Cine suntem?

S.C CID CORPORATE CONSTRUCT S.R.L - firma de constructii din Bucuresti si distribuitor materiale de constructii -

 

Povestea companiei noastre incepe inca din anul 2006, atunci cand CID Company era unul dintre distribuitorii principali de materiale finisari constructii din tara.

Tranformata in anul 2014 in Cid Corporate Construct SRL, aceasta devine una dintre cele mai cunoscute firme de constructii din Bucuresti, dar si un important distribuitor de materiale de constructii la pret de producator. Dovada sta faptul ca CID Corporate Construct preia, inca din 2015, locul intai pe Bucuresti ca partener AdePlast.

 

Experimentata echipa condusa de Ionut Dragulin  a finalizat primele contracte de executie anvelopare termica in sectoarele 2 si 3, avand o valoare de 2.836.523,00 lei fara TVA.

Cu ajutorul unor ingineri profesionisti, alaturi de personal muncitor stabil si policalificat, societatea executa cu usurinta si in termenul stabilit lucrari de constructii, pe care le puteti vizualiza in sectiunile Proiecte Realizate sau Proiecte in Derulare.

 

Mai jos regasiti un proiect de anvelopare bloc realizat de Cid Corporate Construct in  Theodor Pallady, Sector 3, Bucuresti.

 


Anvelopare bloc Theodor Pallady Sector 3


Vedeti mai multe proiecte realizate de Cid Corporate Construct