Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Banda de etansare Mapei Mapeband Easy

Banda de etansare Mapei Mapeband Easy
Banda de etansare Mapei Mapeband Easy
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Brand: Mapei
  • Model: BEM-ME
330,00 Lei
Fără TVA: 277,31 Lei

Opţiuni disponibile

Transport Gratuit
Pentru comenzile peste 1000 RON Bucuresti, Ilfov

Banda Mapei Mapeband EASY 30 m sau 10 m

Banda din cauciuc inglobata intre doua straturi din tesut-netesut utilizata la realizarea de rosturi elastice in sistemele de hidroizolare.

Proprietăţi, beneficii:

  • Foarte elastica avand o alungire la rupere mai mare de 300%.
  • Usor de aplicat si datorita gaurilor aflate de-a lungul marginilor.
  • Datorita straturior exterioare continue de tesut-netesut, rosturile dintre diferite bucati de banda pot fi realizate direct cu materialul hidroizolator dorit.
  • Poate fi imbracat cu materialul hidroizolator dorit sau cu un adeziv utilizat la montarea imbracamintilor de pardoseli sau pereti.

Utilizare: 

  • Hidroizolarea muchiilor dintre pereti adiacenti si dintre pereti si pardoseli.
  • Hidroizolarea rosturilor elastice de control la terase, balcoane, etc

Date tehnice:

Tipul de material: cauciuc inglobat intre doua straturi de tesut-netesut din polipropilena

Grosime (EN 1849-2) (mm): 0.68

Greutate (EN 1849-2) (g/m²): 285

Rezistenta la intindere (EN ISO 527-3) (N/15 mm): 45

Alungire la rupere (EN ISO 527-1) (%): 315

EMICODE: EC1 Plus - emisii foarte scazute

Prelucrare

Stratul suport

Stratul suport trebuie să fie uscat, neîngheţat, fără urme de praf, cu capacitate portantă, stabil şi curat, fără pete de ulei, grăsimi, uleiuri de cofraj şi să corespundă normelor în vigoare.

Mod de aplicare

Aplicati un strat din produsul hidroizolator ales de-a lungul colturilor si muchiilor si de-a lungul rosturilor de dilatare ce vor fi hidroizolate cu Mapeband Easy. Aplicati banda si asigurati-va ca este corect pozitionata, fara cute, pliuri sau bule de aer, si ca produsul hidroizolator iese prin gaurile de pe marginile benzii. La aplicarea Mapeband Easy in jurul rosturilor de control din sape (la terase, de exemplu), banda trebuie pozitionata astfel incat sa fie asezata peste rost.

Imbinarile dintre diferite piese de Mapeband Easy trebuie sa se suprapuna pe cel putin 5 cm si trebuie lipite cu produsul hidroizolator ales.

Odata ce Mapeband Easy a fost aplicata peste si/sau in jurul rosturilor, poate fi aplicat produsul hidroizolator ales.

Aplicati produsul hidroizolator in strat continuu peste Mapeband Easy, cu exceptia cazurilor in care suprafata hidroizolata va fi imbracata cu placi ceramice, din piatra sau mozaic. In astfel de cazuri, aplicati produsul hidroizolator pe rosturile de control, peste Mapeband Easy, in afara de partea centrala a acesteia (marcata cu linie intrerupta) astfel incat rostul sa poata fi localizat; trebuie de asemenea sa existe un rost in aceeasi pozitie in imbracamintea de pardoseala sau perete.

In orice caz, inclusiv cand Mapeband Easy este complet imbracata cu produsul hidroizolator, trebuie sa existe o intrerupere in orice plasa de armare aplicata intre cele doua straturi de produs hidroizolator in corespondenta cu marginile Mapeband Easy, astfel incat sa fie lasat libera sa se miste in rost.

Ambalare:

– 30 m lungime;

– 10 m lungime;

– Piese unghiulare de 90° și 270°.

– șabloane de făcut orificii traversante (200 x 200 mm și 400 x 400 mm).


Atentionari: 

Indicatiile si prescriptiile de mai sus, desi corespund celei mai bune experiente a noastre se vor considera, inorice caz, cu caracter pur orientativ si vor trebui sa fie confirmate de aplicatii practice care inlatura orice indoiala; de aceea, inainte de a adopta produsul, cel care intentioneaza sa-l foloseasca trebuie sastabileasca el insusi daca produsul este sau nu adecvat utilizarii avute in vedere, si oricum sa-si asume intreaga raspundere ce poate deriva din folosirea lui.

Va rugam sa consultati versiunea curenta a Fisei Tehnice disponibila pe website-ul www.mapei.com 

Adezivi polistiren Expandat
Ambalaj: Rola 30 ml sau 10 ml

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie