Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Baumit

Baumit este o companie austriacă apărută pe piața europeană a materialelor de construcții în 1988. Născut din fuziunea a două companii austriece, Baumit este un brand tânăr dar cu zeci de ani de experiență în spate, motiv pentru care s-a stabilit destul de repede ca lider de piață în Europa, ajutat fiind de calitatea superioară a materialelor lor de construcții, de produsele inovative dar și de deschiderea de filiale în țări europene ca Elveția, Ucraina, Spania, Franța, Germania, Bulgaria, Polonia și bineînțeles România, filiala din țara noastra fiind una dintre primele filiale deschise de cei de la Baumit în afara granițelor Austriei.


Portofoliul Baumit conține o gamă foarte largă de materiale de construcție: beton, șapă,  tencuială decorativă, adezivi, mortar, amorse, etc. Pe scurt, tot ceea ce îți este de folos la construcția sau la reamenajarea unei case.

Tencuiala decorativa Baumit PuraColor este un produs ce vine în peste 800 de culori, Baumit având cel mai variat paletar de culoare pentru tencuielile decorative.

În propriile cuvinte, Baumit este dedicat dezvoltării și producției de materiale sustenabile pentru construcția de case sănătoase, frumoase și eficiente din punct de vedere energetic.

Producator: Baumit
Baumit Baumacol BiancoMortar adeziv universal de culoare albă, clasa C1 T conform SR EN:12004, pentru lipirea în pat subțire a gresiei și faianței, mozaic, marmură la interior.Proprietăţi:Adeziv alb,lucrabilitate bună, uşor de aplicat.Utilizare: Pentru lipirea în pat subţire la interior - logii şi balcoane acoperite a placajelor ceramice. La interior placaje cu absorbţia de apă din grupele Ib, II şi III (plăci din piatră naturală albă sau translucidă - ex.: marmură), iar la exterior în..
42,21 Lei
Fără TVA:35,47 Lei
Producator: Baumit
Baumit openContact Gel 25 kgAdeziv alb şi masă de şpaclu pentru plăci termoizolanteAdeziv mineral pulverulent, pe bază de ciment alb, permeabil la vapori, pentru lipirea şi şpăcluirea plăcilor termoizolante de faţadă Baumit openTherm şi Baumit openTherm reflect.Beneficii:Open time extinsPermeabilitate ridicatăLucrabilitate excelentăCompoziție: Ciment, răşină sintetică, nisipuri, adaosuri.Domeniu de aplicare: Adeziv alb şi masă de şpaclu pentru plăcile termoizolante de faţada Baumit EPS şi XPS în..
97,90 Lei
Fără TVA:82,27 Lei
Producator: Baumit
Baumit StarContact White 25 kgAdeziv alb și masă de șpaclu pentru plăci termoizolante din polistiren sau vată minerală.Adeziv mineral pulverulent pe bază de ciment alb pentru lipirea, şpăcluirea şi înglobarea plasei din fibră de sticlă pentru sisteme termoizolante. Produs verificat conform agrementului tehnic european ETAG 004 - Ghidul european a sistemelor termoizolante. Element component al sistemelor termoizolante: Baumit StarSystem si Baumit StarSystem MW.Beneficii:Open time extinsElasticita..
75,00 Lei
Fără TVA:63,03 Lei
Producator: Baumit
BAUMIT BAUMACOL FLEXUNIAdeziv flexibil clasa C2TS1, pentru lipirea gresiei porţelanate şi a altor plăci ceramice, piatră naturală şi artificială, plăcuţe mozaic cu absorbţie redusă, la interior şi exterior.Proprietăţi, beneficii: Plăci porţelanate la interior si exterior, aderenţă ridicată, Încălzire în pardoseală, rezistenţă la umiditate şi îngheţ.Utilizare:Pentru lipirea în pat subţire la interior şi exterior în logii şi balcoane protejate a tuturor tipurilor de placaje ceramice din ..
49,03 Lei
Fără TVA:41,21 Lei
Adeziv flexibil pentru placi portelanate Baumacol FlexUni Gel 25 kg
-11 %
Producator: Baumit
Adeziv flexibil rapid Baumit Baumacol FlexUni GelAdeziv de inalta performanta, pe bază de lianţi hidraulici, cu aplicare ușoară, aditivat cu rășină, rezistent la apă și îngheţ și open time extins de clasă C2TE, conform EN 12004Temperatura de aplicare: > 5 - 30 °CTimp deschis: 30 minTimp de așteptare: 5 minTimpul de amestecare: 3 minTimp de corecție: 5 minGrosimea maximă a stratului: 15 mmGrosimea minimă de strat: 2 mmSolicitare pas: dupa 12 oreSuportul trebuie să fie uniform, neted,..
62,56 Lei 69,90 Lei
Fără TVA:52,57 Lei
Producator: Baumit
Adeziv flexibil rapid Baumit Baumacol FlexTop SpeedAdeziv flexibil rapid, cu aplicare în pat subţire, sub formă de pulbere, netoxic, rezistent la apă şi îngheţ, clasa C2 FTE S1 - conform SR EN 12004.Proprietăţi, beneficii:Flexibil rapidAplicaţii rapide interior-exteriorPlacaje de dimensiuni mariPardoseli încălziteUtilizare: Pentru lipirea plăcilor ceramice si piatra naturala la interior si exterior astfel:Interior - placi de dimensiuni mari si foarte mari peste 14.4..
111,74 Lei
Fără TVA:93,90 Lei
Producator: Baumit
Baumit Baumacol FlexMarmorAdeziv flexibil superior alb, clasă C2TES1, pentru lipirea în pat subțire si mediu a plăcilor ceramice, gresie porțelanată, piatră naturală, marmură, în strat cu grosimea de 3-20 mm la interior și exterior.Proprietăţi, beneficii: Pentru marmură şi piatră naturală, adeziv flexibil superior alb, grosime variabilă de aplicare: 3-20 mm Utilizare: La interior şi exterior, pereţi şi pardoseli, pentru lipirea placajelor de marmură, plăcilor din piatră naturală şi art..
82,24 Lei
Fără TVA:69,11 Lei
Producator: Baumit
Adeziv flexibil Baumit Baumacol FlexTop FibreAdeziv flexibil armat cu fibre, în pat subţire, sub formă de pulbere, netoxic, rezistent la apă şi îngheţ, clasa C2 TE S1 - conform SR EN 12004.Proprietăţi, beneficii: Pentru lipirea placilor ceramice de toate tipurile si dimensiunile pe toate tipurile de suport.Utilizare: Pentru lipirea flexibilă a tuturor tipurilor de plăci ceramice, piatră naturală / artificială, plăcuţe mozaic, supuse la sarcini statice / t..
105,90 Lei
Fără TVA:88,99 Lei
Producator: Baumit
Baumit Baumacol ProPlusAdeziv pentru placaje ceramice portelanate la interior si pentru gresie si faianta, de clasa C1 TE conform SR EN:12004, pentru lipirea tuturor plăcilor ceramice la interior și exterior.Proprietăţi, beneficii:Plăci porţelanate la interior, special pentru pardoseli, lucrabilitate bună.Utilizare: Pentru lipirea în pat subţire a placajelor ceramice. La interior placaje cu absorbţia de apă dîn grupele Ia, Ib, II şi III (exemplu: gresie porţelanată), iar la exterior în..
37,02 Lei
Fără TVA:31,11 Lei
Producator: Baumit
Baumit Klinker (KlinkerMörtel)Mortar pentru zidarii aparente.Mortar special pentru realizarea zidăriilor aparente cu adaosuri speciale care reduc riscul de apariţie a eflorescenţelor. Culoare gri deschis, de clasă M10 conform SR EN 998-2.Pentru zidărie aparentăPrevine apariţia sărurilorCuloare gri deschisDate tehnice:Standard: SR EN 998-2Clasificare: M10Rezistența la compresiune: > 10 N/mm²Aderența: 0.15 N/mm²Densitate: 1600 kg/m³Conductivitate termică ʎ: 0.800 W/mKPermeabilitatea la vaporii ..
27,80 Lei
Fără TVA:23,36 Lei
Producator: Baumit
Baumit PlanoFix 10Adeziv Premium sulfato-rezistent pentru BCA.Mortar uscat, predozat, Premium, de clasă M10 conform SR EN 998-2, pentru lipirea în strat subţire a blocurilor din BCA.Special pentru BCALipire în pat subţire şi mediuDurabilitate şi siguranţăDate tehnice:Standard: SR EN 998-2Clasificare: T-M10Timp de lucrabilitate: 3 - 4 ore functie de conditiile meteorologiceTimp de corecție: 10 minRezistența la compresiune: > 10 N/mm²Densitate: 1460 kg/m³Permeabilitatea la vaporii de apă: 5/20C..
30,24 Lei
Fără TVA:25,41 Lei
Producator: Baumit
Baumit PlanoFix 5Mortar adeziv pentru zidărie din BCA. Mortar uscat, predozat de clasa M5 pentru lipirea în strat subţire a blocurilor din BCA.Special pentru BCALipire in pat subtireEconomic si usor de prelucratDate tehnice:Clasificare: T-M5 conform SR EN 998-2Granulaţie max.: 0,6 mmRezistenţă la compresiune (după 28 zile): > 5 N/mm2Necesarul de material: 25 kg mortar uscat pentru obţinerea a cca. 20 l mortar umedNecesar de apă: cca. 7,5 l/sac (25 kg)Timp de punere în operă: 2-3 ore de l..
26,64 Lei
Fără TVA:22,39 Lei
Producator: Baumit
Baumit NivoFix 25 kgAdeziv polistiren - suporturi denivelateAdeziv pulverulent pe bază de ciment pentru lipirea plăcilor termoizolante din polistiren expandat si vata minerala. Nu se recomandă ca masă de șpaclu.Beneficii:Universal si versatilAderență ridicatăPentru suporturi denivelateCompoziție: Ciment, răşină sintetică, nisipuri, adaosuri.Domeniu de aplicare: Adeziv pentru lipirea plăcilor termoizolante din polistiren expandat şi din vată minerală. Poate prelua neplaneităţile locale până la 3c..
37,50 Lei
Fără TVA:31,51 Lei
Producator: Baumit
Adeziv polistiren suporturi lemnoase Baumit SupraFix Adeziv mineral pulverulent pe bază de ciment cu adaosuri organice pentru lipirea pe suporturi critice (cum ar fi OSB, bitum etc.), pe lemn şi plăci aglomerate din lemn a plăcilor termoizolante din polistiren expandat EPS, polistiren extrudat XPS-TOP şi vată minerală.Proprietați:Lucrabilitate ridicatăPentru toate sistemele de termoizolațiiSpecial pentru suporturi lemnoaseDomeniu de aplicare: Pentru lipirea plăcilor termoizol..
117,38 Lei
Fără TVA:98,64 Lei
Producator: Baumit
Baumit SpeedFixAdeziv rapid pentru profileAdeziv mineral cu întărire rapidă pentru fixarea profilelor de colţ, profilelor de soclu, profilelor de pontaj, profilelor rost de dilataţie precum şi a instalaţiilor în cazul utilizării tencuielilor interioare şi exterioare de var/ciment şi var.Beneficii:Fixare rapidăAderentă excelentăSpecial pentru fixarea profilelor de tencuieliCompoziție: Ciment, nisipuri, aditivi.Date Tehnice:Standard: SR EN 998 - 1:2016Clasificare: GP - CS IVTimp de lucrabilit..
66,50 Lei
Fără TVA:55,88 Lei
Producator: Baumit
Baumit Baumacol FlexTreme 20 kgAdeziv super flexibil pentru plăci de format mare.Adeziv rezistent la apă și îngheţ, pe bază de lianţi hidraulici, open time extins, alunecare redusă, de clasa C2TE S2 conform EN 12004. Pentru lipirea plăcilor ceramice, mozaic, plăci mari ceramice și piatră naturală la pereţi și pardoseli pentru toate dimensiunile, la interior și exterior. Recomandat pentru placaje din grupele I - interior/exterior, II și III. Recomandat pentru plăci subţiri de format mare și ..
122,68 Lei
Fără TVA:103,09 Lei
Producator: Baumit
Baumit CrystalActivatorAmorsă-activatoare CrystalBaumit CrystalActivator amorsa activatoare pentru amorsare inaintea aplicarii tencuielii Baumit CrystalTop. Amorsă-activatoare specială, gata preparata, pentru activarea intaririi tencuielii CrystalTop. Proprietățile sale de prelucrare deosebit de bune îl fac ușor de aplicat.Se aplică nediluată!Ambalare: 20 kg sau 5 kg..
280,00 Lei
Fără TVA:235,29 Lei
Producator: Baumit
Banda de etansare Baumit Baumacol Strap 10 ml sau 50 mlBandă de etanşare elastică, armată cu plasă pe margini, cu ambele feţe rugoase pentru asigurarea unei lipiri optime utilizată în combinaţie cu hidroizolaţiile Baumit Proof şi Baumit Protect, impermeabilă la apă şi rezistentă chimic la acizi, baze şi săruri diluate.Proprietăţi, beneficii:Elasticitate ridicatăProtecţie zone fisurateComportare bună în timpUtilizare: Parte componentă a sistemului de hidroizolare pereţi şi pardoseli sub plac..
60,97 Lei
Fără TVA:51,24 Lei
Producator: Baumit
Baumit BetonBeton predozat universal. Beton uscat predozat de clasa C16/20. Se poate utiliza ca beton, mortar si șapă pentru toate lucrarile de betonare ce se realizeaza in casa si gradina la elemente de beton nerelevant structurale, pentru reparația si reabilitarea elementelor de beton nestructurale. Rezistent la ingheț.Compozitie: Ciment, agregate, aditivi.Proprietati: Baumit Beton este rezistent la îngheţ şi adecvat pentru toate lucrările de betonare lucrări de reparaţii, atât pe secţiun..
18,29 Lei
Fără TVA:15,37 Lei
Producator: Baumit
Baumit Beton ALL IN - Beton cu fibre naturale si sac autodizolvabilBeton uscat cu fibre naturale și sac autodizolvabil. Beton uscat armat cu fibre naturale, predozat, clasa de rezistență C16/20, pentru betonarea elementelor fără cerințe statice, cu tehnologie inovatoare de autodizolvarea sacului la prepararea produsului.Compozitie: Ciment, agregate, aditivi, fibre naturale celulozice (când sacul este amestecat împreuna cu produsul).Proprietati: Sacul autodizolvabil al produsului Baumit AL I..
21,00 Lei
Fără TVA:17,65 Lei
Producator: Baumit
Baumit GrundAmorsă pentru suporturi absorbanteAmorsă pentru suporturi absorbante (BCA, blocuri ceramice, etc.), de culoare albastra, utilizată la interior şi exterior, gata preparată, fără solvenţi, pentru hidroizolaţii acrilice, şape autonivelante, mase de şpaclu, tencuieli pe bază de ipsos.Proprietați: Egalizează absorbţia, lucrabilitate bună, permeabilă la vaporii de apă.Domeniu de aplicare:Reducerea si egalizarea absorbţiei suporturilor absorbante cum ar fi: caramida, BCA, sape de ciment si ..
47,51 Lei
Fără TVA:39,93 Lei
Producator: Baumit
Baumit SuperPrimerGrund de aderenţăGrund gata preparat, de culoare galbenă, fără solvenţi, cu umplutura de nisip de cuarț, special pentru suporturi neabsorbante, pentru interior şi exterior, pardoseli şi pereţi, special pentru lipirea placă peste placă, pentru hidroizolaţii acrilice, şape autonivelante, mase de şpaclu, tencuieli de var-ciment şi ipsos la aplicare pe beton.Recomandat pe beton cu absorbţie redusă.Domeniu de aplicare:La interior și exterior ca amorsă de aderența pentru suprafețe sl..
261,02 Lei
Fără TVA:219,34 Lei
Producator: Baumit
Baumit SpritzBetonBeton de torcretBeton uscat predozat, fabricat industrial, prietenos cu mediul, cu agregate de calitate superioară, curbă granulometrică optimizată, cu întărire rapidă, cu aplicare prin “torcretare în uscat”. Domeniu de utilizare: Reparaţii betoane, Reprofilări, Torcretări de puţuri şi tunele, Asigurarea taluzelor excavaţiilor, Consolidări versanţi.Domenii de utilizare:Reparaţii betoaneReprofilăriTorcretări de puţuri şi tuneleAsigurarea taluzelor excavaţiilorConsolidări ve..
32,63 Lei
Fără TVA:27,42 Lei
Producator: Baumit
Baumit TorkretBeton de torcret cu priza accelerataBeton uscat predozat, clasa C25/30/J2/XC4, fabricat industrial, prietenos cu mediul, cu agregate de calitate superioară, curbă granulometrică optimizată, cu întărire rapidă, aplicare prin „torcretare în uscat”.Domenii de utilizare:Protecţie taluze şi versanţi;Torcretări de puţuri şi tunele;Realizarea bazinelor şi piscinelor;Lucrări de consolidare, impermeabilizare matare elemente de construcţii.Date Tehnice:Standard: SR EN 14487-1Clasificare: C25..
44,59 Lei
Fără TVA:37,47 Lei
Producator: Baumit
Baumit Torkret FeinBeton de torcretat finBeton uscat predozat fin, clasa C35/45/XC4/XF3, fabricat industrial, prietenos cu mediul, cu agregate de calitate superioară, curbă granulometrică optimizată, cu aplicare prin “torcretare în uscat”.Domenii de utilizare:Reparatii betoane;Reprofilari;Torcretari de puturi si tunele;Realizarea bazinelor si piscinelor;Lucrari de consolidare, impermeabilizare, matare elemente de constructii.Date Tehnice:Clasificare: C35/45/XC4/XF3Temperatura de aplicare: > 5..
52,59 Lei
Fără TVA:44,19 Lei
Producator: Baumit
Baumit Torkret SBeton de torcret sulfato-rezistentBeton uscat predozat, clasa C35/45/XC4/XA2/XF3, fabricat industrial, prietenos cu mediul, cu agregate de calitate superioară, curbă granulometrică optimizată, ciment rezistent la sulfaţi (C3A-redus) cu aplicare prin “torcretare în uscat”.Domenii de utilizare:Protecţie taluze şi versanţi;Torcretări de puturi şi tunele;Realizarea bazinelor şi piscinelor;Lucrări de consolidare;Impermeabilizare matare elemente de construcţii. Date Tehnice:Clasif..
52,59 Lei
Fără TVA:44,19 Lei
Producator: Baumit
Baumit Torkret S FeinBeton de torcret fin sulfato-rezistentBeton uscat predozat fin, clasa C25/30/XC4/XA1, fabricat industrial, prietenos cu mediul, cu agregate de calitate superioară, curbă granulometrică optimizată, ciment rezistent la sulfaţi (C3A-redus) cu aplicare prin “torcretare în uscat”. Utilizabil în medii cu agresivitate sulfatică.Intarire intarziata, ce permite prelucrarea suprafeței.Domenii de utilizare:Reparații betoane;Reprofilari;Torcretări de puțuri si tunele;Realizarea baz..
52,59 Lei
Fără TVA:44,19 Lei
Producator: Baumit
Baumit Glema BrillantGlet pe bază de ciment alb şi adaosuri minerale pentru obţinerea unor suprafeţe netede pe pereţi şi plafoane la interior şi exterior, cu fineţe şi grad de alb foarte ridicat.Compozitie: Ciment alb, umpluturi şi aditivi.Proprietati: Pentru interior şi exteriorAplicare manuală şi mecanizatăGrad ridicat de albUtilizare: Pentru obţinerea unor suprafeţe netede pe tencuială de var, var-ciment, ciment, tinci, beton, plăci de gips-carton la interior şi exterior.Date tehnice:&nb..
63,78 Lei
Fără TVA:53,60 Lei
Producator: Baumit
Baumit FinoBrillant 20 kgGlet de ciment alb pentru interiorGlet de ciment alb pentru interior cu prelucrare manuală şi mecanizată, aplicabil pe toate tipurile de tencuieli (var, var-ciment, ciment, beton), precum şi pe plăci de gips-carton. Grad ridicat de alb. Grosime de aplicare: 0,1-3 mm.Beneficii:Grad ridicat de albUșor de aplicat si șlefuitAplicare manuală și mecanizatăCompoziție: Ciment alb, umpluturi şi aditivi.Domeniu de aplicare: Glet pentru obtinerea unor suprafete netede pe tencuială ..
59,00 Lei
Fără TVA:49,58 Lei
Producator: Baumit
Glet de ipsos Baumit FinoGrande 2-6 mmCompozitie: Ipsos, aditivi, adaosuri.Proprietati: Pentru egalizarea suprafeţelor şi obţinerea de suprafeţe netede pe pereţi şi plafoane în interiorul clădirilor, în locuri uscate fără umiditate ridicată permanentă şi fără condens de lungă durată.Utilizare: Se aplică pe suprafeţe de beton, tencuieli de ipsos, ciment, var-ciment, gipscarton, tinci pe bază de ciment, gleturi de încarcăre pe bază de ipsos sau gleturi de ciment, etc. Recomandat atât la lucrari no..
29,80 Lei
Fără TVA:25,04 Lei
Producator: Baumit
Baumit KlimaFinoGlet de var cu aplicare manuală și mecanizatăGlet de var pentru interior, aplicabil pe tencuieli de var, var-ciment sau beton, sau tencuieli de asanare pentru prelucrare manuală sau mecanizată.Beneficii:Permeabil la vapori Suprafețe netedeReglarea umiditații interioareCompoziție: Lianţi minerali (în special var hidratat), filere selectate de calcar, aditivi.Domeniu de aplicare: Se aplică pe suprafeţe de tencuială şi tinci de var, var/ciment, ciment şi beton, la interior. Rec..
31,70 Lei
Fără TVA:26,64 Lei
Producator: Baumit
Glet extrafin de ipsos 0-6 mm Baumit Fino BelloProprietati: Pentru egalizarea suprafeţelor şi obţinerea de suprafeţe netede pe pereţi şi plafoane în interiorul clădirilor, în locuri uscate fără umiditate ridicată permanentă şi fără condens de lungă durată.Utilizare: Se aplică pe suprafeţe de beton, tencuieli de ipsos, ciment, var-ciment, gipscarton, tinci pe bază de ciment, gleturi de încarcăre pe bază de ipsos sau gleturi de ciment, etc. Recomandat atât la lucrari noi cat şi la lucrările d..
47,23 Lei
Fără TVA:39,69 Lei
Producator: Baumit
Baumit IonitFinishGlet pastă pentru interiorGlet pastă, gata preparat pentru interior, ce reglează umiditatea în încăpere. Utilizat pentru finisarea suprafeţelor (clasa de calitate Q1 până la Q4) şi chituirea rosturilor la plăci de gipscarton pe suprafeţe de beton și tencuială. Aplicare manuală și mecanizată. Împreună cu vopseaua IonitColor îmbunătăţește calitatea aerului la interior.Beneficii:Îmbunatăţește climatul interiorFuncţionalitate perfectă cu vopseaua IonitColorNivel de finisare Q4Compo..
145,00 Lei
Fără TVA:121,85 Lei
Producator: Baumit
Baumit KlimaFinishGlet pastă pentru interior KlimaGlet pastă pe bază de var de culoare alb natur pentru interior, cu prelucrare manuală sau mecanizată. Pentru realizarea unor suprafeţe netede de calitate superioară pe tencuieli de var, var-ciment, beton, gips-carton.Beneficii:Permeabil, îmbunătăţeşte climatul interiorNu conţine substanţe nociveGata de utilizareCompoziţie: Lianţi minerali, var, adaosuri, apă.Domeniu de aplicare: Glet pastă pe bază de var pentru realizarea de suprafeţe netede pe t..
150,00 Lei
Fără TVA:126,05 Lei
Producator: Baumit
Baumit IonitFinoMaterial de gletuire şi chituire a rosturilor plăcilor de gips-cartonMaterial mineral pentru chituirea si gletuirea rosturilor de gips-carton precum și finisarea suprafeţelor (clasa de calitate Q1-Q4) de beton, tencuială și plăci de gips-carton. Aplicare manuală. Împreună cu vopseaua IonitColor îmbunătăţește calitatea aerului la interior.Proprietăţi:Îmbunătățește climatul interiorSistem perfect cu IonitColorPentru gips-carton si suprafețe mineraleMaterial mineral fin, de culoare ..
76,70 Lei
Fără TVA:64,45 Lei
Producator: Baumit
Baumit Baumacol Proof 7 kgHidroizolaţie acrilicăHidroizolaţie acrilică monocomponentă - culoare galbenă, fără solvenţi, impermeabilă la apă, permeabilă la vapori, pentru etanşarea fără rosturi sub placaje ceramice, la interior în băi, duşuri etc. Se aplica in minim doua straturi, grosimea finala fiind de cca 1 mm. Aplicare cu trafaletul.Proprietăţi, beneficii:Uşor de aplicatStrat continuu fără rosturiProtecţie împotriva umidităţiiUtilizare: Numai la interior, pentru hidroizolarea conti..
237,42 Lei
Fără TVA:199,52 Lei
Afişare 1 - 36 din 96 (3 pagini)