Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Gleturi

Gleturi de finisaj interior pentru suprafete lipsite de imperfectiuni 

Atunci cand discutam despre glet de finisare e bine de stiut ca acesta se aplica dupa gletul de incarcare, inainte de aplicarea amorsei si a lavabilei de interior. Gletul de finisaj este practic o varianta mai fina a gletului, iar alegerea acestuia se face in functie de calitatea finisajului care se doreste pentru suprafata pe care urmeaza sa fie aplicat. Exista patru niveluri de finisaj cu valori de la Q1 la Q4 si in functie de acestea se pot alege si gleturile de finisare.

Q1 este destinat suprafetelor fara cerinte estetice fiind potrivit pentru bai, bucatarii sau suprafete pe care urmeaza sa se aplice placi ceramice (gresie, faianta etc.), Q2 presupune finisare cu cerinte estetice minime, Q3 este destinat suprafetelor cu cerinte estetice minime fiind potrivit pentru suprafetele pe care urmeaza sa se aplice tapet sau lavabila de exemplu pentru ca acestea necesita o suprafata cu textura care sa permita o intindere uniforma, iar Q4 semnifica finisare cu cerinte estetice impecabile - cereti mesterilor sa il execute pe acesta daca va doriti suprafete perfect netede. 

Ce tipuri de glet de finisare exista 

In functie de specificatiile si caracteristicile tehnice ale fiecarui produs exista mai multe tipuri de gleturi de finisaj interior, si anume: gleturi de finisaj pe baza de ciment, pe baza de ipsos, pe baza de var si ipsos si gleturi de finisare sintetice. 

Daca gleturile de finisare sintetice pot fi folosite in spatii cu umiditate ridicata, se aplica usor pe suprafetele dificile datorita flexibilitatii acestora si necesita slefuire, cele pe baza de ciment care sunt si cele mai populare de altfel, nu necesita slefuire dupa aplicare si se pot aplica atat la interior, cat si la exterior. 

Indiferent de nivelul de finisaj dorit, este important sa cunoasteti particularitatile tehnice ale gleturilor de finisaj inainte de alegerea acestora astfel incat sa va bucurati de suprafete impecabile, netede, fara imperfectiuni. 


DURAZIV FP 23 Glet de ipsos pentru interior, pentru încărcări mari, cu KauciucPentru nivelarea in straturi de 2-10 mm a tencuielilor traditionale sau a betoanelor, la interiorRisc foarte redus de aparitie a fisurilor sau exfolierilorPermite peretelui sa respire si reduce riscul formarii condensuluiPoate fi aplicat manual sau mecanizatDomeniu de aplicare: Glet de ipsos flexibilizat, pentru aplicare la interior, în straturi de 2-10 mm, peste tencuieli din mortar tradiţional de var-ciment sau tencu..
30,50 Lei
Fără TVA:25,63 Lei
DURAZIV FP 24 - Glet de ciment alb 3-în-1 nivelare-finisare-reparații, rezistent la umiditate, aditivat cu Kauciuc® Pentru tencuieli de ciment, betoane şi plăci de fibro-cimentAsigură o nivelare fără fisurare, în strat de până la 10 mmUtilizat pentru finisaj, crează un strat foarte alb, fin şi rezistent la umiditateAplicare şi şlefuire manuală sau mecanizatăTimp extins de lucrabilitateDomeniu de aplicare: Glet pe bază de ciment alb aditivat şi flexibilizat cu răşină Kauciuc®, utilizat ..
47,50 Lei
Fără TVA:39,92 Lei
DURAZIV FP 25- Glet de finisare pe bază de ciment alb, pentru interior, aditivat cu KauciucPentru finisarea gleturilor de încărcare, a tinciurilor drişcuite fin sau a tencuielilor de ipsosPoate fi aplicat şi peste vopsele mai vechi, rezistente la exfolierePermite peretelui să respire şi reduce riscul formării condensuluiConsistenţă fină şi cremoasăDomeniu de aplicare: Duraziv FP 25 este recomandat pentru finisarea în strat foarte subțire, de maximum 2 mm, fiind aplicabil peste gleturi de încărca..
56,50 Lei
Fără TVA:47,48 Lei
Baumit Glema BrillantGlet pe bază de ciment alb şi adaosuri minerale pentru obţinerea unor suprafeţe netede pe pereţi şi plafoane la interior şi exterior, cu fineţe şi grad de alb foarte ridicat.Compozitie: Ciment alb, umpluturi şi aditivi.Proprietati: Pentru interior şi exteriorAplicare manuală şi mecanizatăGrad ridicat de albUtilizare: Pentru obţinerea unor suprafeţe netede pe tencuială de var, var-ciment, ciment, tinci, beton, plăci de gips-carton la interior şi exterior.Date tehnice:&nb..
64,50 Lei
Fără TVA:54,20 Lei
Glet de ipsos 2-6 mm Baumit FinoGrandeCompozitie: Ipsos, aditivi, adaosuri.Proprietati: Pentru egalizarea suprafeţelor şi obţinerea de suprafeţe netede pe pereţi şi plafoane în interiorul clădirilor, în locuri uscate fără umiditate ridicată permanentă şi fără condens de lungă durată.Utilizare: Se aplică pe suprafeţe de beton, tencuieli de ipsos, ciment, var-ciment, gipscarton, tinci pe bază de ciment, gleturi de încarcăre pe bază de ipsos sau gleturi de ciment, etc. Recomandat atât la lucrari no..
32,00 Lei
Fără TVA:26,89 Lei
Glet extrafin de ipsos 0-6 mm Baumit Fino BelloCompozitie: Ipsos, aditivi, adaosuri.Proprietati: Pentru egalizarea suprafeţelor şi obţinerea de suprafeţe netede pe pereţi şi plafoane în interiorul clădirilor, în locuri uscate fără umiditate ridicată permanentă şi fără condens de lungă durată.Utilizare: Se aplică pe suprafeţe de beton, tencuieli de ipsos, ciment, var-ciment, gipscarton, tinci pe bază de ciment, gleturi de încarcăre pe bază de ipsos sau gleturi de ciment, etc. Recomandat atât..
51,00 Lei
Fără TVA:42,86 Lei
Baumit FeinPutz PerlaInteriorTencuială fină albă - Tinci de interiorTinci alb de var ciment pentru interior, prelucrabil manual, pe tencuieli de var-ciment şi termoizolante.Caracteristici:suprafață fină, culoare albăpermeabilitate bună la vaporiprelucrare ușoarăPrelucrare:Stratul suport: Suportul trebuie să fie uscat, neînghetat, fără praf, permeabil, neted, cu capacitate portantă. Suprafata tencuielilor trebuie sã fie rugoasa, suficient întarita, uscata si desprafuita.Se aplica pe:tencuiel..
27,00 Lei
Fără TVA:22,69 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)