Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Vopsea lavabila

Vopsele lavabile de interior pentru amenajari inspirate 

Zugravitul nu este o activitate placuta pentru nimeni, insa cu o vopsea lavabila de interior potrivita procesul poate deveni mai simplu. Pentru asta aveti nevoie de o vopsea lavabila calitativa care pe langa faptul ca se poate spala, are si alte avantaje pe care vi le enumeram in cele ce urmeaza. 

Vopseaua lavabila de interior are de regula putere mare de acoperire, se poate aplica cu usurinta pe suprafete multiple, este spornica (1 litru de lavabil de interior va ajunge pentru zugravirea a aproximativ 12 metri patrati) si daca este aleasa corect, durabilitatea acesteia este de necontestat. Totodata, lavabila de interior are un timp de uscare scazut, iar in ceea ce priveste culorile, posibilitatile sunt nelimitate. In magazinul nostru online gasiti numeroase vopsele lavabile de interior, intr-o varietate de finisaje si cantitati, potrivite atat pentru proiecte complexe, dar si pentru proiecte mai mici care nu necesita cantitati foarte mari. 

Cum alegeti vopseaua lavabila de interior 

Atunci cand cautati cea mai buna vopsea lavabila de interior trebuie sa tineti cont de o serie de caracteristici, una dintre acestea fiind rezistenta la spalare - exista vopsea semi lavabila a carei culori se poate estompa la stergere si nu rezista la foarte multe spalari, vopsea lavabila care este mai rezistenta la spalare si vopsea superlavabila care are un finish lucios, insa poate fi stearsa chiar si de 200 de ori. 

Pe langa rezistenta la spalare, tineti cont de locul aplicarii - daca aplicati vopsea lavabila intr-un spatiu expus la umiditate trebuie sa stiti ca exista variante de vopsea lavabila ce au aditivi adaugati cu functii antibacteriene si anti-mucegai care previn aparitia igrasiei. De asemenea, gradul de aderenta este demn de luat in calcul deoarece acesta va indica modalitatea in care trebuie pregatita suprafata inainte de aplicarea vopselei lavabile. 

Indiferent de tipul de vopsea lavabila de interior ales, este bine sa stiti ca inainte de lavabila se aplica un strat de grund, denumit si amorsa, care are ca scop uniformizarea absorbtiei astfel incat aplicarea sa fie una uniforma, aplicarea unui strat de amorsa ducand insa si la un consum de vopsea mai mic si o aderenta sportia a vopselei lavabile de interior. 


Grund pentru vopsea de interior Baumit Divina Primer 9 LGrund gata preparat pe bază de răşini sintetice folosit pentru suporturile cu capacitate ridicată de absorbţie.Se recomandă în cazul utilizării vopselei colorate.Proprietati: Grund gata preparat cu capacitate ridicată de pătrundere în suport, consolidează suprafaţa de aplicare şi reduce consumul de vopsea. Asigură un suport aderent, optim pentru aplicarea produsului de finisare are o aplicabilitate excelentă.Utilizare: Punte de ad..
78,00 Lei
Fără TVA:65,55 Lei
Baumit Divina LatexVopsea latex pentru interiorVopsea Latex fără conţinut de substanţe nocive sau poluante, lavabilă, albă, fără emisii, fără solvenţi şi plastifianţi, bună acoperire, conţine apă purificată. Produs fără miros în stare uscată, este o vopsea emulsie pe bază de apă cu putere de acoperire excelentă. Utilizare doar pentru interior.Proprietăţi: Lavabilă, albă, emisie redusă, diluabilă cu apă; fără solvent şi fără plastifiant, grad mare de acoperire, se usucă fără miros.Utilizare:..
535,00 Lei
Fără TVA:449,58 Lei
Vopseaua lavabila Duraziv Standard pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare, este solutia de finisare cu cel mai bun raport calitatea-pret datorita proprietatilor foarte bune de acoperire, permeabilitate la vapori, lavabilitatea, rezistenta la urzura si usurinta in aplicare.Vopsea multi-funcţională, ideală atât pentru zugrăvirea locuinţelor noi, cât şi pentru re-împrospătarea unui finisaj existent. Preferată şi de meşteri, pe şantier, şi de cei ce aleg să aplice singuri.Vopsirea sup..
28,00 Lei
Fără TVA:23,53 Lei
Baumit Divina EcoVopsea lavabilă pentru interiorVopsea lavabilă albă pentru interior, ecologică, cu emisii de substanţe volatile reduse (COV <3 g/l) şi prelucrare uşoară, verificată conform SR EN 13300:2002.Proprietăţi: Vopsea de interior cu putere mare de acoperire, rezistentă la uzură prin frecare umedă, diluabilă cu apă şi prelucrare uşoară. Putere de acoperire 2 şi clasa de lavabilitate 3.Utilizare: Vopsea lavabilă pentru interioare, recomandată pentru suporturile minerale: tenc..
149,00 Lei
Fără TVA:125,21 Lei
Baumit Divina ProfessionellVopsea profesională pentru interiorVopsea albă superioară pentru interior, cu clasă de lavabilitate ridicată, putere mare de acoperire, grad ridicat de alb şi aderenţă foarte bună la suport. Se aplică pe toate tipurile de suport mineral: var-ciment, ipsos, gips-carton, beton. Aplicarea se poate face cu trafaletul, pensula sau mecanizat cu instalaţia de tip airless. Clasă de lavabilitate 2. Putere de acoperire 1 conform EN 13300.Proprietăţi: Vopsea de interior cu g..
300,00 Lei
Fără TVA:252,10 Lei
Baumit BetonKontakt - Amorsă de contact pentru betoane 20 kgAmorsă de aderenţă gata preparată pentru tencuieli de ipsos la aplicarea pe beton. Nu contine solvenţi.Culoare roz.Beneficii amorsa Baumit BetonKontakt 20 kg:Aplicare manuală si mecanizatăAmorsă pentru tencuieli de ipsosAderenţă ridicată la beton şi prelucrare uşoarăCuloare rozProprietăţi:  Asigură prin intermediul umpluturilor granulare un suport bun de “ancorare” pentru tencuială.Utilizare: Amorsarea supo..
230,00 Lei
Fără TVA:193,28 Lei
Duraziv amorsa pentru vopsea lavabila. Amorsa concentrata cu Kauciuc este un produs pe baza de copolimeri acrilici speciali in dispersie apoasa, aditivi si apa, care ii confera acestuia urmatoarele proprietati:egalizeaza suprafetele absorbante neuniformereduce aborbabilitatea suportuui si consumul de material de finisareprotejeaza materialul de finisare impotriva alcalinitatii si eflorescentei din suportul mineralconsolideaza suportul mineralprevine aparitia crapaturior in suport si a peterlorDu..
9,00 Lei
Fără TVA:7,56 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)