Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Sape grosiere

Baumit Solido E160Şapă de ciment în aderenţă E160Mortar uscat predozat pentru realizarea şapelor de ciment cu aplicare manuală şi mecanizată.Caracteristici: Şapă în aderenţăUşor de prelucratRapid şi economicŞapă cu utilizare universală, cu o calitate şi lucrabilitate uniformă, adecvată şi pentru spaţii umede. Şapa Baumit E160 se distinge printr-o extrem de redusă umiditate remanentă atât iniţial cât şi în exploatare.Utilizare:Poate fi utilizată ca şapă în aderenţă fără alte adaosuri de adit..
20,00 Lei
Fără TVA:16,81 Lei
Baumit Solido E225 + fibre Mortar uscat predozat pentru realizarea şapelor de ciment cu aplicare manuală şi mecanizata. Şapă de ciment cu fibre (clasa CT-C20-F5 conform EN 13 813), ca dală flotantă, glisantă sau în aderenţă la interior, precum şi la sistemele de încălzire prin pardoseală (şapă semiumedă).  Date tehnice: Standard: SR 13813 Clasificare: CT-C20-F5 Reacția la foc: A1 Grosimea maximă a stratului: 70 mm Grosimea minimă de strat: 30 mm Gros..
20,50 Lei
Fără TVA:17,23 Lei
Amorsa Mapei Primer GAmorsa pe baza de rasini sintetice in dispersie apoasa cu un continut foarte mic de substante organice volatile (COV).Domenii de utilizare:▪ Amorsa pentru tratarea suporturilor din ipsos, inainte de lipirea cu adezivi a placilor ceramice.▪ Amorsa de aderenta pentru executia de tencuieli si gleturi pe baza de ipsos aplicate prin pulverizare.▪ Imbunatateste aderenta materialelor de nivelare si corectie pe suprafete din ciment si ipsos si pe suprafete anhidride.▪ Unif..
440,00 Lei
Fără TVA:369,75 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)