Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Mortare

Mortare pentru zidarie si tencuiala - tipuri de mortar si la ce poate fi folosit 

Mortarul este unul dintre cele mai folosite materiale in domeniul constructiilor. Acesta se foloseste pentru a lega caramizile intre ele, iar pentru tencuiala (de interior sau de exterior) acesta are rolul de a acoperi zidurile cu un strat protector ce ofera rezistenta in timp si uniformizeaza suprafetele. De regula, mortarul este un amestec de apa, nisip si un liant, care poate fi ipsos, var, ciment sau alte materiale si se clasifica in functie de tipul de liant, in functie de timpul si modul de intarire al liantului, dar si in functie de consistenta si densitatea mortarului. 

Este important sa alegeti mortarul potrivit in functie de lucrarea pe care o aveti, astfel incat rezultatul final sa fie cel dorit, tocmai de aceea va spunem in cele ce urmeaza ce tipuri de mortare exista: 

  1. In functie de timpul si modul de intarire al liantului exista mortare hidraulice (liantul se intareste in apa, dar si in aer), mortare aeriene (liantul se intareste doar in aer) si mortare mixte ( 2 cesita 2 tipuri de liant pt acelasi mortar)
  2. In functie de tipul de liant intalnim mortare de ciment, de var, de ipsos, de var cu ciment sau de argila. 
  3. In functie de consistenta mortarului exista mortare plastice sau mortare dense. 

Daca aveti o lucrare si sunteti in cautare de de mortare pentru zidarie sau de mortare pentru tencuieli, va invitam sa consultati catalogul nostru online. Gasiti saci de mortare care se aplica usor, cu aderenta ridicata, dar si adeziv pentru tencuiala, cat si tinci pentru finisarea tencuielilor. 

Alegeti mortare pentru zidarie si tencuiala de la CidConstruct.ro 

Comandati mortare pentru zidarie si tencuiala, adezivi pentru tencuiala, tencuiala manuala sau tencuiala de exterior din magazinul nostru online si va puteti bucura de produse de calitate, la preturi avantajoase. Va punem la dispozitie o gama larga de materiale de constructii pentru amenajari exterioare.

Baumit PlanoFix 5Mortar adeziv pentru zidărie din BCA. Mortar uscat, predozat de clasa M5 pentru lipirea în strat subţire a blocurilor din BCA.Special pentru BCALipire in pat subtireEconomic si usor de prelucratUtilizare, date tehnice:Clasificare: T-M5 conform SR EN 998-2Granulaţie max.: 0,6 mmRezistenţă la compresiune (după 28 zile): > 5 N/mm2Necesarul de material: 25 kg mortar uscat pentru obţinerea a cca. 20 l mortar umedNecesar de apă: cca. 7,5 l/sac (25 kg)Timp de punere în operă: 2..
27,00 Lei
Fără TVA:22,69 Lei
Baumit BetonBeton predozat universal. Beton uscat predozat de clasa C16/20. Se poate utiliza ca beton, mortar si șapă pentru toate lucrarile de betonare ce se realizeaza in casa si gradina la elemente de beton nerelevant structurale, pentru reparația si reabilitarea elementelor de beton nestructurale. Rezistent la ingheț.Compozitie: Ciment, agregate, aditivi.Proprietati: Baumit Beton este rezistent la îngheţ şi adecvat pentru toate lucrările de betonare lucrări de reparaţii, atât pe secţiun..
19,00 Lei
Fără TVA:15,97 Lei
Baumit Beton ALL IN - Beton cu fibre naturale si sac autodizolvabilBeton uscat cu fibre naturale și sac autodizolvabil. Beton uscat armat cu fibre naturale, predozat, clasa de rezistență C16/20, pentru betonarea elementelor fără cerințe statice, cu tehnologie inovatoare de autodizolvarea sacului la prepararea produsului.Compozitie: Ciment, agregate, aditivi, fibre naturale celulozice (când sacul este amestecat împreuna cu produsul).Proprietati: Sacul autodizolvabil al produsului Baumit AL I..
25,00 Lei
Fără TVA:21,01 Lei
Baumit Manu 4Tencuială de var-ciment pentru aplicare manuală, la interior şi exterior. Granulă max. 4 mm.Compoziţie: Var, ciment, nisip, adaosuri.Proprietăţi: Tencuială cu absorbţie redusă de apă şi bună difuzie la vapori.Utilizare: Tencuială manuală grosieră prelucrată rugos sau drişcuită (grund de tencuială) pentru interior şi exteriorDate tehnice:Clasificare: GP - CS II - W0Granulaţie max.: 4 mmFactor al rezistenţei la permeabilitate la vapori (μ): 5/20Rezistenţa la compresiune..
22,90 Lei
Fără TVA:19,24 Lei
Baumit FeinPutz PerlaInteriorTencuială fină albă - Tinci de interiorTinci alb de var ciment pentru interior, prelucrabil manual, pe tencuieli de var-ciment şi termoizolante.Caracteristici:suprafață fină, culoare albăpermeabilitate bună la vaporiprelucrare ușoarăPrelucrare:Stratul suport: Suportul trebuie să fie uscat, neînghetat, fără praf, permeabil, neted, cu capacitate portantă. Suprafata tencuielilor trebuie sã fie rugoasa, suficient întarita, uscata si desprafuita.Se aplica pe:tencuiel..
27,00 Lei
Fără TVA:22,69 Lei
Duraziv PM 41 se foloseste pentru realizarea de zidării neportante din BCA sau BCU precum şi din cărămidă clasică sau eficientăMăreşte productivitatea lucrărilor de zidăriePoate fi aplicat manual sau mecanizatGranulaţie fină, asigură o penetrare optimă în porii blocurilor de BCADomeniu de aplicare: Duraziv PM 41 este un mortar de zidarie pe bază de ciment gri, pulberi minerale şi aditivi destinat realizării de zidării folosind blocuri de beton celular autoclavizat (BCA) sau beton celular uşor (B..
26,00 Lei
Fără TVA:21,85 Lei
DURAZIV PM 42 - tencuiala cu aplicare mecanizata pe baza de var-cimnet cu utilizarea pentru exterior si interiorPentru tencuirea şi nivelarea pereţilor la exterior şi interior, inclusiv încăperi cu umiditate ridicată (băi, bucătării, etc.)Aplicare mecanizată sau manualăAderenţă superioară la suporturi mineraleSe poate aplica până la 2,5 cm într-un singur stratUşor de aplicat şi prelucratPermite obţinerea unor suprafeţe finale gata pentru vopsirePermite peretelui să respire şi reduce riscul formă..
26,00 Lei
Fără TVA:21,85 Lei
DURAZIV PM 43 TINCI CLASIC Granulaţie finăPentru finisarea tencuielilor grosiere pe bază de ciment, la interior şi exteriorPermite peretelui să respire şi reduce riscul formării condensuluiUşor de amestecat, uşor de aplicat, uşor de drişcuitPoate fi strat final pentru aplicarea vopselelor lavabileDomeniu de aplicare: Duraziv PM 43 este un amestec pe bază de ciment gri, pulberi minerale şi aditivi. Această tencuială fină se aplică la interior şi exterior, în strat de 2-4 mm, peste lucrări de tenc..
25,00 Lei
Fără TVA:21,01 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)