Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Finisaje interioare

Coltar din aluminiu perforat, cu latimea de 23 mm.Avantaje:- imbunatateste aspectul estetic- protejeaza coltul peretelui din gips-carton..
3,20 Lei
Fără TVA:2,69 Lei
Coltar aluminiu perforat si suprafata zimtata, cu latimea de 30mm.Avantaje:- imbunatateste aspectul estetic- protejeaza coltul peretelui din gips-carton..
6,40 Lei
Fără TVA:5,38 Lei
DURAZIV FP 23 Glet de ipsos pentru interior, pentru încărcări mari, cu KauciucPentru nivelarea in straturi de 2-10 mm a tencuielilor traditionale sau a betoanelor, la interiorRisc foarte redus de aparitie a fisurilor sau exfolierilorPermite peretelui sa respire si reduce riscul formarii condensuluiPoate fi aplicat manual sau mecanizatDomeniu de aplicare: Glet de ipsos flexibilizat, pentru aplicare la interior, în straturi de 2-10 mm, peste tencuieli din mortar tradiţional de var-ciment sau tencu..
30,50 Lei
Fără TVA:25,63 Lei
DURAZIV FP 24 - Glet de ciment alb 3-în-1 nivelare-finisare-reparații, rezistent la umiditate, aditivat cu Kauciuc® Pentru tencuieli de ciment, betoane şi plăci de fibro-cimentAsigură o nivelare fără fisurare, în strat de până la 10 mmUtilizat pentru finisaj, crează un strat foarte alb, fin şi rezistent la umiditateAplicare şi şlefuire manuală sau mecanizatăTimp extins de lucrabilitateDomeniu de aplicare: Glet pe bază de ciment alb aditivat şi flexibilizat cu răşină Kauciuc®, utilizat ..
47,50 Lei
Fără TVA:39,92 Lei
DURAZIV FP 25- Glet de finisare pe bază de ciment alb, pentru interior, aditivat cu KauciucPentru finisarea gleturilor de încărcare, a tinciurilor drişcuite fin sau a tencuielilor de ipsosPoate fi aplicat şi peste vopsele mai vechi, rezistente la exfolierePermite peretelui să respire şi reduce riscul formării condensuluiConsistenţă fină şi cremoasăDomeniu de aplicare: Duraziv FP 25 este recomandat pentru finisarea în strat foarte subțire, de maximum 2 mm, fiind aplicabil peste gleturi de încărca..
56,50 Lei
Fără TVA:47,48 Lei
Baumit Glema BrillantGlet pe bază de ciment alb şi adaosuri minerale pentru obţinerea unor suprafeţe netede pe pereţi şi plafoane la interior şi exterior, cu fineţe şi grad de alb foarte ridicat.Compozitie: Ciment alb, umpluturi şi aditivi.Proprietati: Pentru interior şi exteriorAplicare manuală şi mecanizatăGrad ridicat de albUtilizare: Pentru obţinerea unor suprafeţe netede pe tencuială de var, var-ciment, ciment, tinci, beton, plăci de gips-carton la interior şi exterior.Date tehnice:&nb..
64,50 Lei
Fără TVA:54,20 Lei
Glet de ipsos 2-6 mm Baumit FinoGrandeCompozitie: Ipsos, aditivi, adaosuri.Proprietati: Pentru egalizarea suprafeţelor şi obţinerea de suprafeţe netede pe pereţi şi plafoane în interiorul clădirilor, în locuri uscate fără umiditate ridicată permanentă şi fără condens de lungă durată.Utilizare: Se aplică pe suprafeţe de beton, tencuieli de ipsos, ciment, var-ciment, gipscarton, tinci pe bază de ciment, gleturi de încarcăre pe bază de ipsos sau gleturi de ciment, etc. Recomandat atât la lucrari no..
32,00 Lei
Fără TVA:26,89 Lei
Glet extrafin de ipsos 0-6 mm Baumit Fino BelloCompozitie: Ipsos, aditivi, adaosuri.Proprietati: Pentru egalizarea suprafeţelor şi obţinerea de suprafeţe netede pe pereţi şi plafoane în interiorul clădirilor, în locuri uscate fără umiditate ridicată permanentă şi fără condens de lungă durată.Utilizare: Se aplică pe suprafeţe de beton, tencuieli de ipsos, ciment, var-ciment, gipscarton, tinci pe bază de ciment, gleturi de încarcăre pe bază de ipsos sau gleturi de ciment, etc. Recomandat atât..
51,00 Lei
Fără TVA:42,86 Lei
Baumit FeinPutz PerlaInteriorTencuială fină albă - Tinci de interiorTinci alb de var ciment pentru interior, prelucrabil manual, pe tencuieli de var-ciment şi termoizolante.Caracteristici:suprafață fină, culoare albăpermeabilitate bună la vaporiprelucrare ușoarăPrelucrare:Stratul suport: Suportul trebuie să fie uscat, neînghetat, fără praf, permeabil, neted, cu capacitate portantă. Suprafata tencuielilor trebuie sã fie rugoasa, suficient întarita, uscata si desprafuita.Se aplica pe:tencuiel..
27,00 Lei
Fără TVA:22,69 Lei
Grund pentru vopsea de interior Baumit Divina Primer 9 LGrund gata preparat pe bază de răşini sintetice folosit pentru suporturile cu capacitate ridicată de absorbţie.Se recomandă în cazul utilizării vopselei colorate.Proprietati: Grund gata preparat cu capacitate ridicată de pătrundere în suport, consolidează suprafaţa de aplicare şi reduce consumul de vopsea. Asigură un suport aderent, optim pentru aplicarea produsului de finisare are o aplicabilitate excelentă.Utilizare: Punte de ad..
78,00 Lei
Fără TVA:65,55 Lei
Baumit Divina LatexVopsea latex pentru interiorVopsea Latex fără conţinut de substanţe nocive sau poluante, lavabilă, albă, fără emisii, fără solvenţi şi plastifianţi, bună acoperire, conţine apă purificată. Produs fără miros în stare uscată, este o vopsea emulsie pe bază de apă cu putere de acoperire excelentă. Utilizare doar pentru interior.Proprietăţi: Lavabilă, albă, emisie redusă, diluabilă cu apă; fără solvent şi fără plastifiant, grad mare de acoperire, se usucă fără miros.Utilizare:..
535,00 Lei
Fără TVA:449,58 Lei
Vopseaua lavabila Duraziv Standard pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare, este solutia de finisare cu cel mai bun raport calitatea-pret datorita proprietatilor foarte bune de acoperire, permeabilitate la vapori, lavabilitatea, rezistenta la urzura si usurinta in aplicare.Vopsea multi-funcţională, ideală atât pentru zugrăvirea locuinţelor noi, cât şi pentru re-împrospătarea unui finisaj existent. Preferată şi de meşteri, pe şantier, şi de cei ce aleg să aplice singuri.Vopsirea sup..
28,00 Lei
Fără TVA:23,53 Lei
Baumit Divina EcoVopsea lavabilă pentru interiorVopsea lavabilă albă pentru interior, ecologică, cu emisii de substanţe volatile reduse (COV <3 g/l) şi prelucrare uşoară, verificată conform SR EN 13300:2002.Proprietăţi: Vopsea de interior cu putere mare de acoperire, rezistentă la uzură prin frecare umedă, diluabilă cu apă şi prelucrare uşoară. Putere de acoperire 2 şi clasa de lavabilitate 3.Utilizare: Vopsea lavabilă pentru interioare, recomandată pentru suporturile minerale: tenc..
149,00 Lei
Fără TVA:125,21 Lei
Baumit Divina ProfessionellVopsea profesională pentru interiorVopsea albă superioară pentru interior, cu clasă de lavabilitate ridicată, putere mare de acoperire, grad ridicat de alb şi aderenţă foarte bună la suport. Se aplică pe toate tipurile de suport mineral: var-ciment, ipsos, gips-carton, beton. Aplicarea se poate face cu trafaletul, pensula sau mecanizat cu instalaţia de tip airless. Clasă de lavabilitate 2. Putere de acoperire 1 conform EN 13300.Proprietăţi: Vopsea de interior cu g..
300,00 Lei
Fără TVA:252,10 Lei
Duraziv amorsa pentru vopsea lavabila. Amorsa concentrata cu Kauciuc este un produs pe baza de copolimeri acrilici speciali in dispersie apoasa, aditivi si apa, care ii confera acestuia urmatoarele proprietati:egalizeaza suprafetele absorbante neuniformereduce aborbabilitatea suportuui si consumul de material de finisareprotejeaza materialul de finisare impotriva alcalinitatii si eflorescentei din suportul mineralconsolideaza suportul mineralprevine aparitia crapaturior in suport si a peterlorDu..
9,00 Lei
Fără TVA:7,56 Lei
Profil din PVC pentru protectia colturilor. Pentru arcade, bolte sau romanate.Avantaje:flexibil pentru colturi in arcadeimbunatateste aspectul estetic la finisareprotejeaza coltul peretelui..
3,70 Lei
Fără TVA:3,11 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)