
220,99 Lei
Fără TVA:185,71 Lei
Mapei PlastimulEmulsie bituminoasa hidroizolatoare de uz generalDomenii de utilizare:Hidroizolatie bituminoasa in dispersie apoasa, fara solventi, de uz general, pentru impermeabilizarea la rece a fundatiilor masive din beton (cuzineti, pile de pod, ziduri de sprijin etc). Exemple tipice de aplicare:▪ Hidroizolarea la rece a zidariilor sau a betoanelor de egalizare.▪ Hidroizolarea suprafetelor plane sau curbe ale structurilor subterane, cum ar fi tunelurile sau pasajele subterane.▪ Hid..
225,00 Lei
Fără TVA:189,08 Lei
Mapei MapelasticHidroizolație flexibilă pentru terase, balcoane și piscine.Mortar bicomponent pe bază de ciment, flexibil până la -20°C, pentru hidroizolarea balcoanelor, teraselor, băilor și piscinelorUtilizare: Hidroizolarea si protectia structurilor din beton, tencuielilor si sapelor pe baza de ciment.· Hidroizolarea bazinelor din beton utilizate pentru apa.· Hidroizolarea bailor, dusurilor, balcoanelor, teraselor, piscinelor, etc., inainte de aplicarea placilor ceramice.· Hidroizolarea ..
438,00 Lei
Fără TVA:368,07 Lei
Mapei Idrostop SoftCordon pe baza de bentonita, hidro-expansiv, foarte flexibil, pentru etansarea rosturilor de turnare.Proprietăţi, beneficii:Aplicare usoara, fixat prin lipire utilizand Mapeflex MS 45 sau Ultrabond MS Rapid.Aderenta si stabilitate deosebite la stratul suport.Capacitate de expandare ridicata, umple eventuale segregari si contractii ale betonului.Plasticitate si elasticitate exceptionale.Rezistenta ridicata la presiune hidraulica.Domenii de utilizare: Idrostop Soft este uti..
229,90 Lei
Fără TVA:193,19 Lei
Afişare 1 - 20 din 21 (2 pagini)